Şimdi Ara

DLC 2 Mapler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     DLC 2 Mapler

VACANT
     DLC 2 Mapler

TRAİLER PARK
     DLC 2 Mapler

FUEL
     DLC 2 Mapler

CARNİVAL
     DLC 2 Mapler

Cümleten hayırlı olsun diyecem ama gene 15$ arkadaş.

ALINTI:www.mw2blog.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway  -- 15 Mayıs 2010; 21:30:03 >

• vacantı gunluk guneşlik yapmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

vacantı gunluk guneşlik yapmıslar

valla aldıpıma pişman oldum zaten...bunu almam.. adamlar dlc çıkardı haritalarda oyunlar random olarak geliyor bu ne saçmalık tam tersi olucağına oyunu seçip haritanın random olarak gelmesi yerine adamlar ne yapmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

valla aldıpıma pişman oldum zaten...bunu almam.. adamlar dlc çıkardı haritalarda oyunlar random olarak geliyor bu ne saçmalık tam tersi olucağına oyunu seçip haritanın random olarak gelmesi yerine adamlar ne yapmış...

Yeni mapleri oyun şekillerine entegre edeceğiz diyordu İW ama ne zaman olacak bilmem.
  • mapler güzel ama eski dlc gibi satılacağını sanmıyorum.İyice paragöz olmuşlar ayda bir dlc çıkarıyorlar
  • Özellikle Strike gibi bir mapin gelmesi çok çok iyi olurdu ama 15$ nedir ya
  • Strike ve Vacant en sevdiğim haritalardandı COD 4 de. Ama yukarda bir arkadaşında dediği gibi Vacant günlük güneşlik gözüküyo, haritanın bütün havası gitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O Vacant ne öyle? Piknik alanı gibi duruyor burdan günlük güneşlik.
  • Q-E kullanamıyoruz.. O strike daki map başı sniper vuruşları merdivene çıkıp nasıl yapabilcez çok merak ediyorum.. 1. sini almadım.. 2.sinide almıycam, bu tutumları yüzünden Black Ops'uda orj. almıycam xfire dan free sömürürüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Q-E kullanamıyoruz.. O strike daki map başı sniper vuruşları merdivene çıkıp nasıl yapabilcez çok merak ediyorum.. 1. sini almadım.. 2.sinide almıycam, bu tutumları yüzünden Black Ops'uda orj. almıycam xfire dan free sömürürüm..

bu iw acgözlusu yuzunden trechy i simdiden dıslama bomba gibi oyun geliyorr
  • en güzel map olan crossfire neden yapılmıyor onu anlamadım .bu arada strike haritasınada us go home yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

en güzel map olan crossfire neden yapılmıyor onu anlamadım .bu arada strike haritasınada us go home yazmışlar

blacklot ve block gelsin baska map istemem
  • Eski iki mapide görünüşte biraz değiştirmişler.
  • Sniperlar için sağlam bi map lazım.Mesela Wetwork
  • vacant cod4te favorimdi iyi olmuş carnival da eğlenceli geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.