Hayırlı olsun, sarı sitede de var ama çok fiyat çekiyorlar temizlerine, 2010 2012 model araba parası istiyorlar.Bunların parçaları felan bulunabiliyor mu bu arada ? |
DOGAN FIYATINA ALFA ROMEO 156 ALDIM RESIM EKLENDI (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun bir zamanlar hayalini kurduğum araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kisisel merak hocam. Sokup takip yapmayi seviyorum.
Bulunuyor hocam hepsi var yeterki iyi arastirip ucuz alim. Sunlar yaptigi Masraflari listesi daha eklicem tabi isi var .
39.500 Civarina geldi bana :)
30K pesin Gerisi Taksitle .
Debriyaja basarak kullanıyoruz hocam ek olarak devir saatine dikkat edip motoru yormamaya özen gösteriyoruz.
Bu nasıl soru Allah aşkına miami sahilinde mi araba sürüyorsunuz bu ülkenin %70 de hala 2005 model altı araba var kuş serisi var sen kalkmış otomatik vites diyosun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HK-416
Debriyaja basarak kullanıyoruz hocam ek olarak devir saatine dikkat edip motoru yormamaya özen gösteriyoruz.
Bu nasıl soru Allah aşkına miami sahilinde mi araba sürüyorsunuz bu ülkenin %70 de hala 2005 model altı araba var kuş serisi var sen kalkmış otomatik vites diyosun.O kişi ne yazdı bilmiyorum (bloklu bende) ama ne güzel cevap vermişsiniz.
Şu forumun tadını kaçıran bu kişilerin yok olması mümkün olmadığı için doğrudan blokluyoruz.
Yazık, insanların bilgi ve ilham alabileceği bir ortamı böyle kişiler zehirliyor mahvediyor...
Konu sahibine hayırlı olsun, ellerine sağlık, yolu açık olsun. Çok güzel bir araç sahibi olmuş, tebrik ediyorum.
K.
Siz o kişiyi takmayın bence hocam, biraz boş konuşmuş.
Siz zaten doğan fiyatına aldım diyorsunuz artı olarak 4 oto cam, klima ve abs varmış daha ne olsun o fiyata ?
Çok iyi almışsınız aracı, dediğinize göre boyasız ve değişensizmiş, o yaşta aracın değişensiz olması da güzel artı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanKizil39.500 Civarina geldi bana :)
30K pesin Gerisi Taksitle .
iyi denk getirmişsiniz sarı sitede pertleri 40 dan başlıyor
-
Tesekkur ederim hocam bu arada boyaliydi arac degisensiz ve hasar kayitsiz :)
Far yikama da mevcut onu unutmusim + Bagimsiz suspansiyon :)
Tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun
Nice güzelleri hepimizin olsun hocam, güle güle kullanın.
-
Güzel kasa ve rengi hoş duruyor jantları ileride bi tık büyük takarsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Umarım yanılırım ama doğan almadığınız için pişman olabilirsiniz.
Hayırlı uğurlu olsun...Ama havada sis yok iken sis lambalarını yakma...
-
Helal olsun kardeşim. Kendi isini kendi yapanlara cok imreniyorum.
Bende açıkçası şehir içi kullanımda otomatik kullanmayı tercih ederim. Uzun yolda hic fark yok zaten.
Ama sizin tepkiniz daha çok acemiyim düz vites kullanamıyorum tepkisi olmuş. Sizin becerememmeniz duz vitesi neden amelelik yapsın?
Hayirli olsun hocam gule gule kullanin
Hem de 2.0 motor, mis gibi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maşallah. Allah sabır versin. Motor kaç binde rektefe oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X