Şimdi Ara

Peugeot partner mi Fiat doblo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir yakınım ilk arabasını alacak, arabadan anlamaz ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Ticari istiyor illaki çevresindekiler de hep doblo çok iyidir doblo al demişler. Ben de diyorum ki Peugeot partner alalım hem daha konforlu hem daha ucuz. Partner lerin piyasası 85-90 (2012-2013 110-150 bin km). Aynı ayarda 1.6 doblo lar 95 civarında geziniyor. İlk arabanın yeri ayrı olduğu için çokta ısrar etmek istemiyorum ama mantığım bana partner diyor. Sizler ne diyorsunuz bu hususta? Bir şasi den sorguladım partner de euro5 bildiğimiz DV6 ailesinden DV6DTED var ama bu uyeyle ilgili pek bilgi bulamadım. Kendi kullandığım araçta da DV6C var gayet memnunum.

örnek ilanlar doblo:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-hatasiz-degisensiz-doblo-878405639/detay

partner:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-peugeot-2012-hatasiz-kefilsiz-kosulsuz-hemen-teslim-6-24-vade-imkani-908812373/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 5 Mart 2021; 1:2:0 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot Partner mi Fiat Doblo mu: Hangisini Seçmelisin?

Peugeot Partner ve Fiat Doblo, hafif ticari araçlar arasında popüler seçeneklerdir. İhtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun aracı seçmene yardımcı olmak için bu iki model arasındaki farkları inceleyeceğiz.

Teknik Özellikler

• Motor Seçenekleri: Peugeot Partner, 1.5 litre dizel ve benzinli motorlar sunarken, Fiat Doblo ise 1.3 litre ve 1.6 litre dizel motor seçeneklerine sahiptir.
    • Yük Kapasitesi: Doblo, 1.000 kg'a kadar yük kapasitesiyle Partner'dan daha yüksek bir taşıma kapasitesi sunar.
    • Yakıt Verimliliği: 1.3 litre Doblo'nun yakıt verimliliği, Partner'ın 1.5 litre motorundan daha yüksektir.

Tasarım ve Özellikler

• Dış Tasarım: Partner ve Doblo, benzer dış boyutlara ve işlevsel bir tasarıma sahiptir. Ancak Doblo'nun daha modern bir görünümü vardır.
    • İç Mekan: Doblo, daha geniş bir iç mekana sahiptir ve yolcular için daha fazla alan sunar.
    • Donanım: Her iki araç da Bluetooth bağlantısı, klima ve park sensörleri gibi çeşitli özelliklerle donatılmıştır.

Güvenlik

• Güvenlik Özellikleri: Hem Partner hem de Doblo, ESP, ASR ve hava yastıkları gibi standart güvenlik özelliklerine sahiptir.
    • Güvenlik Derecelendirmeleri: Euro NCAP tarafından yapılan çarpışma testlerinde Doblo, beş yıldızlı bir güvenlik derecesi alırken, Partner'ın derecesi dört yıldızdır.

Fiyatlandırma

• Başlangıç Fiyatı: Doblo, Partner'dan biraz daha yüksek bir başlangıç fiyatına sahiptir.
    • Donanım Seviyeleri: Her iki araç da çeşitli donanım seviyeleriyle sunulur ve fiyatlar buna göre değişir.

Sonuç

Peugeot Partner ve Fiat Doblo, farklı ihtiyaçları karşılayan yetenekli hafif ticari araçlardır. Doblo daha yüksek bir yük kapasitesi ve daha modern bir tasarıma sahipken, Partner daha verimli bir motor ve daha yüksek bir güvenlik derecesi sunar. En iyi seçimi yapmak için ihtiyaçlarını ve tercihlerini dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Doblonun 1.3 motoru bu kasaya küçük geliyor. Partner aile kullanımı ve ticari için daha uygun.
  • Ben iki aracıda kullandım 2011 sıfır berlingo almıştık(oda partner ile aynı sayılır). Daha sonra 2.el 2012 model doblo kullandım bir dönem.
    Motor olarak ikiside taş gibidir uzun yıllar binilir ustasıda çoktur.
    Ama berlingo alt takımları çok hassastı ve 1 sene sonra elektronik arızalar vermeye başlamıştı (yağmur sensörünün sapıtması,radyonun bozulması vs.)araçtan soğumuştum.

Doblo daha oturaklı bana göre mümkünse 1.6 premio temiz bulursanız tadından yenmez 1.3 önermem doblo için çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 5 Mart 2021; 2:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İki seçenek içinde doblo- partner arasında pek fark yok teknik olarak, hangisinin temizi denk gelirse alınır geçilir.

• Ticari dediğin zaman ford ve fıat'tan başta gelir.Doblo da connect de yıllardır sağlamlığı,dayanıklılığı ile ün yapmış modellerdir.Ford ve fıat'ın sağlamlığı ve dayanıklılığı hiçbir modelde yok.Daha dün ismail usta kanalında yayınlamıştı.60000 km de 2020 model renault traffıc aracın salıncaklar,rot başları,beşik takozları hepsi hoşaf olmuştu.Fransızların parça kalitesi genel olarak düşük,caddy desen 30000 km de baskı balatası giden bile var.1.6 dizel motorları zaten enjektör arızası ile ünlü.Forc ve fıat'ın araçları gerçekten dayanıklı ve sağlam.

• Babam 2003 yılından beri Partner kullanıyor. 2003'te 1.9 dizel alıp dönüştürmüştü. 10 yıl sorunsuzca kullandı. Hacim avantajı ve arka koltukta tabanın düz olması nedeniyle aracını yenilerden 2013'te Allure donanım 1.6 HDI partner aldı. Şu ana kadar sorunsuzca bindi. Yaklaşık 80.000 km'de. Yakıt ve performansı o ağırlıkta bir araç için başarılı. Doblo kullanmadığım için karsilastiramiyorum ama Partner'in temizi bulunursa zevkle kullanilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile için alıyorsa direkt doblo alsın, ticari araçlarda en iyi arka koltuk konforu bağımsız süspansiyon sayesinde doblo da. Diğer Hafif ticariler arka da oturanlar için uzun yolda eziyete dönüşüyor, seke seke gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan Juke mu Peugeot 2008 mi?
    9 yıl önce açıldı
    opel astra mi ford focus mu
    11 yıl önce açıldı
    FİAT BRAVO MU HONDA CİVİC Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.