Bildirim
[Dns Verildi Face,Twitter için.]Şu an itibari ile Youtube giriş yapılabiliyor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Up 
_____________________________ -
Patlama sonrası girilemeyen face,twitter,youtube üçlüsünden an itibariyle youtube'a giriş yapılabilmektedir,face ve twitter'e ise önümüzdeki saatlerde giriş yapılabilir...
Patlamada ölen İnsanlarımıza Allah Rahmet Eylesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 20 Mart 2016; 0:44:23 >_____________________________ -
yıl olmuş 2016 yala dns veya vpn kullanmayan var
, şaka bir yana gerçekten sıkıntılı bir durum bu engelleme olayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası Dns işlemiyor vpn ise gerek duymadım şansımı deneyeyim derken rastgele açıldı...Engelleme gerekli bir durum o yüzden yapılabilecek hiç birşey yok önümüzdeki saatlerde face ve twitter engelide kalkacakdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 20 Mart 2016; 0:46:34 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go
Açıkcası Dns işlemiyor vpn ise gerek duymadım şansımı deneyeyim derken rastgele açıldı...Engelleme gerekli bir durum o yüzden yapılabilecek hiç birşey yok önümüzdeki saatlerde face ve twitter engelide kalkacakdır.
yok ya dns işe yarıyor ben hep değiştirip giriyorum(uygulama ile), hiç etkilenmedim bu engelleme olayından ben
ben rusyadan bağlanıyorum ttnet zaten yavaş bide vpn olunca sen düşün _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mertbaskaya98
quote:
yok ya dns işe yarıyor ben hep değiştirip giriyorum(uygulama ile), hiç etkilenmedim bu engelleme olayından ben
Yandex dns,8888,8844 gibi dnsler işe yaramıyordu.Neyse bu gün zaten iyi bir gün değildi bu canlı bombalar daha çok can almasın ateş düşmesin evlere..._____________________________ -
facebook ve twitter için hangi vpnyi kullanıyorsunuz arkadaşlar?
hiç kullanmadım da virüs falan çıkmaz dimi? yardım edebilecek var mı_____________________________ -
dns değiştirmeyi denediniz mi acaba? bende akk'ya takılmama rağmen hiç düşme olmadı internet hızında(3mbps altı görmedim)
dns 1:199.85.126.10
dns 2:208.67.222.222
deneyin, şu anda ben onu kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16
facebook ve twitter için hangi vpnyi kullanıyorsunuz arkadaşlar?
hiç kullanmadım da virüs falan çıkmaz dimi? yardım edebilecek var mı
vpn'ler genelde sıkıntı olur, siz dns değiştirin. bir önceki mesajımda yazdım, onu kullanabilirsiniz
Görmeyenler için
Güncell..._____________________________ -
DNS hep ayarlı zaten benim ama hiç işe yaramadı bugün. kısıtlama olunca bile işe yarayan DNS var mı acaba? _____________________________ -
quote:
DNS hep ayarlı zaten benim ama hiç işe yaramadı bugün. kısıtlama olunca bile işe yarayan DNS var mı acaba?
Şuan giriş yapabiliyormusunuz ?_____________________________ -
quote:
quote:
DNS hep ayarlı zaten benim ama hiç işe yaramadı bugün. kısıtlama olunca bile işe yarayan DNS var mı acaba?
Şuan giriş yapabiliyormusunuz ?
hayır hiç giremiyorum. az önce youtube açıldığı için ona giriyor. ama facebook ve twitter hiç yok_____________________________ -
Giriş yapılamama sorunu mu vardı da?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Azimli olmadığım doğru ama azimli olmayanların da yaşayabilecekleri bir yer olmalıydı, mevcut yerlerden daha iyi bir yeri kastediyorum. Sabahın altı buçuğunda bir çalar saat sesiyle uyanıp yataktan fırlayan, giyinip zorla bir şeyler atıştıran, sı*ıp, işeyip, dişini fırçalayan, saçını tarayan, başka birine büyük paralar kazandırdığı bir yere ulaşmak için trafikle boğuşan ve tüm bunlara sahip olma fırsatı bulduğu için müteşekkir olması istenen biri hayattan nasıl keyif alabilir? -
quote:
quote:
quote:
Şuan giriş yapabiliyormusunuz ?
hayır hiç giremiyorum. az önce youtube açıldığı için ona giriyor. ama facebook ve twitter hiç yok
Face 2-3 arası gibi açılabilir twitterin daha süresi var gibi..._____________________________ -
8.8.8.8 ile bi sattir futbol videolari izliyordum _____________________________
"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum." -
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden-
Giriş yapılamama sorunu mu vardı da?
Siz hiç sorun yaşamadınızmı ? dns vea vpn ilemi bağlanıyorsunuz ?_____________________________
Benzer içerikler
- 2 hava değişimi sonrası çürük
- üniversiteye gitmek istemiyorum
- citoles kullananlar yorumları
- huricihan ne demek
- instagramdan kız düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı