İyi günler... İnternete bağlanmak için bilgisayarı her açtığımda modemi kaldırıp tekrar eklemem gerekiyor eğer bu işlemi yapmazsam internete bağlandıktan 5 saniye sonra hiç bir sayfa açılmıyor... Daha önce bir arkadaşım (anlatım biraz saçma olacak) bilgisayar açılırken birşeye basıp orada 1-2 işlem yapıp halletmişti fakat o arkadaşla görüşmüyorum artık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim tşkkr...
Konuyu Biraz Daha Açarsan Sana Yardımcı Olabiliriz Arkadaşım (En Azından Belirli Yönlendirmelerde Bulunabiliriz..!)
bence dostum modemi ilk önce kasadan çıkar ve bilgisayrı aç.Komple modemle ilgili olan herşeyi kaldır.Bilgisayarı kapat. Modemi farklı bir pcı yuvasına tak.Bilgisayarı aç ve modemi yükle..İnternete bağlnamadan denetim masasından modem oradadan tanıyı seç oradan daha fazla bilgi de. Orda ki text bir çok yazı çıkacaktır. Bilgisayarı kapat aç. Bilgisayar açıldıgında denetim masasından modem oradan tanıya gel bakalım modemle haberleşiyor mu ? Oda tamam sa. İnternete bağlan dene bakalım..