Bildirim
Doğalgaz bitti acil!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://www.baskentdogalgaz.com.tr/inc/main.asp?id=195 buyur dostum. maltepeden alabilirsin sanırım. -
nasıl lan -
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
beyler doğalgaz bitmiş şuan 0 da pazar günü Ankara da nerden alabilirim?Kızılay açık olur mu?
karti duZ degilde ters tak sana belli bir ek kredi veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar aşmış kontörlü doğalgaz kullanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: designr
nasıl lan
+1 -
olm bakkaldan ekmek mi alıyorsunuz? doğalgaz bitmiş ne demek? naylon poşette mi alıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: designr
nasıl lan
Ankarada ön ödemeli sistem. -
Artik kontorlu sisteme gecildi diye biliyorum. Silivrideki yazzligimizdada ayni uygulama var. Kontor biterse dogalgaz kesilir. -
Fakirliğin alemi yok kotasıza geçin. -
Kartı yeniden tak, 10 m küp kadar borç verir. -
O ne saçma şey lan -
Oha lan bilmeyenler var. Antalya' da olmama rağmen biliyorum. Bitince gidip alıyorsun karta para yükletir gibi olm -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
Oha lan bilmeyenler var. Antalya' da olmama rağmen biliyorum. Bitince gidip alıyorsun karta para yükletir gibi olm
+1
Ev işleriyle hiç mi ilgilenmiyorsunuz arkadaş evde işleri kim yapıyor Merak ediyorum? -
Bence çok güzel bir sistem keşke Bandırmaya da gelse. Yaz da dahil her ay 40-50 TL yüklesen kışın yüklü faturalardan kurtululabilirsin... -
Ön ödemeli sayaçlar çok kullanışlı. Bir defada 2-3 bin TL'lik gaz alıyoruz, bir kış yetiyor neredeyse. Hem ne kadar kullandığınızı bilirsiniz, hem her ay fatura ödemekle falan uğraşmazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha yeni duydum yani bi kart var karta para yüklüyosun para bitene kadar kullanıyosun öylemi ? -
Avantajları da dezavantajarı da var gibi ama avantajları daha ağır basıyor güzel bi sistem. Hakkında bugün bilgi sahibi oldum. -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
Oha lan bilmeyenler var. Antalya' da olmama rağmen biliyorum. Bitince gidip alıyorsun karta para yükletir gibi olm
suyu anlarimda isinma ihtiyaci olan dogalgazi kim kontorlu gibi yapar bilmem.
adam gibi faturali sistem yapsalar ya -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Ön ödemeli sayaçlar çok kullanışlı. Bir defada 2-3 bin TL'lik gaz alıyoruz, bir kış yetiyor neredeyse. Hem ne kadar kullandığınızı bilirsiniz, hem her ay fatura ödemekle falan uğraşmazsınız.
Aynen. Ankara'da oturuyorum, çok güzel
Benzer içerikler
- medeni hal sorgulama
- kafaya darbe aldıktan sonra kaç saat uyunmalı
- elime paslı tel battı ne yapmalıyım
- parliament aqua blue
- kan verdikten sonra halsizlik ne kadar sürer
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X