Şimdi Ara

Dj programı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu program lazım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• dijey programını bilen yok mu yaw?
  • arkadaşım dj programından kastın ne? nerde kullanacaksın? biraz bilgi verirsen yardımcı olabiliriz sanırım..
  • Qbase kullanmanı öneririm.. Giriş seviyesi için dance e jay var, ancak kısa sürede işi öğrenmene yarar, gelişmek için qbase e başlaman gerek..
  • dj programından kastım şu normal bir dj programı arıyorum ve indiricem.sonrada bi arkadaşa şarkı yapıcaz yani amacım o başka ne yapayım öneriler ve yardımlarınızı bekliorum.
  • dance e-jay var arkadaşımın dediği gibi..
    acid: bu programla müzik parçalarını kesebilir, volum ve tempolarıyla oynayabilirsin. onlarca parçayı birleştirebilirsin.
    fruity loops: bilinen en iyi dj programlarından birisi.. içindeki binlerce sesi kullanarak kendi arka plan müziğini oluşturabilirsin.. türünün en iyisi.
    soundforge: ses üzerinde oynama programı. sese çeşitli efektler vermeye yarıyor..
    bunlar böyle ama başlık yanlış bölümde sanırımm =)
  • sağol kardeş teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Karaoke programı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bu dj programlarından hangisi ben sölücem ama sesimi değiştirip sölicem öle yapıyo bilen var mı?
  • slm ben istanbuldan arda sitenize yeni üye oldum biraz bilgi almak isdiyorum ayrıca dj proğramı indircemde nasıl indire bilirim bilgi edinmek isdiyorum yardımcı olursanız sevinirim :D
  • VİRTUALY DJ VAR TAM SÜRÜMÜ 300$ FALAN
  • küçük mixcikler için virtual dj idare eder
  • Arkadaşlar konu hazır -yanlış yerde de olsa- açılmışken ben de bir dj programı arıyorum.
    Programda şunu arıyorum,

İlk parçanın belli bir yerinde ikinci parça devreye girecek, bir süre bir kaç saniye öyle devam edecek,

sonra ilk parçayı istediğim yerde kesip, tamamen ikinci parçayla devam etmemi sağlayacak bir program.

Yukarıdaki programlar bu konuda işe yarayabilir mi?
  • virtual dj de bunu yapa bilirsin veya acoustica die bi program var onunla daha kolay olur
    quote:

Orjinalden alıntı: acsev2003

Arkadaşlar konu hazır -yanlış yerde de olsa- açılmışken ben de bir dj programı arıyorum.
    Programda şunu arıyorum,

İlk parçanın belli bir yerinde ikinci parça devreye girecek, bir süre bir kaç saniye öyle devam edecek,

sonra ilk parçayı istediğim yerde kesip, tamamen ikinci parçayla devam etmemi sağlayacak bir program.

Yukarıdaki programlar bu konuda işe yarayabilir mi?
  • Ewet kesinlikle bende bu arkadaşların önerdiği aleti almadnı isterim en iyisi odur çünkü ondan dedim sana ok mu tmm.
  • virtual dj güzel bir program 1-2 yıl önce çift ses kartı ile kullanıyordum. 1-2 güzel set yapmıştım 30 ar dakikalık kesintisiz. çift ses kartı şart yalnız monitor dinleme yapacaksanız...
  • virtual dj güzel fakat fiyatıda güzel 300$ civarı internetten demosunu indirirken yazıyordu
  • virtual dj in süreli versionları var zevk için amatör yapçaksan al ama piyasada el yakar
  • ya bunun türkçe yaması felan yokmudur
  • yav arkadaslar hazır konusu acılmışken size bişey ssorcam virtual dj de parca calarken samplerden ses eklediginde ekledigin ses hızlanıyor şöle örnek verim hani kaseti hızlı sararsın ses acayip olur ya aynı öle oluyor ama o anda calan müzigi durdurup samplerden sesi ekliyince normal çıkıyor ama ben ekleme işini müzik çalarken yapsın istiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun
  • bende dance e-jay hip-hop altı var ve VİRTUAL DJ 3.1 full sürüm
    Kendi beatlerimi hazırlıyıp mixliyorum hatta scratch bile atıyorum hemde çok süper
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.