Şimdi Ara

Doblo Mjet ne arabaymış bee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahleyin okuldan dönüyorum. Yanımda bi doblo durdu ışıklarda. Cam film çekmiş tüm camlara, jant mant, doblo doblo olmaktan çıkmış Doblo gti olmuş

Yeşil yandı bu bi uzadı. Yetişeyim dedim mümkkünatı yok motor bağırıyor ama dobloya yetişemiyorum sonra gözlerden kayboldu..

Bi de herif deli gibi kullanmıo mu ben ibizayla virajlarda frenliyom adam dobloyla uzuo, bi ara yan yatar gibi oldu ama devam etti

Allah' a emanet gidiyor. Ticarilerin bazen çok fazla güçlü olduğunu düşünüyorum

• Güçlü olmasından ziyade içinde ki kullanıcılarının büyük çoğunluğunun cahil ve buna bağlı olarak "cahil cesaretine" sahip olması bence. Son yıllardaki birçok tarfik canavarı bu hafif ticari ve diğer ticari araç sürücüleri. Bende hergün sayelerinde bir kaza tehlikesi atlatıyorum. Adamlar altındaki arabanın yol tutuşundan falan bihaber bastıkça basıyor. Araç birazda yüksek oturumlu olduğu için kendilerini güvende zannediyorlar . Halbuki bir frene asılsalar nazlı bir gelin edasıyla bir oyana bir bu yana savrulacaklar. Kendilerini tehlikeye attıkları yetmiyormuş gibi bizleride tehlikeye atıyorlar. Hele makas atarken kendilerini çok iyi bir sürücü zannetmeleri yok mu gelde çıldırma. Halbuki hayatta kalmaları biz efendi sürücüler sayesinde. Geçenlerde bir tanesi bana makas atarken sağ tarafta park etmiş vaziyette bulunan bir kamyona kendisini kapak yapacaktım ama yine içim elvermedi.

Ayrıca benzer bir konu için bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_17254329/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 19 Ekim 2007; 14:18:28 >

2006 Chevrolet Aveo HB. 1.4 SX 16 V

• kötü bir yol tutuş, yüksek olması, kısaca hız yapmak için değil, yük taşımak için imal edilmiş bir araç olması sebebi ile, bu araçlarla hız yapıp makas atanlara aptal gözüyle bakıyorum. çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Bigün bir hata yapacaklar geri dönüşü olmayacak.
    Daha çok bunları sürenler uzun süre trafikte kaldığı için sıyırmış tipler. Sabırları falan kalmamış, bir kaç araba öne geçebilmek için risk alabilecek insanlar
  • Birde yolda kendi halinde giden herkesi kendileri ile yarışıyor halinde sanıyorlar.
    Şehirler arası yolda 90-100 arası kendi halimde gidiyorum. Doblo yanımdan geçerken sürücüsünde bi kasılma hatta bazılarında kafasını çevirip nasıl geçiyorum tarzı bir gülümseme...
    Senle yarışan kim?
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • sen bi de 1.9 mj i sürsen demek ki...

Orjinalden alıntı: supremum

Birde yolda kendi halinde giden herkesi kendileri ile yarışıyor halinde sanıyorlar.
    Şehirler arası yolda 90-100 arası kendi halimde gidiyorum. Doblo yanımdan geçerken sürücüsünde bi kasılma hatta bazılarında kafasını çevirip nasıl geçiyorum tarzı bir gülümseme...
    Senle yarışan kim?

en cok da onlara gülüyorum zaten

onlarin kasintisi bizim makara konumuz oluyo iste buralarda

Orjinalden alıntı: supremum

Birde yolda kendi halinde giden herkesi kendileri ile yarışıyor halinde sanıyorlar.
    Senle yarışan kim?

Azuhaha. Benim tampona da giriyorlar sellektörler falan özellikle okuldan dönerken .. Umursamıyorum bile sağa geçiyorum yolumda gidiyorum ama ben sağda iken beni sol şeritten geçememesi ona epey koyuyor anlaşılan ki yol ayrımına geldiğimizde kasıla kasıla geçiyor beni.

Allah akıl fikir versin şu apaçican lara ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASTRA MI MJET ALBEA MI?
    19 yıl önce açıldı
    FİAT BRAVO MU HONDA CİVİC Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apaçi can muhahahaha
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.