Şimdi Ara

DNS atayınca nete girememe problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vistama format atmadan önce youtube a girmek içi kullandığım 220.67.222.222 ve 220.67.222.220 dnsleriyle format attıktan sora internete bile giremiyorum. Bunun nedeni acaba ne olabilir ? birkaç dns daha denememe rağmen hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim teşekkürler.

• Yukardaki Dns ler OpenDns olarakmı biliyorsun, Open dns 208.67.222.222 208.67.220.220 tir yada 4.2.2.1-6 arasını deneyebilirsin.
  • n0remorse kardeş sana özel msj atcaktım sorun çıktı neyse soc talibim msn veriyom bi eklede konuşalım ok :)

dawn.or.death@hotmail.com
  • ?? up up ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TharizduN

?? up up ??

atlayıp hoplamayın sakin olun, adam 4 Ekim 2009 da yazmış mesajı siz 1 sene sonra cevap veriyorsunuz, forum kullanmayı bilmiyorsanız Buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.
  • ben adama başka konuda soru sordum senin yardımına ihtiyacım yok sagolasın from da ne yapcagımı senden ögrenecek degilim bilmiş arkadaşım polemik yaratacak tavırda insanları kışkırtarak cvp atma ok ?
  • quote:

ben adama başka konuda soru sordum senin yardımına ihtiyacım yok sagolasın from da ne yapcagımı senden ögrenecek degilim bilmiş arkadaşım polemik yaratacak tavırda insanları kışkırtarak cvp atma ok ?

Kes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiadam -- 27 Temmuz 2010; 21:29:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternete bağlanmada sorun
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben adama başka konuda soru sordum senin yardımına ihtiyacım yok sagolasın from da ne yapcagımı senden ögrenecek degilim bilmiş arkadaşım polemik yaratacak tavırda insanları kışkırtarak cvp atma ok ?

ok, ama
    />
    diye bir özellik var, onuda kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0remorse

Vistama format atmadan önce youtube a girmek içi kullandığım 220.67.222.222 ve 220.67.222.220 dnsleriyle format attıktan sora internete bile giremiyorum. Bunun nedeni acaba ne olabilir ? birkaç dns daha denememe rağmen hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim teşekkürler.

Dns yi yanlış hatırladığın içindir büyük ihitmalle arkadaşın dediği gibi open dns bu 220 ler 208 olacak.
  • yanlız türktelekom dns dende youtube a girmeyi engelledi.
  • vericegim linkteki programla rahat bi şekilde youtube girebilirsin arkadaşım

http://www.turk3.org/download.php?url=http://www.turk3.org/depo/youtubejacker.exe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.