Şu lanet olan bir vürüs dns unlocker 1 aydır aşırı büyük bir sorunum...
Her yerde reklam ( steamdan tut tarayıcı vs. ) . Çoğu siteye girerken sorun vermesi.... Sanırım bilgisayarı da yavaşlatması. Ve tabii ki bütün bilgilerime erişim
İnternette çoğu şeyi denedim. En son tarayıcıları sıfırlayın kaldırın falan diyorlardı.
Google Chrome kullanıyordum hatta sıfırlayıp tamamen bilgisayardan kaldırdım(Revo dan bütün tarayıcıları kaldırdım)
Ardından daha önce hiç kullanmadığım Opera yı kurdum onu kullanıyordum ki..
Yine çıktı lanet virüs. Yani öyle farklı sitelerede girmiyorum. Face twitter gmail forum youtube vs.
Ama yine çıkıyor yine çıkıyor... Her sildiğimde her sıfırladığımda daha fazla bulaşıyor resmen. Yani 2 gün önceye kadar sadece reklam çıkıyordu şuan tarayıcıda hatta masaüstünde bilgisayarıma tıklamak bile bir site açıyor.
Nasıl kurtulabilirim bu virüsten....
En son çare format sanırım da başka bir çözüm varsa lütfen yazarsanız sevinirim....
Şimdiden teşekkürler...İyi günler...
Athena03A
kullanıcısına yanıt
Emin değilim ama modeme yerleşmiş olabilir. Modemi normal olarak resetle. Yine çözülmezse hard reset denen bişey var, onu uygula. Yani normal reset 10 sn basılı tutarak yapılıyor, bunda ise 1dk mıydı neydi süre boyunca basılı tutuluyor. Benim hiç başıma gelmediği için denemedim ama birçok makalede okudum. İstersen bir dene. Fakat öncesinde internet kablosunu çıkar. Sonra tüm tarayıcıları kaldır. Appdata içinde bu tarayıcılara ait ne varsa sil. Sonra kayıt defteri içinde bu tarayıcıları ara. Bulduğun her klasörü sil. Sonra güvenli modda adware cleaner ile bir tarama yap. Tüm bu işlemler bittikten sonra modemi dediğim şekilde resetle. Sonra aç bakalım ne olacak?