Şimdi Ara

doctor who izlemeye nerden başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cnbc-e de gördüm bir bölüm izledim hoşuma gitti izlemeye nereden başlanmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 2 Kasım 2013; 9:49:53 >

• s1e1
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

s1e1

hocam bu sıra nasıl

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=150656
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

s1e1

hocam bu sıra nasıl

ben hiç izlemedim baştan başla diye demek istedim aslında

• O listeye 2 sefer baktım ama sonra işin psikopatlık ayarında olduğunu düşündüm.

Boşverin izleyin episode 1'den itibaren. 2 tane göndermeyi anlıyacağım diye kasmanın anlamı yok.
  • Listedeki Torchwood ve Sarah Jane Adventures izlemene gerek yok fakat özel bölümleri kesinlikle izlemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Listedeki Torchwood ve Sarah Jane Adventures izlemene gerek yok fakat özel bölümleri kesinlikle izlemelisin.

Kesinlikle özel bölümler izlenmeli. Ben uğraşamam diyen arkadaşlar için olmazsa olmaz özel bölümleri aşağıda sıraladım. Bunlar izlenmeli çünkü dizinin işleyişinde bunların eksikliğinde kafanız çok karışır. Örneğin son bölüm izlediğiniz doktoru yeni sezon ilk bölümde göremezsiniz

* Doctor Who The Christmas Invasion (kesinlikle izlenmeli)
    * Doctor Who The Runaway Bride (izlenmesi iyi olur)
    * Doctor Who Children in Need (Ood'ların uyarısı...) (kesinlikle izlenmeli)
    * Doctor Who The End of Time: Part One (kesinlikle izlenmeli)
    * Doctor Who The End of Time: Part Two (kesinlikle izlenmeli)

Torchwood ve Sara Jane Adventures bence izlenmese de olur. Bağlantı çok çok az ve izlenebilirlik seviyesi doktor who'nun altında bu dizilerin. Ama vaktiniz olursa Torchwood Children of Earth bölümlerini izlemenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başından
  • 1- Doctor Who Sezon 1
    2- Doctor Who The Christmas Invasion (Sezon 1'in son bölümü olan The Parting of the Ways bölümünden hemen sonra izlenmesi çok önemlidir!)
    3- Doctor Who Sezon 2
    4- Doctor Who The Runaway Bride (Sezon 2'nin son bölümü olan Doomsday'in hemen ardından, ileriye dair çok önemli bir başlangıç yapan bu bölümü mutlaka bu noktada izlemelisiniz. Bu bölümde olanlar üzerine serinin ilerleyen bölümlerinde çok fazla çağrışım yapılmaktadır.)
    5- Torchwood Sezon 1 (2. Sezon boyunca defalarca karşımıza çıkan Torchwood kelimesinin dizi olarak şekil almış hali... Jack'in tüm Doctor Who evrenini şekillendiren devam hikâyesi. Normal Doctor Who serisine göre çok daha sert bir dizi olduğunu belirtmekte fayda var. Sezon 1 finali ise doğrudan Doctor Who ile bağlanıyor. Tam olarak bu noktada izlemeseniz bile Torchwood Sezon 1'i mutlaka Doctor Who Sezon 3'ün 10. bölümü olan Blink'den önce izlemeniz gerekmekte...)
    6- Sarah Jane Adventures Sezon 1 (Doctor'da çıkan pek çok ırkın ve bu ırkların Doctor Who'dan tanıdığımız bazı dişe dokunur üyelerinin kronolojik olarak ne gibi durumlara girdiğini gösteren, ilk kez Doctor Who'nun 2. sezonundaki School Reunion isimli bölümde kendisi ile tanıştığımız Sarah Jane Smith'in havasında, biraz daha çocukça anlatan seri... Kronolojik olarak hem Torchwood hem de Doctor Who ile bağlı... İki serideki olan olaylara ve ırklara, uzaylılara her bir şeye gönderme yapıyor... Bu dizinin ilk sezonunu yerleştirdiğim bu noktadan Doctor Who'nun 3. sezon finaline kadar istediğiniz zaman aralığında izleyebilirsiniz...)
    7- Doctor Who Sezon 3
    8- Doctor Who Time Crash (Kısa bir özel bölüm; ama tam izleme yeri burası...)
    9- Doctor Who Voyage of the Damned (Kylie Minogue'un konuk oyuncu olduğu, ileride bolca sözü edilen bir konu...)
    10- Torchwood Sezon 2 (İşler çok daha ciddi bir hal alıyor...)
    11- Doctor Who Sezon 4 (The Runaway Bride'dan tanıdığımız Donna Nobble sahneye çıkıyor! Sezon sonu tüm bu izleme sırasına göre büyük bir bağlama ile ilerliyor ve Journey's End ile sanki seri bir ara final yapıyor... Ama aslında her şey bu kadarlada kalmıyor...
    12- Torchwood Children of Earth: Day One (Her biri bir haftanın, pazartesiden cumaya kadar geçen bir gününü anlatan, toplam 5 bölümlük, benim normal Torchwood kuramından ayrı olarak düşünmeyi tercih ettiğim büyüleyici bir final... 5 bölümü ardı ardına izlemeye gayret edin...)
    13- Torchwood Children of Earth: Day Two
    14- Torchwood Children of Earth: Day Three
    15- Torchwood Children of Earth: Day Four
    16- Torchwood Children of Earth: Day Five
    17- Sarah Jane Adventures Sezon 2 (Bu noktadan sonra izlenebilir...)
    18- Sarah Jane Adventures Sezon 3 (Sezon 3'de Doctor'u görmekte güzel süpriz oluyor...)
    19- Doctor Who The Next Doctor
    20- Doctor Who Planet of the Dead
    21- Doctor Who Dreamland
    22- Doctor Who The Waters of Mars
    23- Doctor Who Children in Need (Ood'ların uyarısı...)
    24- Doctor Who The End of Time: Part One
    25- Doctor Who The End of Time: Part Two (Bir dönem kapanıyor...)
    26- Doctor Who Sezon 5 (Stephan Moffat imzası ile...)
    27- Sarah Jane Adventures Sezon 4
    28- Doctor Who Christmas Carol
    29- Doctor Who, Space & Time - Comic Relief Specials 2011 (MKV)
    30- Doctor Who Sezon 6 (İlk 7 bölüm. A Good man Goes to War ile Doctor'a ara veriyoruz.)
    31- Torchwood Sezon 4 (Şu noktada araya Torchwood sokmaksızın Doctor Who izleseniz de olur; ama yayın sırasına göre izliyorsanız bu şekilde gidin derim. Torchwood son 3 bölümü yayınlanırken Doctor Who'nun 8. bölümü ve sonrası verdiği aradan dönerek yayına başlamıştı.)
    32- Doctor Who Sezon 6 (8. bölümden 13. bölüme kadar olan 6 bölüm.)
    33- Sarah Jane Adventures Sezon 5 (Altı bölüm ile seriye veda ediyoruz. Huzur içinde uyu Elizabeth Sladen.)
    34- Doctor Who The Doctor The Widow And The Wardrobe
    35- Pond's Life (Pond'ların bu aralıktaki yaşamları için mutlaka izlenmesi gereken kısacık beş bölüm. Beşinci bölüm 7. sezon başı için iyi bir bağlama oluyor.)
    36- Doctor Who Sezon 7 Part 1 (Bölüm 1-5 arası) (Asylum of the Daleks ile başlıyor, The Angels Take Manhattan ile duruyoruz.)
    37- Doctor Who 2012 Christmas.Special The Snowmen (Bazı kaynaklarda 7. sezonun 6. bölümü gibi belirtme hatasında da bulunulmuş. Mühim değil.)
    38- Doctor Who Sezon 7 Part 2 (Bölüm 6-13 arası) (The Bells of Saint John ile başlıyor, The Name of the Doctor ile beklemeye geçiyoruz.)
    39- Doctor Who 50th Anniversary Special (Henüz yayınlanmamış olan bu bölüm için 23 Kasım 2013'ü bekliyoruz.)

• ben de aynen senin gibi cnbc e de acayip garip bi bölüm gördüm astronot denizden çıkıp öldürdü doktoru sonra doktor oldugunden uzulduler falan kafeye gittiler kafenin kapisi açıldı bi baktılar doktor o.O. her neyse ben azcik araştırdım dizinin devamlılığı rejenerasyon sayesindeymis. bende 6.sezon 1. bolumu izlemisim sonra baktim 6 sezon izlenmez bastan sona. Astronotun öldürdüğü doktorun ilk çıktığı sezondan basliyim dedim ve şöyle yaptim :

10. Doktor(david)un son bolumu 4.sezonda bi bölüm onu izledim ardından Özel 2 parttan olusan 10. doktorun son kez oynadığı bölümü izledim. o bölümde rejenerasyon geçirerek 11. Doktor(matt) oldu.

Yani 5. sezon 1. bölümden itibaren 11 basliyo ben 5. sezondan başlamış oldum. bişey kaybettim mi ? hiç bisey kaybetmedim bence. he davidciler çok var ama benim izledigim ilk doktor matt bence cokta iyi yapıyor rolunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 28 Mart 2021; 13:39:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

ben de aynen senin gibi cnbc e de acayip garip bi bölüm gördüm astronot denizden çıkıp öldürdü doktoru sonra doktor oldugunden uzulduler falan kafeye gittiler kafenin kapisi açıldı bi baktılar doktor o.O. her neyse ben azcik araştırdım dizinin devamlılığı rejenerasyon sayesindeymis. bende 6.sezon 1. bolumu izlemisim sonra baktim 6 sezon izlenmez bastan sona. Astronotun öldürdüğü doktorun ilk çıktığı sezondan basliyim dedim ve şöyle yaptim :

10. Doktor(david)un son bolumu 4.sezonda bi bölüm onu izledim ardından Özel 2 parttan olusan 10. doktorun son kez oynadığı bölümü izledim. o bölümde rejenerasyon geçirerek 11. Doktor(matt) oldu.

Yani 5. sezon 1. bölümden itibaren 11 basliyo ben 5. sezondan başlamış oldum. bişey kaybettim mi ? hiç bisey kaybetmedim bence. he davidciler çok var ama benim izledigim ilk doktor matt bence cokta iyi yapıyor rolunu.

David, Doktor'u oynama olayına bildiğin yeni bir boyut getirmiştir, mutlaka izlenmelidir bence.

• Bütün bölümleri izlenir dostum hiç bir şey kaybetmezsin
  • o nasıl bi diziymiş çıktığı sıraya göre izlenmiyo mu ne biçim diziymiş böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oceanic815

9.doctordan sonra izlemeyi bıraktım, yinede aklımda keyifli bir dizi olarak kaldı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.