Şimdi Ara

Docsis 3.0 ve Türksat Kablonet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, yakın zamanda Kablonet'e geçmeyi düşünüyoruz, bu yüzden de iki gün önce onları aradım birkaç şey sormak için. Gel gelelim beni şaşırtan kısma;

Kablonet'i aradığımda modem ücreti 2 TL ekleniyor her ay dedi, ben de şahsi modemim var zaten onu almayacağım dedim, fakat hattaki bayan ısrar etti, o modemlerle bizim modemlerimiz farklı diye, peki bir araştırayım dedim kapattım. Daha sonra kablonet'in sayfasına girdim modem giriş-çıkış soketlerinde farklı bir şey yoktu benimkinde (Asus dsl-n16) Türksat'ın vereceği modemlerde de aynı şeyler vardı. Daha sonra Docsis 3.0 tarzında bir şey yazdığını gördüm, internette biraz araştırdım, fazla kanala falan sahipmiş. Benim sorum şu:

Kadının kullanamazsınız demesinin sebebi Docsis 3.0 özelliği mi? Eğer öyleyse ben modemimin Docsis 3.0 veya Docsis kaç olduğunu nasıl anlayabilirim? Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 19 Ocak 2017; 10:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizin modeminiz uydu neti desteklemiyor. Desteklemesi için arkasında uydu alıcılarında olduğu gibi bir anten kablosu girişi olması lazım. Bu halde ancak router işlevi görür. Yani doğru söylüyorlar modem almanız gerekiyor. Ben geçenlerde yeğene uydu net almıştım. 2 tl oldukca makul bir ücret modem için.
  • Teşekkür ederim cevap icin. Tabii 2 tl aylık hiçbir şey, fakat daha yeni almıştım bu modemi, bir de internette bu türksat'ın modemleri hakkındaki yorumlar pek iç açıcı değil, umarım sıkıntı olmaz..

bu arada taahhüt bitince bizim oluyor mu modem?

Docsis 3.0 ve Türksat Kablonet?

Bir de anten kablosu dediğiniz şu en sağdaki mi oluyor acaba?

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Evet koaksiyel yazan giriş. Ben o zaman sorduğumda (geçen ekim ayında) taahhüt sonunda modem sizin olacak demişlerdi.
  • Cok tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL Kota 1.0
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.