Slm arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere sorum dllhost.exe dosyası nedir?
4gb ramli bi laptopum var bazen bilgisayarda %100 ram kullanımı oluyor görev yöneticisini açtığımda ramin %90'ını bu dllhost dosyasının kullandığını görüyorum. Dosyayı kapattığım zaman bilgisayar yeniden hızlanıyo taki bu dosya tekrar açılana kadar..
Format atmak çok uzun sürdüğü için formatsız çözümler önceliğimdir..
bende de son zamanlarda görev yönetecisinden baktığımda com surrogate diye bir uygulama aynen sende olduğu gibi bir anda aktif olup sistemi donma noktasına getirecek kadar rami sömürüyordu.kaynağına baktım dllhost.exe adında ve sistem32 inin içindeydi,araştırdım biri o dll i başka bi yere taşımayı dene dediler taşıdım şimdili ortadan kalktı ama sonra sorun olabilr diye ayrı bir yerde saklıyorum.kesin bir çözüm değil ama deneyebilrisn(mesuliyet kabul etmem )
quote:
Orijinalden alıntı: hierakonopolis
bende de son zamanlarda görev yönetecisinden baktığımda com surrogate diye bir uygulama aynen sende olduğu gibi bir anda aktif olup sistemi donma noktasına getirecek kadar rami sömürüyordu.kaynağına baktım dllhost.exe adında ve sistem32 inin içindeydi,araştırdım biri o dll i başka bi yere taşımayı dene dediler taşıdım şimdili ortadan kalktı ama sonra sorun olabilr diye ayrı bir yerde saklıyorum.kesin bir çözüm değil ama deneyebilrisn(mesuliyet kabul etmem )
Hocam microsoft security ess. kullanıyordum. Bi tavsiye üzerine başka bi virüs programı edindim o günden beri bende çıkmaz oldu bu dllhost.exe