Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    moz hocam Philips SHL 5605 e baktım ama ben tam boy kulak kepçesini tamamen kapatıp desteğini kafadan alacak bişey istiyorum. Kulak kepçe kıkırdağına basan modeller bi süre sonra ne kadar pufudukta olsa rahatsız ediyor. Heleki benim gibi gözlük kullanan biriyseniz bazen dalıyorsunuz gözlük sapı kulak arasındayken kulaklıkla bastırınca müthiş rahatsız ve tahriş edici oluyor.

Diğer tavsiyeler için teşekkürler. Sanırım mouse modeli belli oldu G300 alıcam.
    Flyinfingers olayı ilgi çekici ama pek ergonomik gelmedi. En azından mousenin sırtından destek alıyoruz. Elimin öyle zafer işareti poziyonunda tutmak ne kadar ergonomik olur. Birde nereye nasıl tıklıyoruz konularını deneyip test etmeden almaya cesaret edemem. Hem fiyatta biraz pahalı gibi geldi hele biraz ucuzlasın

• Bu Flying Fingers olayını sadece mouse olarak mı kullanabiliyoruz? Heyel gücü geniş dimağlarda mikkemmel bir silaha dönüşebilir gibi.

Eğer ki yadırgayacaksanız ben tuvaletteydim, kardeşim yazmış.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• bu da iyiydi
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    windows a atmamışındır yaw:)

benimde kulaklığa ihtiyacım var, su an ki çok sert kulaklarım kafama yapıştı, aynada kulaklarımı göremiyorum yeminle

Orijinalden alıntı: BARKU

Windowsa format attıktan sonra d3 kurmak gelmiyor artık içimden. 25gb indirmeyi de gözüm almıyor.Yokum bu aralar.

format atmadan önce herhangi bir yere yedek alsaydın d3 dizinini
    win kurmak sonrasında d3 kurar gibi yapıp dizinleri kısayolları vs oluşturması sağladıktan sonra direk aynı şeyleri üstüne kopyalardın
    bende 3 makina var hepsine kurmaktansa bu yolla yaptım ;)

Orijinalden alıntı: speedyDNA

windows a atmamışındır yaw:)

benimde kulaklığa ihtiyacım var, su an ki çok sert kulaklarım kafama yapıştı, aynada kulaklarımı göremiyorum yeminle

Fiyatı biraz yüksek de olsa G930 çok güzeldir. Tavsiye ederim.

Benim babam tekstil fabrikatörü, o yüzden aldım. Vurdum kırbacı.

• 17 yaşındayım ama klana gelmek isterim.

Orijinalden alıntı: «MK»

Merhaba dostlar.
    Ben konuyu biraz değiştireyim.
    Malum Bu Diablo riftti Griftti derken Bilgisayar, klavye, mouse ve kulaklığa pek haşır neşir oluyoruz. Son dönemde farkettim ki kulaklık ve mouse artık bana işkence ediyor. Bileğimde KTS (Karpal tunnel Sendromu, bilek seviyeisnde sinir sıkışması) belirtileri başladı. Kulaklıkta kulaklarıma resmen tecavuz ediyor. Dışkulakta fiziksel deformasyonlar başlıycak nerdeyse. Dedim bütçemde pek uygun değil ama birazcık kendimi şımartayım. Hem mağduriyetim geçsin hemde depresyonada iyi gelir biraz alışveriş yapayım.
    Neyse lafı çok uzatmadan aşağıdaki kulaklığı ve mouselerden uygun bitanesini indirim felan denk getirip almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz yada marka model olarak yakın fiyatlara daha uygun bi öneriniz olurmu? Diye size bi danışayım dedim. Yada bunlardan kullananda memnun - yada na memnun olan varmı?

G230 Kulaklık

LOGITECH G300 GAMING MOUSE
    A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE
    A4 TECH BLOODY V5 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE

ilginize ve verdiğiniz bilgilere şimdiden teşekkürler.

Edit: imla hataları.

yıllardır a4 tech gamer mause kullanıyorum gayet fiyat uygun ve kullanışlı uzun ömürlü fakat ben mausu cod oynadığım için almıştım orda cok işe yarıyor diabloda bir getirisi yok ama mause ler büyük olduğu için erkek adam eline tam oturuyor

• quote:

Windowsa format attıktan sonra d3 kurmak gelmiyor artık içimden. 25gb indirmeyi de gözüm almıyor.Yokum bu aralar.

geçenlerde bende formatladım tabii klasörün yedeğini almak formatın yarısında aklıma geldi ben cd takıyorum o olmaz indirecem diyor orta bir yol bulamadık sonunda 14gb indirdik mecburen bunun bir ayarı varmı merak ediyorum ilk yuklememde cd den yuklemiştim esasına ama bu sefer yukletemedim kotalı interneti olanlar için buyuk bir sorun ayrıca indirmekte fazladan 1 gun alıyor

• 16gb bir usb bellek ayıracaksın bu işe olup bitecek

Orijinalden alıntı: silent59

quote:

geçenlerde bende formatladım tabii klasörün yedeğini almak formatın yarısında aklıma geldi ben cd takıyorum o olmaz indirecem diyor orta bir yol bulamadık sonunda 14gb indirdik mecburen bunun bir ayarı varmı merak ediyorum ilk yuklememde cd den yuklemiştim esasına ama bu sefer yukletemedim kotalı interneti olanlar için buyuk bir sorun ayrıca indirmekte fazladan 1 gun alıyor

bende diablo D: de kuruludur (diablo yu ssd e kurmadım bir işe yaramıyor mq)
    formattan sonra D: den calıstıramadım hali hazır oyunu, mecbur hersey baştan oldu

format neyinden sonra direk klasörden çalıştırabilen varmı oyunu yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Fiyatı biraz yüksek de olsa G930 çok güzeldir. Tavsiye ederim.

Benim babam tekstil fabrikatörü, o yüzden aldım. Vurdum kırbacı.

o nasıl kulaklık öyle düğmelere bakılırsa mouse işinide yapıyor galiba
    fiyatıda işkence gibiymiş ha

yahu bu bt kuılaklıklarda şarj/pil ne kadar gidiyor? sorun oluyormu kullanan arkadsaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 24 Ekim 2014; 10:40:53 >

o nasıl kulaklık öyle düğmelere bakılırsa mouse işinide yapıyor galiba
    fiyatıda işkence gibiymiş ha

yahu bu bt kuılaklıklarda şarj/pil ne kadar gidiyor? sorun oluyormu kullanan arkadsaşlar

Valla öyle, bir acaip, yanda tuşlar falan. Ama insan alışıyor. Ben biraz deneyip çok az kullanıp sattım ama çok memnundum, ses de çok kaliteliydi. Yurt dışından 300 liraya falan getirtilebiliyor tavsiye ederim.

Buluğtut yok bunda, wireless teknolojisi ile çalışıyor (diye hatırlıyorum). 10 saat kadar şarjı gidiyor. Kablosu da çoook uzun ve kullanırken de şarj olabiliyor. Yani bu tarz bir şey alabilirsiniz, G230 vardı galiba bir de. G930'un kablolu olanıydı diye hatırlıyorum.

• yok bu 34 lanetli hep bir aksilik oluyor son dk bitiremiyorum :(
    not : grift
  • Abi sol gözün seyiriyor, biraz otur soluklan istersen.

• sesli güldüm saolasın iyi geldi
  • Yedek aliyorsunuz ya o dursun. Kuruluma gecin belli bir zaman sonra initializingden sonra download basliyor. Iste o zaman yedekleri kurulum klasorune atin. Tekrar actiginiz zaman kisa bir initializingden sonra acilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: silent59

quote:

bende diablo D: de kuruludur (diablo yu ssd e kurmadım bir işe yaramıyor mq)
    formattan sonra D: den calıstıramadım hali hazır oyunu, mecbur hersey baştan oldu

format neyinden sonra direk klasörden çalıştırabilen varmı oyunu yahu

bendede D ye kurulu usta formattan sonra klasör içinden launcher ı çalıştiriyorum sorunsuz çalışıyor.. tabi önce bnet kendi programını kuruyor kurulurken oyunu buluyor zaten klasörünü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.