Şimdi Ara

Doğduğumuz gün kutlanırda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğduğumuz gün kutlanırda neden olduğumuz gün kutlanmaz ? Doğum gününüzden 9 ay 10 gün geri gidin ve olduğunuz günü ufak bir parti vererek en azından tek başınıza kutlayın. Çünkü asıl başarı o dur milyonlarcasının arasından birinci geldiğimiz gün zaferimiz ! (İstisnalar çıkabilir emin olmak için çaktırmadan annenize tam olarak kaç ay kaç gün karnında beklediğinizi sorun)

• Doğancan
  • Onu ben niye kutlucam, golü attım diye babam kutlasın
  • mmm aman ben doğum günümü kutlamìyorum onunla mi uğraşìcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Doğancan

Evet o benim.
  • ve o gün gelecekte bir yıldız parlamaya başladı milyonları tek başına yenmiştin şaraplar,kadınlar insanoğlunun sırrı buradamıydı acaba milyonların içinden gelmesi ve herkes bir savaşçıdır milyonlarca ölüsü var herkes denilen ölü topluluk acaba zaferin şarkısı zevkten başı dönmüş bir çiftin sesimiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurban Bayramı Tatil oluyorsa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi ki dölledin baba, iyi ki dölledin iyi ki dölledin, iyi ki dölledin baba (Melodi Eşliğinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

İyi ki dölledin baba, iyi ki dölledin iyi ki dölledin, iyi ki dölledin baba (Melodi Eşliğinde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

İyi ki dölledin baba, iyi ki dölledin iyi ki dölledin, iyi ki dölledin baba (Melodi Eşliğinde)

kemanda mı koysak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CirrusnotDecay

ve o gün gelecekte bir yıldız parlamaya başladı milyonları tek başına yenmiştin şaraplar,kadınlar insanoğlunun sırrı buradamıydı acaba milyonların içinden gelmesi ve herkes bir savaşçıdır milyonlarca ölüsü var herkes denilen ölü topluluk acaba zaferin şarkısı zevkten başı dönmüş bir çiftin sesimiydi

Beynim yandı. Hocam bi de noktalamalı yazar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi

quote:

Orijinalden alıntı: CirrusnotDecay

ve o gün gelecekte bir yıldız parlamaya başladı milyonları tek başına yenmiştin şaraplar,kadınlar insanoğlunun sırrı buradamıydı acaba milyonların içinden gelmesi ve herkes bir savaşçıdır milyonlarca ölüsü var herkes denilen ölü topluluk acaba zaferin şarkısı zevkten başı dönmüş bir çiftin sesimiydi

Beynim yandı. Hocam bi de noktalamalı yazar mısınız?

• 2 senedir doğum günümü bile kutlamıyorlar.Kendim pasta kesip yiyorum.
    Bi hesaplim bunun içinde bi brownie keserim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.