Şimdi Ara

Askerliğim Hakkari/Yüksekova ya çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı gidecek olan veya askerliğini yüksekova da yapmış olanlar.

• Çarşı izinleri olmuyo doğuda belirli yerlerde, seninki de onlardan birisi. İzin kullanmazsan dışarıyı görmezsin, akıllı telefonlara bişe demezler öyle yerlerde, fazladan para da alırsın normal er maaşına göre yani sigaran yoksa birikim de yapabilirsin az da olsa. Askerlik şans işi, yazılanlara çok bakma sen. Hayırlı tezkereler şimdiden.
  • halamın oğlu ve bir arkadaşım yapmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam 😂
  • En azından Şırnak'a vermemişler yada Irak'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Nisan 2021; 23:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşı izinleri olmuyo doğuda belirli yerlerde, seninki de onlardan birisi. İzin kullanmazsan dışarıyı görmezsin, akıllı telefonlara bişe demezler öyle yerlerde, fazladan para da alırsın normal er maaşına göre yani sigaran yoksa birikim de yapabilirsin az da olsa. Askerlik şans işi, yazılanlara çok bakma sen. Hayırlı tezkereler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • püfür püfür dağ havası, ne güzel. ciğerlerin de açılır hem.

• Güle güle gidin güle güle gelin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukardaki arkadaşın dediği şeylerin çoğu yanlış doğuyla ilgili hakkaride yaptım bende ama alakası yok

Eşit:Maaş hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MgLadius -- 18 Nisan 2021; 2:22:40 >
  • Hangi yıl yaptınız hocam bide ne gibi zorlukları oldu hakkaride askerlik yapmanın.

• Geçen sene bende cukurcada yapmıstım bi süre yüksekova ktmde bulunmustum gayet güzel yer cukurcuya göre neresi hocam 3. Piyade tümen komutanlıgı mı birliğiniz
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt

Hocam birlik şuan belli değil maalesef 3 tane birlik adı yazıyor sevk belgemi alınca belli olur.

• Sürüntü köpek kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sürü artısı eksisi var siz özelden aklınıza takılanı sorun yanıtliyim aklınızda soru işareti kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

Hocam bir sürü artısı eksisi var siz özelden aklınıza takılanı sorun yanıtliyim aklınızda soru işareti kalmasın
    Niye ozelden konusuyorsunuz hocam yarin obur gun benim askerlik oraya ciksa ben bu konu linkine tiklasam bilgi alamayacak miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayım Şırnak'ta yapıyor abartıldığı gibi değil diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ardahan sinirda yaptiydim -46 derecede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Burdan sor cevaplıyım hocam soru cevap soru cevap burda fazladan mesaj olmasın diye demiştim yoksa aklınıza takılan birşey varsa sorun ee nasıldı Hakkari gibi olmasın ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.