Şimdi Ara

DMod v6 - S3 Mini [DEODEX] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gh0sT-CRH

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

hortlatmak gibi olmasın bu rom nasıl beyler çok hoşuma gitti android os problemi var bunu kurmayı düşnüüyorum ama herhangi b sıkıntı çıkarmasın

Hocam kurulumu anlatıldığı şekilde yaparsanız bir sorun çıkmaz.

yok yani romun bi sorunu olmasın telefon kamerası bozulma gibi yavaşlama gibi sorunları varsa hala kurmayim en iyisi
  • Selamün Aleyküm konuyu hortlattım ama kusura bakmayın bunu odin ile yükleyebilirmiyim ?
  • Merhaba,

ben bu romu attıktan sonra ekte verdiğiniz kernelleri recovery moddan yükledim ve tel açılmadı bir daha. devamlı reset atıyor, logo çıkıyor tekrar atıyor döngüsel bir şekilde. odin ile farklı romlar yükledim, telefona uygun farklı kerneller ancak sonuç değişmedi. ne yapabilirim?

not: home+ses açma+poweroff tuşları çalışmıyor bu olaydan sonra. recovery moda da girmiyor. o yüzden söz konusu kerneli ya da artık dosyaları silemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin ararat -- 7 Ağustos 2014; 15:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin ararat

Merhaba,

ben bu romu attıktan sonra ekte verdiğiniz kernelleri recovery moddan yükledim ve tel açılmadı bir daha. devamlı reset atıyor, logo çıkıyor tekrar atıyor döngüsel bir şekilde. odin ile farklı romlar yükledim, telefona uygun farklı kerneller ancak sonuç değişmedi. ne yapabilirim?

not: home+ses açma+poweroff tuşları çalışmıyor bu olaydan sonra. recovery moda da girmiyor. o yüzden söz konusu kerneli ya da artık dosyaları silemiyorum.

Hocam kurduğunuz kernel xxamg4 anabant sürümüne ait stock kerneldi.

Aynı anabant sürümüne sahip başka bir stock romu odin ile kurduğunuzda sorununuz çözülecektir diye tahmin ediyorum.

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=19302

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• BANA bi yardım edin bee telefonda dediğin herşeyi yaptım ama bi türlü açılmıyo samsung s3 mini diyo ekran siyahlaşıyo tekrar s3 mini diyo snrada recorvery moda gelio bataryayıda çıkardım olmuyo napabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhv -- 28 Kasım 2014; 15:01:34 >
  • Arkadaşlar 25 kasımda dmod v7 beta 1 çıkmış gördüğüm kadarıyla yükleyip test eden oldu mu acaba.
  • bulunsun
  • Hocam S3 Mini için seri çalışacak Kasmayacak ve modern görünümlü (S5'den sonra ki) bir rom önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be güzel yıllardı hortlatayım sunu ne ugrasırdık şimdi iphone kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.