Şimdi Ara

DNS 127.0.0.1 oldu düzeltemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ağ ayarlında özelliklere bakınca TCP IP/v4 DNS 127.0.0.1 olmuş zemana anti malware var, zararlı dns diyor onar diyorum düzelttim diyor ancak sonra bakıyorum yine 127.0.0.1 olmuş, otomatik dns işaretliyorum ama olmuyor. 127.0.0.1 den kurtulamıyorum sebebi ne olabilir? bu zararlı birşey midir?



  • zemana anti malware devre dışı bırakıp denermisin ?
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    akşam deneyeyim, teşekkür ederim.
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    denedim sonuç değişmedi, zemanaya da sordum programınız 127.0.0.1 zararlı dns buluyor düzelttiğini belirtiyor ancak sorun çözülmüyor diye inceleyip dönelim dediler. bende tekrar formatladım pc'yi. sırayla kurarak deniyorum programları şu ana kadar sorun çıkmadı. İlk eset kurdum, sonra driverleri (ekran kartı, ses kartı, mouse, klavye, corsair h100 extreme) kurdum sorun yok. Chrome, steam ve uplay kurdum akabinde sorun yok. sadece anakart driverlerını kurmadım nedense ondan çok işkilleniyorum. yarın da anakart driverlerını kurup deneyeyim bakalım.
  • Sonucu bekliyorum.

    Bu arada eğer sık sık DNS değiştiriyorsan, benim yıllardır kullandığım programı tavsiye ederim.

    DNS Jumper

    http://www.softpedia.com/get/Internet/Other-Internet-Related/Dns-Jumper.shtml
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    merhaba sonucu buldum, zemana antimalware kendisiymiş. şimdi yükledim, dns değişti 127.0.0.1 oldu. sebep ne olabilir? kendi değiştirdiği dns'ye zararlı dns muamalesi yapıyor birde, noluyor anlamadım? DNS ile işim olmuyor değiştirmem hiç. lazım olursa vpn kullanıyorum. zemanayı kaldırınca da dns düzelmiyor. ilk dns bozldupunda da antiloggerı yüklemiştim. zemana anti malware yada antilogger fark etmiyor dns değiştiriyor, çok enteresan.
  • Sorunu bulmana sevindim ancak şimdi sorunu tekrar format atarak mı çözeceksin ?
    Zemana çok saçma bir şey yapmış ayrıca zemana yı kaldırında dns nin eski haline gelmemesi çok saçma.
    İşte bu yüzden Dns Jumper,i önerdim, belki dns değiştirdiğinde faydalı olur
    Çok program yükleyen biri değilsen ve internette nereye tıkladığını biliyorsan yazdığın programlara inanki gerek yok.
    Ancak benim içim rahat etsin dersen, linkteki ürünleri incelemeni tavsiye ederim.

    http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369749,00.asp
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    evet format atacağım internetten çok araştırdım, hatta bir tanesi video yapmış regeditte filan 127.0.0.1 görünüyor onu siliyor, başka bir yerde değeri 0 yapıyordu. onu dediği yerlere baktım 0 yaptığı değer zaten 0 bende,127.0.0.1 yazan şey bende yoktu regeditte. Mecbur format atacağım, eset smart security var zaten, bu antimalware de giveaway sitesinde indirmiştim 400 günlük ilave koruma göz çıkarmaz diye düşündüm, hatta 290 gün kalmışken format attığımda seriali tekrar kabul etmedi zemanaya mail attım yeni serial verdiler. İlginç olan hep mi böyleydi acaba, 110 gün kullanmışım zemanayı hiçte bakmadım herhal dns'ye.
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    bu arada zemana cevap yazmış, malware kurulum sonrası DNS ayarlarınızı microsofta ait güncel DNS ayarları ile günceller diye bilgi vermişler. taram esnasında halen zararlı dns uyarısı alıp almadığımı sormuşlar. ilginç kendisi dns güncellemesi yapıp sonrada güncellediği dns için zararlı dns diye uyarı veriyor.
  • Şaka gibi valla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.