Şimdi Ara

DLNA özelliği olan Tüm TVler için Alternatif Pc Share Manager (Samsung B/C serisi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
27
Favori
161.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    plex i bilgisayara kurdum tamam diyelim. tv ye bişey kurma imkanım yok ama. samsung app da böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum tv nin içinde onu nasıl aşacağız.

yanlış anlamadıysam plex samsung link yerine geçecek bir program. bilgisayara direk bunu kursam işimi görmez mi?
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Samsung Apps'in içinde Plex'in app'i var diyorum ya. Gir oradan kur televizyona da..
  • rolanddes kullanıcısına yanıt
    eyvallah.

tv nin içindeki uygulamalarda şu ana kadar işe yarayan bir uyglamaya rastlamadığım için apk lar arasında olabileceğine ihtimal vermedim.

akşama deneyeceğim. teşekkür ederim...
  • Konuyu hortlattım mı bilmiyorum ama arkadaşlar tam bilmediğiniz konularda kesin cevaplar verip insanları yanlış yönlendirmeyiniz. Benim medya dosyalarım airties air modeme bağlı bulunan harici hdd de. dolayısı ile medya dosyalarım için dlna kullanma ihtiyacı duymuyorum. ama dlna özelliğini arkadaşın bahsettiği ihtiyacımı gidermek için kullanıyorum. Digiturkplay web üyesiyim. maç yayını dlna üzerinden laptoptan samsung tv me kablosuz olarak aktarıyorum. üstelik pc de istediğim bütün işlemleri yaparken tv ekranı bundan etkilenmiyor. kaldı ki youtube daily motion gibi sitelerdeki video-müzik vb. gibi hoşuma giden içerikleri kendime özel derlemiş durumdayım. 1080p videoları bile inanılmaz bir deneyimle tv nizde oynatabiliyorsunuz. pc nizle de istediğiniz işlemi yapıyorsunuz. Ha hazır yeri gelmişken ekliyim. İP tv içeriklerini bile dlna ile tv nizde oynatabiliyorsunuz. Yani VLC media playerle ile açabildiğiniz bütün online linkleri dlna ile tv nizden açabiliyosunuz. Tv nizi smart tv ye çeviriyosunuz bi bakıma ki smart tv ile halledilemeyen işleri dlna ile rahatça yapabiliyosunuz.

Bunları yapmak için kullandığım program Wild Media Server. Biraz karışık ama bütün ihtiyaçlarınıza aynı anda cevap verebiliyor.

• donanim06 D kullanıcısına yanıt
    wild media server ı indirdim. dosya paylaşımı yapıyorum ancak ekran paylaşımını beceremedim.

tanıtım videosu falan var mı?
    ekran paylaşımı çık işime yarayacak...

bir de airties modeme bağladığınız hdd nin boyutu nedir. büyük boyutlu filmleri tv ye aktarırken sorun çıkıyor mu?

o özelliği kitapçığında okumuştum modemi kurarken ama denememiştim açıkçası.
    aktif kullandığınıza göre kullanışlı olması lazım. ben de deneyeceğim. 2 tb lık bi hdd var onu bağlamak istiyorum. bakalım sorun çıkacak mı. 500 gb 750 gb da sorun çıkmaz muhtemelen ama bi deneyelim bakalım.
  • G ve N router & modemlerle farklı farklı deneyen arkadaşlar özellikle 3 gb'dan büyük dosyalar için en iyi hızı hangi dlna media server ile aldınız ? wild media server 4 gb boyutundaki filmimi azcık takılarak oynattı (54 mbps G router , transcode'u kapattim)

alyazıyı tanıyan ise universal media server oldu onda da 2 gb'lik filmlerde bile takılıyorum transcode acıldıgında bu açıdan G ve n router & modemleri test edenleriniz oldu mu diye soruyorum ..
  • Ben windows 7 ye geçtim.
    Herhangi bir dlna programına gerek kalmadan media playerdan akışı aç seçeneği ile tv ye media dosyaları gönderiliyor
    Tabi modemimize bağlanırken ev ağı seçeneğini ve dosya paylaşımını aç seçeneğini seçmemiz lazım.
  • Tatarbey kullanıcısına yanıt
    sony xperia da tam aradığın program var. telefon görünütüsünü tv-pc-tablet-tel farketmez wifi ile bağlantı kurduğu her cihaza aktarabiliyor. ama diğer tel yada tabletlere kurulurmu bilmiyorum.
  • bu konu çok yararlı arkadaşlar kaybolmasın hatta sabitlensin. her marka için gerekli.
  • şuan lg tv için Nero MediaHome 4 u kullanıyorum. Dosya paylaşımı gayet iyi...

Beim bir sorum olacaktı.

"Yan odada bir lg smart tv var kablolu olarak aynı ağ üzerinden nete bağlanıyoruz. dosya paylaşımında sıkıntı yok. sıkıntı masaüstü bilgisayarımın ekranının tv de paylaşılması. PES de attığım güzel golü yan odadakiler de yerinden kalkmadan izlemesini istiyorum... çok mu şey istiyorm la :)"
  • Bende nero mediahome kurulu. altyazılarda sorun olmuyor türkçe karakterlerde de sorun yok gel görki mkv dosyalarında ses yok buna karşılık mp4 dosyalarını sorunsuz oynatıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Threebuddha -- 23 Şubat 2014; 22:13:55 >
  • merhabalar, dlna özelliği olan ürünler güzel de laptop da xbmc çalışıyor bunu tv ye kablosuz dlna gibi yönlendirip izlemek gibi çözümler var mı
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: eco_06

arkadaşlar wild media serveri kullanıyorum filmleri tv den izlerken ileri geri ve atlatma etkin olmuyor. Acaba nasıl bi ayar yapılması gerekiyor...

o ozellik sadece nfs yada samba server de etkin ve süper bi ozellik burdaki tüm prolaraı çarpar ikiye boler ama biraz teknik bilgi gerekiyo hack yapılcak tv tr nin paspas bilgi seviyesine biraz fazla yani, kullanıyorum bldiğin server oluyo pc in tvle..ayrıca dosya güncelleme filan olayıda yok..ben nfs server kullanıyorum

http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2701
    veriyim belki bilgi seviyesi düşük olmayan arkadaşlar yaparlar..
    ayrıca çok büyük sarı alt yazı ozelliğide etkin oluyor hackin en sevdiğim ozelliklerinden biri...

Güzel paylaşım lakin insaları seviye düşük ya da yüksek şeklinde etiketlemek yerine programadan anlayan- anlamayan şekliden hitap etseydiniz daha şık olurdu.

• ozzyville O kullanıcısına yanıt
    nfs serveri 2 seneye yakın kullanıyorum dlna ya 10 basar ben her aşmasını teker taker anlatamam ftp bilginsinden tutta ağ ip bilgisine kadar kişinin bilgili olması lazım bebeğe koşmayı öğretmek gibi birşey ..
  • arkadaşlar diğitürkplay uyesiyim tabletimde ve tv de dlna özellikleri mevcut filmleri falan bu yontem ile izleyebiliyorum fakat digtürkde maçları bu yontem ile nasıl izleyebilrim yardımcı olacak birisi varmıdır acaba?
  • Maçları tablette izleyebiliyorsanız TV'ye aktaramaz mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Maçları tablette izleyebiliyorsanız TV'ye aktaramaz mısınız?

Tv ye kablo ile aktarıyorum fakat dlna ile görüntü aktarabilirmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletinize uygun TV çıkış sağlayan HDMI kablolar mevcuttur, bunlarla yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Yani kablolu
    çözüm, DLNA falan gerek yok
  • bizim tv dts ve benzeri formatları desteklemiyo wms ile bu sorunu hallettim ama geçen filmin yarısında film kesildi ileri sardırma da olmadığından üşeniyorum bu ileri sardırma olayına bi çözüm getirebilir misiniz ?
  • dlna üzerinden tversity ile ses ve screen mirroring de yapabilirsiniz yani bilgisayardaki görüntüyü televizyona aktarabilirsiniz ses ile beraber
    ufak bir programcık tversity bu işlemi daha önce vlc + media server + + gibi programlarla yapmaya çalışıyorduk pek verimli değildi ancak yeni keşfettim lakin eski olabilir
    intelin bize attığı wi-di geresinimleri kazığından sonra ilaç gibi geldi iyi seyirler

bkz:http://tversity.com
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.