Şimdi Ara

DNS AYARI BOZULDU YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kongregate diye bir site var.Fakat bunu açtığımda amerikan sitesi açılıo, ve aklıma dns yi değiştirdiğim geldi. Amerikadan giriyomuş gibi gözükmek için değiştirmiştim. Fakat şimdi değiştiremiyorum yani türkiyeden giriyomuş gibi gözükmesine dönmesini istiyorum. Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 27 Temmuz 2008; 23:11:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Silkorad_Archer

beyler kongregate diye bir site var.Fakat bunu açtığımda amerikan sitesi açılıo, ve aklıma dns yi değiştirdiğim geldi. Amerikadan giriyomuş gibi gözükmek için değiştirmiştim. Fakat şimdi değiştiremiyorum yani türkiyeden giriyomuş gibi gözükmesine dönmesini istiyorum. Yardım lütfen
  • quote:

quote:

beyler kongregate diye bir site var.Fakat bunu açtığımda amerikan sitesi açılıo, ve aklıma dns yi değiştirdiğim geldi. Amerikadan giriyomuş gibi gözükmek için değiştirmiştim. Fakat şimdi değiştiremiyorum yani türkiyeden giriyomuş gibi gözükmesine dönmesini istiyorum. Yardım lütfen

up
  • up
  • quote:

up

yardım eden yokmu...
  • ağ bağlantılarına gir ağ bağlantılarını göster de sağ tıkla özellikler de ordan TCP/IP yi seç özellikler aşağıdan otomatik bir dns adresi alı tıkla uygula tamam de eğer olmazma onar de hala olmazsa cookileri sil

Ayrıca bu mesaj angelina jolie +18 başlığından önce yazılmıştır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RODEOMUSTAFA -- 26 Temmuz 2008; 23:05:08 >
  • ağ bağlantılarına girdimde ağ bağlantılarını gösteri nerden diycem sadece msndeki web sitelerim çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu böyle açtığın için uyarı puanı alacaksın + kimse sana yardım etmiyecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

Konuyu böyle açtığın için uyarı puanı alacaksın + kimse sana yardım etmiyecek.

tamamda konuyu öbür türlü açtığımda kimse yardım etmedi bak sen bile +18 yazısını görünce girmişsin
  • dns ayarlarını otomatige al demek icin girmiştim konuya ama yaptıgın seyi ogrenince su kelimeyi soylemeden gecemicem.sen bu forumdaki herkesi abaza yerine koyuyorsun ama sanırım sen boyle konularda cok dolasıyorsun ki boyle angelina jolie tarzı yazılan baslıklar cok ilgini cekiyor ve bu forumda da aynısını olacagını sanıyorsun.kişi kendinden bilir işi derler.bu forumda sadece erkekler mi war sanıyorsun sen.angelina jolie ile ilgilenecek olan sahsın senin sorununa nasıl cozum bulabilecegini de merak ettim dogrusu.
  • quote:

ağ bağlantılarına girdimde ağ bağlantılarını gösteri nerden diycem sadece msndeki web sitelerim çıkıyor

özelliklere tıkla

xp mi kullanıyorsun vista mı ?

bakma sen kimse yardım etmez diyenlere...onlar küsmüş olabilir ama halden anlayan insan da çoktur forumda...
  • quote:

Arkadaşın yaptığı gibi yap.Daha sonra Ağ bağlantılarım-ağ bağlantılarını görüntüle(sol'da bir yerde)-ağ bağlantılarıma sağ tıkla-internet erişim kurallarına gel ve orada işaretli olan her şeyin otomatik al olarak şeklinde olmalıdır her iki seçenek de

başka yerden çarptım senin için
    şimdi bu pc de bakamıyorum ama...

ağ bağlantılarım...sağ tıkla...özellikler... internet erişim bilmem ne TCP/ipv4 gibi bişeyler yazan yere tıkla ve özelliklere tıkla...oradan bağlantı ayarları çıkıyor....altta DNS ayarları yazar...otomatik mi alınıyor atık neyse yaparsıın bişiyler....,,,

ben hiç ADSL kullanmadığım için orasını da tam bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Temmuz 2008; 23:49:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Arkadaşın yaptığı gibi yap.Daha sonra Ağ bağlantılarım-ağ bağlantılarını görüntüle(sol'da bir yerde)-ağ bağlantılarıma sağ tıkla-internet erişim kurallarına gel ve orada işaretli olan her şeyin otomatik al olarak şeklinde olmalıdır her iki seçenek de

başka yerden çarptım senin için
    şimdi bu pc de bakamıyorum ama...

ağ bağlantılarım...sağ tıkla...özellikler... internet erişim bilmem ne TCP/ipv4 gibi bişeyler yazan yere tıkla ve özelliklere tıkla...oradan bağlantı ayarları çıkıyor....altta DNS ayarları yazar...otomatik mi alınıyor atık neyse yaparsıın bişiyler....,,,

ben hiç ADSL kullanmadığım için orasını da tam bilmiyorum...

Sende bu konuya mesaj yazdın helal olsun. madmaxibo.

Bari teknik yardım bölümünde düzgün açılan konu başlıklarına cevap verin.

Geyik mesajlara burada itibar etmeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Ben konuda bi geyik göremedim yalnız...ben konuya girdiğimde herşey normaldi
    galiba arkadaş başlığı yanlış atmış , sonradan düzeltmiş....ben yanlış bişey göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Ben konuda bi geyik göremedim yalnız...ben konuya girdiğimde herşey normaldi
    galiba arkadaş başlığı yanlış atmış , sonradan düzeltmiş....ben yanlış bişey göremedim

1. mesajı dikkatle okursan, dns ayarının ne olduğunu anlayabilecek kapasitede biri olduğunu anlarsın.

Hangi insan; haaa şimdi aklıma geldi DNS değiştirmiştim, şimdi nasıl düzeltirim der? Şimdi sende sorarsın ibo, geyik bunun neresinde diye....

• Google'da "DNS değiştirme / DNS ayarları / DNS ayarları resimli anlatım" gibi aratmalar yaparsan İnan ban sorununa çözüm bulursun

Ayrıca orda resımlı anlatımlarda DNS IP sız yazdırırlar sen denılen yerelere gir zaten sende DNS IP'lerinin yazılı oldugunu görüceksin onları sil -DNS sunucusu adresini otomatik olarak al- tıkla tmmdır. zaten hepsini analttım
  • quote:

ağ bağlantılarına girdimde ağ bağlantılarını gösteri nerden diycem sadece msndeki web sitelerim çıkıyor

O bölüme geldiğinde solda ağ bağlantılarını görüntüleye tıkla ve ağ bağlantın açılacaktır.Ordan da sağ tıkla özellikler.
  • Yardımcı olmak amaçlı değilde sırf geyik olsun yada insanlarla dalga geçmek amaçlı,anasının karnından bilgisayarla doğduğunu sanalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ericentertainer -- 27 Temmuz 2008; 18:52:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.