Şimdi Ara

Doğada Tek Başıma Ne Kadar Yaşayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sudi arabistana yürüyerek gitmek istiyorum doğada tek başıma ne kadar yaşayabilirim bu durumda. Neler yapılmalı tavsiyeler lazım hacı olmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Evet beyler sudi arabistana yürüyerek gitmek istiyorum doğada tek başıma ne kadar yaşayabilirim bu durumda. Neler yapılmalı tavsiyeler lazım hacı olmak istiyorum.

Valla sen bu kafayla cok yasamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapasitene bağlı
    geniş biriysen vahşi heyvanlarla akrabalık kurarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hacı
    sen gönlümüzün hacısısın
  • Tabi biz hepimiz yürüyerek dünyayı gezdik ya sana da tabsiye verelim

• Uçak biletini veriyim uğraşma
  • Ölene kadar

• benden sana 2 gün süre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suriyeye kadar gidersin sonrasını bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irakta işini hallederler

• Yuruyerek veya bisikletle cok uzun mesafede seyehat etmek guzel olur diye dusunuyorum. Yaninda dostun olacak birde, vay anasini. Elbet zor olur da dusunce zevkli geliyor.

Konuya girerken ormanda falan yasamaya baslayacaksin sandim. Firsatim olsa 2-3 yil Survivor'daki ada tarzi bir yerde veya ormanda 0 teknolojik alet ile kalmak isterdim.(ates, bicak falan olabilir ) Bocek de yerim, hayvanlarla aram guzeldir , aaaah ah.

• işte tam olarak yanıma neler almam lazım çakı bıçak birde doğada neler yenilebilir hangi hayvanlar rahatlıkla yenilerek hayatta kalabilirim . Sınırlardan geçmek işi zor tüm mesele bu.
  • tavsiyem sınır değiştirmeyi unut çünkü başka ülkede neyin yasak olduğunu bilmiyosun valla kan alırlar benden demesi... sonra gerçkete öyle programlarda buldukları gibi 5dkda önüne yiyecek böcek felan çıkmıyo kardeş malum çevreyi fazlasıyla kirlettik!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.