Şimdi Ara

Doğuda Erlermi Ölüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuda sadece uzman askerler görev yapıyor erlere görev yaptırmıyolar diyorlar ama 1 değil 2 değil hergün 5er 10ar tane şehit veriyoruz. Kaç aydır böyle bu. Uzman asker olsa hepsi zaten memlekette rütbeli asker kalmazdı şimdiye kadar. Birde hep genç çocukları görüyorum şehit haberlerinde. Hani uzmanları gönderiyolardı göreve ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 19:36:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse abd özel bırlıgı gelsın o kadar tuzaklamaya karsı bu mucadeleyı karadan göturemez , ayrıca TSK şu anda Pkk,İşid ve 11 terör örgütüyle,bunları besleyen ABD,Rusya,İran ve Ab ile de savaş halinde,eleştiri yaparken biraz hasas olunmalı

Doğuda Erlermi Ölüyor  ?
    tuzaklamar her yerde
  • askeri catistiranlar utansin. o bolgenin hic asker gondermeden ucaklarla, tanklarla dumduz edilmesi gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

isterse abd özel bırlıgı gelsın o kadar tuzaklamaya karsı bu mucadeleyı karadan göturemez , ayrıca TSK şu anda Pkk,İşid ve 11 terör örgütüyle,bunları besleyen ABD,Rusya,İran ve Ab ile de savaş halinde,eleştiri yaparken biraz hasas olunmalı

Doğuda Erlermi Ölüyor  ?
    tuzaklamar her yerde

Hangi 11 örgütmüş o açıklasana merak ettim ? Birde hasas olunmalı demişsin. dalgamı geçiyon sen kardeş millet 20 yaşında başkalarının dış politikası yüzünden yaptığı hatalar yüzünden niye ölüme gitsin boş yere ?

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

isterse abd özel bırlıgı gelsın o kadar tuzaklamaya karsı bu mucadeleyı karadan göturemez , ayrıca TSK şu anda Pkk,İşid ve 11 terör örgütüyle,bunları besleyen ABD,Rusya,İran ve Ab ile de savaş halinde,eleştiri yaparken biraz hasas olunmalı

Doğuda Erlermi Ölüyor  ?
    tuzaklamar her yerde

Hangi 11 örgütmüş o açıklasana merak ettim ? Birde hasas olunmalı demişsin. dalgamı geçiyon sen kardeş millet 20 yaşında başkalarının dış politikası yüzünden yaptığı hatalar yüzünden niye ölüme gitsin boş yere ?

fetö-dhkpc-mkp-tkp/ml-mlkp-pkk-pşk-pdk-hizbullah-hilafet d. -ibda/c-tevhıdselam-el kaıde-ypg-hpg-tak daha fazla cıktı , onu akplılere ordumuza laf atmayın 14-15 yasında cocuklara kotu ornek olmayın

• Er değil onlar PÖH JÖH Bordo bereli SAT SAS vs Genelde Astsubaylar Subaylar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit Cenazesi Neden Yıkanmaz ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl boyunca bu teröristlere dokunulmadı armut toplayacak halleri yok herhalde.Patlayici yapmayı öğrendiler profesyonel savaşmayı öğrendiler ne saniyorsunuz? Bu şerefsizlerin eğitimini izleyin YouTubedan şok olursunuz.Cukura atıyorlar bunları 1 tanede ceviz alıyorlar ipe 1 tanede mermi veriyorlar silaha acıkınca o ipi vurup cevizi düşürmen lazım yoksa aç kaldın. İnsan gibi egitilmiyorlarmiş.Ozel harekat ne kadar profesyonelse onlar o kadar profesyonel hatta daha fazla.Cunku bölgeyi tanıyorlar.Dagda yaşayanla ayda 3-5defa dağa giden aynı olur mu?Adamlar ses çıkarmasın diye 6 7 kat çorap giyip yürüyorlar.Basit değil bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

2 yıl boyunca bu teröristlere dokunulmadı armut toplayacak halleri yok herhalde.Patlayici yapmayı öğrendiler profesyonel savaşmayı öğrendiler ne saniyorsunuz? Bu şerefsizlerin eğitimini izleyin YouTubedan şok olursunuz.Cukura atıyorlar bunları 1 tanede ceviz alıyorlar ipe 1 tanede mermi veriyorlar silaha acıkınca o ipi vurup cevizi düşürmen lazım yoksa aç kaldın. İnsan gibi egitilmiyorlarmiş.Ozel harekat ne kadar profesyonelse onlar o kadar profesyonel hatta daha fazla.Cunku bölgeyi tanıyorlar.Dagda yaşayanla ayda 3-5defa dağa giden aynı olur mu?Adamlar ses çıkarmasın diye 6 7 kat çorap giyip yürüyorlar.Basit değil bu işler

Ciddimisin o kadar sıkı eğitim gördüklerini bilmiyodum. Adamlar kungfucular gibi eğitiliyo demekki Ama devletleri olmadığından bitirmek daha kolay taş üstünde taş bırakmayacaksın orda hepsi geberecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

2 yıl boyunca bu teröristlere dokunulmadı armut toplayacak halleri yok herhalde.Patlayici yapmayı öğrendiler profesyonel savaşmayı öğrendiler ne saniyorsunuz? Bu şerefsizlerin eğitimini izleyin YouTubedan şok olursunuz.Cukura atıyorlar bunları 1 tanede ceviz alıyorlar ipe 1 tanede mermi veriyorlar silaha acıkınca o ipi vurup cevizi düşürmen lazım yoksa aç kaldın. İnsan gibi egitilmiyorlarmiş.Ozel harekat ne kadar profesyonelse onlar o kadar profesyonel hatta daha fazla.Cunku bölgeyi tanıyorlar.Dagda yaşayanla ayda 3-5defa dağa giden aynı olur mu?Adamlar ses çıkarmasın diye 6 7 kat çorap giyip yürüyorlar.Basit değil bu işler

dağdaki 3-5 iti samuray ettin başımıza

• delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Dogudakiler er değil mesleği askerlik olanlar ama zaten şehit vermemizin sebebi eyp ler.Ağır silahlar ile girseydik o insanlarin %70 i kurtulurdu.Adamlar her yere bomba koymuşlar.Çözüm süreci hiç bir zaman olmamalıydi.

• galiba 6 tane sözleşmeli er şehit vermişiz ama çogunlugu j.astsubay tsk bu takip altın tutuyor çünkü şuan şavas sayılır
  • hocam üzülerek söylüyorum durum böyleymiş.bana anlatılanlar buydu. gerek teröristlerle çatışmaya girmiş büyüklerimden dinledim gerekte internette yazılanlardan okudum.hele ki akrabalarımdan bir kaçı bu çözüm süreci döneminde askerlik yaptı şırnak'ta dedikleri aynen şöyle teröristi görüyoruz önümüzden geçiyor bize bakıyor fakat vurmamıza izin vermiyorlardı. demişlerdi.2 sene dile kolay hiçbir müdahale yapılmadı pkk'ya siz düşünün ne kadar güçlendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.