Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • merak ettim bloğunu kaldırdım ne saçmalamış diye hala zırvalıyosun ya
    abi yazdıklarımı nasıl o şekilde kafanda yorumluyosun enteresan
    hayatımda 2 defa camiye gittim biri küçükken dedem götürmüştü biride merak ettiğimden dolayı
    hayır yani çok merak ediyosan inandığım şeyi filan ben hiçbirşeye inanmam çünkü ihtiyacım yok kendimi rahatlatma gibi bi düşünce gütmüyorum
    neyse bloğunu koyuyorum daha fazla uzatmazsan sevinirim

Yetersiz.

"Ama çok merak edersem bloğunu kaldırırım, senin benimle ilgilenmen hoşuma gidiyor. Ayrıca ilk defa bir erkek benimle ilgileniyor, o yüzden kendimle ilgili gereksiz fazla bilgi verdim kusura bakma ihhihih." de yazmalıydın.

Aldığınız oksijeni vergilendirmek lâzım.

HEidit: Bu az evrilmiş maymunu klana direkt almadınız, enkaz bize kaldı. Şimdi oradan kıs kıs gülün.

Ne kıs kıs gülecekler, muahhaha sesleri buraya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Ekim 2014; 20:13:02 >

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • ikili tartışmalara burada degil özel mesaj yolu ile devam etmenizi rice edecegim.huzuru bozmayalım.mehmet abi saygılar son söz sizin efenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 21 Ekim 2014; 20:26:40 >

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

ikili tartışmalara burada degil özel mesaj yolu ile devam etmenizi rice edecegim.huzuru bozmayalım.mehmet abi saygılar son söz sizin efenim

@Barkside @Barkside dedim çünkü isminizi söylememişiniz. Evet son söz olarak manifestomuzu hatırlatırım. Sanırım kaçırdığınız nokta bu oldu tekrar okumanızı ve bir öz eleştiri yapmanızı rica ederim.
    Hep zor işleri neden ben yapıyorum...

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Orijinalden alıntı: captanico

ikili tartışmalara burada degil özel mesaj yolu ile devam etmenizi rice edecegim.huzuru bozmayalım.mehmet abi saygılar son söz sizin efenim

@Barkside @Barkside dedim çünkü isminizi söylememişiniz. Evet son söz olarak manifestomuzu hatırlatırım. Sanırım kaçırdığınız nokta bu oldu tekrar okumanızı ve bir öz eleştiri yapmanızı rica ederim.
    Hep zor işleri neden ben yapıyorum...

ismim burak ortada bir tartışma yok olmasınıda istemem eğer arkadaşın bi sorunu olsaydı bana özel mesaj aracılığıyla iletirdi fakat genelden yazarak bana hakaret ederek kendini kanıtlama çabasında olan arkadaşımız enteresan bi davranış sergiledi
    yazdığım hiçbirşey için pişman değilim

• Ya arkadaş niye tartışıyorsunuz ki, hiçbir şeyi ciddiye almadığımızı vurgulamak için clanın en önemli kısmı olan adını bile dobalak koyduk
    " sülalemiz raad "

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır

edit: caps'lari hep moz@ verecek değil ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simonsorcerer -- 22 Ekim 2014; 9:35:03 >

• Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    Günaydın, bu cengaverin tesbihli ve çaylı versiyonu da vardı.
    Hiçbir şey kalp kırmaya değmez arkadaşlar; sanal ortamın bir "artısı": Elin kemiği olması, empati ve hoşgörü ile, sorunlu bu dünya daha katlanılır olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 22 Ekim 2014; 9:51:12 >

• Bu kedi benim public bounty yaparken towndaki halim

radagast (ilker) sag olsun bana uzun zaman aradağım furnace yi dün aksam verdi ama bir ağız tadı ile ortama akamadım.sabah test edecektik serverlar bakıma girmis.deli barbar sabırsızlanıyor şimdi uçma pozisyonuna girdim diyeulan blizz ah blizz bugünü mü buldun

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • arkadaşlar yukarıda da belirtildiği üzere
    "Ya arkadaş niye tartışıyorsunuz ki, hiçbir şeyi ciddiye almadığımızı vurgulamak için clanın en önemli kısmı olan adını bile dobalak koyduk"
    bu bile yeterli aslında tek başına
    Burada gözden kaçan konuştuğumuz ve paylaştığımız şeyin bir oyun olduğu ve eğlenme, stres atma amaçlı olduğudur.
    Durduk yere incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan bu kadar kırıcı olacağımıza bu zekamızı oyun içinde neler yaparak daha eğlenceli hale getirebiliriz onu düşünsek.
    İlk örnek benden gelsin mesela :)

Ben isterdim ki blizz bize diğer oyunlarda olan bazı esneklikleri sunsun ve oyunculara geliştirme için bazı imkanları sunsun,
    sc de olduğu gibi ekstra harita dizaynı vs olanak tanısanlar süper olacak.
    Ya da bizlerden gelen yaratık, hero, eşya gibi önerileri değerlendirseler süper olacak.
    Benim blizz e naçizane önerim
    Hero olarak Deli Kadir
    Set olarak Beyaz Atkı Seti
    Silah olarak Osmanlı Tokadı
    şimdi işim var daha detaylı yazmak için gerisini daha uygun bir zamana bırakıyorum
    sizlerde bu konuda yaratıcılığınızı konuşturun bakalım
    herkese iyi forumlar ;)

• Yav abiler (gönül isterdi ki ablalar da diyebileyim) siz değil miydiniz konu hareketsiz, hepimiz yaşlı insanlarız, taze kana ihtiyaç var?

Biraz hareket gelmiş oldu işte, gecenin birinde pet doc oynarken uykum gelmesi gibi olan uyuşukluğu, üzerimizdeki ölü torpahını bir nebze attık üzerimizden.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Merhaba dostlar.
    Ben konuyu biraz değiştireyim.
    Malum Bu Diablo riftti Griftti derken Bilgisayar, klavye, mouse ve kulaklığa pek haşır neşir oluyoruz. Son dönemde farkettim ki kulaklık ve mouse artık bana işkence ediyor. Bileğimde KTS (Karpal tunnel Sendromu, bilek seviyeisnde sinir sıkışması) belirtileri başladı. Kulaklıkta kulaklarıma resmen tecavuz ediyor. Dışkulakta fiziksel deformasyonlar başlıycak nerdeyse. Dedim bütçemde pek uygun değil ama birazcık kendimi şımartayım. Hem mağduriyetim geçsin hemde depresyonada iyi gelir biraz alışveriş yapayım.
    Neyse lafı çok uzatmadan aşağıdaki kulaklığı ve mouselerden uygun bitanesini indirim felan denk getirip almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz yada marka model olarak yakın fiyatlara daha uygun bi öneriniz olurmu? Diye size bi danışayım dedim. Yada bunlardan kullananda memnun - yada na memnun olan varmı?

G230 Kulaklık

LOGITECH G300 GAMING MOUSE
    A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE
    A4 TECH BLOODY V5 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE

ilginize ve verdiğiniz bilgilere şimdiden teşekkürler.

Edit: imla hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi «MK» -- 22 Ekim 2014; 13:35:55 >

• «MK» kullanıcısına yanıt
    Ben LOGITECH G300 ü kullanıyorum ve çok memnunum. Bana göre Diablo için çok uygun ve sade bir mouse. Ayrıca programlanabilir tuşlarıda var ama ben healing dışında kullanmıyorum, alışmışız 1234 e basmaya :)
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • bende yaşlılık ve haddinden fazla oynamaktan bilek değil
    parmak sendromu başladı
    sol ve sağ tık muhabbetine artık parmak uçlarım sızlıyor
    o yüzden tıklamak yerine düşünce gücü ile çalışan bir mouse şart :D

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yav abiler (gönül isterdi ki ablalar da diyebileyim) siz değil miydiniz konu hareketsiz, hepimiz yaşlı insanlarız, taze kana ihtiyaç var?

Biraz hareket gelmiş oldu işte, gecenin birinde pet doc oynarken uykum gelmesi gibi olan uyuşukluğu, üzerimizdeki ölü torpahını bir nebze attık üzerimizden.

hareket konusunda haklısın ve teşekkür ederim bu destek için ama
    keşke oyun içi diyalog ve paylaşımlar üstüne olsaydı içerik ;)
    bu arada tartışma esnasında verdiğiniz cevaplar çok zekice ve gülümsetti :D (her ne kadar tasvip etmesemde)
    konuyu burda kapamış olalım ve benim derde ne gibi bir çzöüm üretiriz onu söyleyin siz asıl bana
    memet abimiz bi zaman bana eldiven gibi giyilen bir mouse tan bahsetmişti ama bir fırsat bulup inceleme yapamadım hakkıyla
    alternatif önerileri bekliyorum ;)

• Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    Bu ne cüret alın bunu buradan hatta atın kılandan mılandan.

Abi ben 2014-2015-2016 tüm aidatı peşin yatırmıştım atamazsınız, iadesini isterim ya da..

Orijinalden alıntı: «MK»

Merhaba dostlar.
    Ben konuyu biraz değiştireyim.
    Malum Bu Diablo riftti Griftti derken Bilgisayar, klavye, mouse ve kulaklığa pek haşır neşir oluyoruz. Son dönemde farkettim ki kulaklık ve mouse artık bana işkence ediyor. Bileğimde KTS (Karpal tunnel Sendromu, bilek seviyeisnde sinir sıkışması) belirtileri başladı. Kulaklıkta kulaklarıma resmen tecavuz ediyor. Dışkulakta fiziksel deformasyonlar başlıycak nerdeyse. Dedim bütçemde pek uygun değil ama birazcık kendimi şımartayım. Hem mağduriyetim geçsin hemde depresyonada iyi gelir biraz alışveriş yapayım.
    Neyse lafı çok uzatmadan aşağıdaki kulaklığı ve mouselerden uygun bitanesini indirim felan denk getirip almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz yada marka model olarak yakın fiyatlara daha uygun bi öneriniz olurmu? Diye size bi danışayım dedim. Yada bunlardan kullananda memnun - yada na memnun olan varmı?

G230 Kulaklık

LOGITECH G300 GAMING MOUSE
    A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE
    A4 TECH BLOODY V5 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE

ilginize ve verdiğiniz bilgilere şimdiden teşekkürler.

Edit: imla hataları.

Kulaklık olarak Philips SHL 5605 kullanıyorum çok memnunum özellikle bu kulaklıkta hoşuma giden 2 mevzu var 1.si mikrofonu çomalak gibi ağzına doğru uzantısı yok. 2.si ise tamamen puf sünger olduğu için kulağı ağrıtmıyor.
    Mause olayını da G300 tek geçerim tamamen simetrik olduğundan ve sol elle kullandığımdan bana ve benim gibilere eşsiz bir rahatlık sağlıyor ve sanki Diablo için üretilmişcesine 1-2-3-4 tuşları sağda ve solda olması çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

quote:

Abi ben 2014-2015-2016 tüm aidatı peşin yatırmıştım atamazsınız, iadesini isterim ya da..

Haa...!! Öle mi yaa deme... Pff...!! olmadı o zaman kal naapalım
    ama şimdi senden bir şekilde caza almak zorundayım ayidat dedin aklıma getirdin.
    Sen yabancı değilsin dostum bilirsin oyun yuro olmadı dolarınan olduğu için yerinde durmuyor bu keferelerin parası bu nedenle tekrardan yuro üzerinden yapılandıracaz ayidatlari.

• http://flyingfingers.co/
    bahsettiğim ürün bu ama diablo bununla zor gibi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.