Şimdi Ara

Doğru Windows 8.1 i nasıl bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopu Windows 10 a yükselttikten sonra recovery bölümü hasar gördü ve çalışmıyor ve bende tekrar Win 8.1 e dönmek istiyorum fakat biostaki keye uygun sürümü nasıl bulabilirim? Single Language falan yazıyordu fakat tam hatırlamıyorum ve son olarak ben aldığımda win 8.1 idi ben 8.1 update 1 key kabul etmeme gibi bir soru olurmu?

• kurulum sırasında girdiğin şifreye göre uygun sürümü yüklüyor..
  • fnldstntn F kullanıcısına yanıt
    Linkten OSGS14-WindowsSetupBox.exe'yi indirip çalıştır, açılan kutuya elindeki ürün anahtarını girerek indirmeyi dene. Ya da laptopunun servisinden kurulum medyası iste (Sanırım ücretlidir!)
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Kasım 2014; 17:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

kurulum sırasında girdiğin şifreye göre uygun sürümü yüklüyor..

internetten indirdiğim update 1 isosu ile yüklemeye çalıştığımda urun anahtarı bu sürüm ile uyumlu değil uyarısı verdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

LinktenOSGS14-WindowsSetupBox.exe'yi indirip çalıştır, açılan kuyuya elindeki ürün anahtarını girerek indirmeyi dene. Ya da laptopunun servisinden kurulum medyası iste (Sanırım ücretlidir!)
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

Linteki uygulama perakende sürümü için geçerli oem lisans anahtarı ile çalışmıyor malesef....
  • Bu arada laptop Hp Windows u bir şekilde Hpden temin edebilirmiyim?
  • fnldstntn F kullanıcısına yanıt
    O zaman yukarı da da bahsettiğim gibi en iyisi laptopun servisinden istemek veya (satın almak) bunun artısı laptopun tüm orjinal yazılım ve sürücülerini de kapsaması, ya da internetten Windows 8.1 Single Language diye araştıracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Kasım 2014; 17:25:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.