Şimdi Ara

Doğru Kızı Nasıl Buluruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kız nasıl bulunur kendi mi geliyor yoksa diyar diyar gezmemiz mi lazım? Nasıl bulucaz o kızı tecrübelilerden tavsiye bekliyorum.

• +1
  • konu yukarı , evet bilgili arkadaşlar cevap bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

O kız nasıl bulunur kendi mi geliyor yoksa diyar diyar gezmemiz mi lazım? Nasıl bulucaz o kızı tecrübelilerden tavsiye bekliyorum.

Aşk tesadüfleri sever diye bir şey vardır, heh işte öyle olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap anahtarına bak.

• aşk tesadüfleri vs. sevmez o kızı beklemeyin gelmez

aşk dediğiniz şey beğendiğiniz bedenlere hayal ettiğiniz ruhları koymaktır.Ancak hayal ettiğimiz ruh ve fizik aynı bedende asla buluşmaz ve 2-3 yıl sonra aşklar bilimsel olarak bitmektedir.Geriye kalan sevgi,saygı ve alışkanlıktır.Doğru kız diye birşey de yoktur hareketleri düşünceleri sana çevrene uyar ama bu doğru demek değildir
  • Aramaya kalkma !!

Doğru kızı,kafamda belirlediğim kızı bulucam, olucaksa o olucak olmucaksa başka kız olmucak felsefesiyle yola çıkarak tam 1 yıl boyunca o kadar ince eledım sık dokudum ki , şu kızın şu huyu olmaz , şunun şurası böyle , bunun düşüncesi bu diye diye 1 sene hiç sevgilim olmadı ve en az 20-25 kızla flört aşamam olmuştur , mükemmeli ararsan olmuyor.

Kafandaki doğru kızı düşün , sana en önemli gelebilecek özelliğini düşün , onu bir kızda bulursan eğer onunla birşey yaşamaya bak, hepsi bir kızda toplanmıyor yanı, toplansa bile çok zor bir ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 12 Ekim 2013; 0:26:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O kız nasıl bulunur kendi mi geliyor yoksa diyar diyar gezmemiz mi lazım? Nasıl bulucaz o kızı tecrübelilerden tavsiye bekliyorum.

Cemaat bulur kardesim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

quote:

Cemaat bulur kardesim ;)

Ablalar
  • bu işler kısmet kardeş
  • up güzel konu
  • Doğru kızı nasıl bulurumdan ziyade ! Amacın sevgili yapmakmı,yoksa evlenmekmi ?

Sevgili bulmak ise pekte önemi yok doğru kız vs insan bulma kavramı..

Eğer doğru kızı bulup yuva kurmak,evlenmekse amacın işin çok zor.

NOT:Doğru kız varsa banada haber verin...
  • Merak etme fem Dersanesi sana başka dersaneden bir bayan hoca bulup seni evlendirir

• Hayirlisi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

aşk tesadüfleri vs. sevmez o kızı beklemeyin gelmez

aşk dediğiniz şey beğendiğiniz bedenlere hayal ettiğiniz ruhları koymaktır.Ancak hayal ettiğimiz ruh ve fizik aynı bedende asla buluşmaz ve 2-3 yıl sonra aşklar bilimsel olarak bitmektedir.Geriye kalan sevgi,saygı ve alışkanlıktır.Doğru kız diye birşey de yoktur hareketleri düşünceleri sana çevrene uyar ama bu doğru demek değildir

+1 ne yazik ki doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.