Şimdi Ara

Dogum günü mesaji lazım arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sewgilim icin hos bir dogum gunu mesaji veya şiir arıyorum cok banal olmasin hoş bir sey ve etkileyici olmasini istiorm elinizde var mı??

• Doğum Günü Pastanı YERİM
  • yaratıcı bişeyler istiyorsan "iyiki doğdun" olabilir mesela
  • daha dikkat cekici daha uzun (komik de olabilir) ilginc enteresan mesajlar ariorm DH ahalisi...
  • ne sana boncuktan kuş yapabilecek yeteneğim var
    ne de onu pencerene kondurabilecek gücüm
    sana tek verebileceğim sevgim
    iyi ki doğdun
    doğum günün kutlu olsun birtanem

• minareden atlarım, doğum gününü kutlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

minareden atlarım, doğum gününü kutlarım.

süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitanem sana güzel bir doğum günü mesajı atmak için çok uğraştım site site gezdim bir sürü arkadaşa sordum forumlara konular açtım ama güzel birşeyler bulamadım uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı karar verdim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı sağa baktım sola baktım uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı kafayı yedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı oofff dedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı yeter ya bu ne böyle dedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı gel beraber düşünelim taşınalım yine olmasın Doğum günün Kutlu Olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

Bitanem sana güzel bir doğum günü mesajı atmak için çok uğraştım site site gezdim bir sürü arkadaşa sordum forumlara konular açtım ama güzel birşeyler bulamadım uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı karar verdim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı sağa baktım sola baktım uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı kafayı yedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı oofff dedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı yeter ya bu ne böyle dedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı gel beraber düşünelim taşınalım yine olmasın Doğum günün Kutlu Olsun

bu süper yaa u rock..!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

quote:

Bitanem sana güzel bir doğum günü mesajı atmak için çok uğraştım site site gezdim bir sürü arkadaşa sordum forumlara konular açtım ama güzel birşeyler bulamadım uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı karar verdim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı sağa baktım sola baktım uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı kafayı yedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı oofff dedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı yeter ya bu ne böyle dedim uğraştım düşündüm taşındım yine olmadı tekrar düşündüm taşındım bu sefer hiç olmadı gel beraber düşünelim taşınalım yine olmasın Doğum günün Kutlu Olsun

bu süper yaa u rock..!!!

İlham geldi yazdım

• quote:

Orjinalden alıntı: StaeBer

quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

quote:

bu süper yaa u rock..!!!

İlham geldi yazdım

iiyi yazmışın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.