Şimdi Ara

Doğum Günü hatırlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Telefon Rehberinde kişilerin doğum günü kısımlarına tarihleri ekliyorum ama iphone bana bunu söylemiyor zamanı geldiğinde.

bunu programsız yapmanın yolu var mı ? varsa nasıl ? yoksa hangi programlar bunu yapabilir ?

ios 7.1 var iphone da ipad te 8.1 var.

evernote var.

Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • Merhaba,

Tabi ki program yüklemeden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli;

1- Ana Menü'den "Ayarlar" simgesine tıklayın
    2- "Mail,Kişiler,Takvim" yazan yere girin
    3- Aşağı doğru indiğinizde "Takvimler" başlığı altında "Saptanmış Uyarı Zamanı" bulunmaktadır.
    4- Buradan "Yaş Günleri" ne giriş yapın ve aşağıdakilerden birini seçin;

-Etkinlik gününde (09:00)
    -1 gün önce (09:00)
    -2 gün önce (09:00)
    -1 hafta önce

Bu işlemlerden sonra Rehber' iniz deki doğum günlerini kaydetmiş olduğunuz kişilerin hatırlatmalarını alacaksınız. ( İsterseniz örnek bir doğum günü ile denemeye başlayabilirsiniz ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckorsan -- 14 Şubat 2015; 9:20:48 >

• Teşekkürler. Dün kurcalarken buldum bu yöntemi denedi. 15 ine birisinin doğum gününü girdim. bu sabah haber verdi.
    çok teşekkür ederim ilgin için.
    Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • pckorsan P kullanıcısına yanıt
    Peki bunu otomatik olarak 9 a koymuş ya değiştiremez miyiz? Akşam hatırlatmasını istiyorum mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mbdyed

Peki bunu otomatik olarak 9 a koymuş ya değiştiremez miyiz? Akşam hatırlatmasını istiyorum mesela

Baktım ama saat dilimi olarak seçilen veya takvimlerden yapılabilecek bir değişiklik bulamadım malesef :(
    Hocam ellerin dert görmesin ;)
    Bugün doğum günüm
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkrüler  

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.