Şimdi Ara

virtual dj resimli anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virtual Dj Dj Olmak İsteyenler İçeri ( Resimli Anlatım ) Virtual Dj Programı Bir Prodüksiyon Programı Değildir .Bu Programla Neler Yapabiliriz ??
    - 2 Şarkıyı birbirine karıştırabilir , kolay geçiş sağlayabilirsiniz
    - Sanal Plak lar üzerinde scratch atabilirsinz
    - Şarkıya efect verebilir , şık bi görünüm verebilirsiniz
    - Ekolayzır sayesinde baz - tiz ayarı yapabilir ve kayıt yapma imkanına sahip olabilirsiniz .
    - Çeşitli Dj Konsollarına bu program sayesinde kolayca hükmedebilirsiniz.

BPM ( beat per minute ) = dakikadaki vuruş sayısını gösterir . Şarkının Ritmi (Pitch) dir . Eğer 2 şarkıyı mixlemek istiyorsak bu BPM olayını iyi öğrenmemiz lazım .Mesela Deck A da çalan şarkının BPM i 95.0 , Deck B deki 102.0 diyelim.. Biz ikisininde BPM lerini Pitch Band tan eşitliyoruz ki ikisininde ritmi aynı olsun .

Program Ekranı aslında yeni başladığımız için çok işimize yarar . Ekran dan bassların ne zaman geliceğeni görüp ona göre ayar yaparız . Fakat ilerledikçe bu bizim aleyhimize olur . Bunu da unutmayalım .
    Şimdi , 2 deck e de şarkılarımızı attık . Crossfader ı A ya dayadık . Başlattık şarkıyı ( BPM lerimizi zaten daha önceden eşitlemiştik ) . B şarkısında ise daha önceden girmek istediğimiz bölümü CUE tuşuna basarak bi bakıma işaretliyoruz ( CUE ne olduğunu açıklıyıcam ) A şarkısında , geçişe yakın ( ister effect ister , fade out tekniğiyle ) yawaş yawaş fader ı B ye doğru çekiyoruz . O sırada CUE noktasına aldığımız yeri başlatıyoruz . Ve hemen seslerin birbirine karışmaması için ekranımızdan bassları ve drumları birbirinin üstüne getiriyoruz . Böylece miximiz gerçekleşmiş oluyor . Fade out sırasında ister equalizer den ister effect vererek , ister bi kaç sample la işi götürebilirsiniz . Bu sizin yaratıcılığınıza kalmış bişey .. Şu anda yaptığımız şey '' beat mixing '' dir . Ve yeni başlayan birinin öğrenmesi gereken en temel kavramdır .

Temel Açıklamalar
    beat = vuruş , instrumental
    Akapella = Vocal , sadece vocal den oluşmuş şarkı ( mush up )
    Scratch = Plağı ileri itip çekerek yapılan sesler . özellikle ve özellikle temiz bir vokal ya da ses e yapılmalıdır . Yoksa çok anlamsız kötü seslere sebep olur. Şık olmaz ..
    Cue = Şarkının istediğimiz bir bölümünü kesmek . Yani İstediğimiz bir bölümde Cue ya bastığımızda bi dahaki sefere hep aynı yerden devam eder .
    Loop Almak = Loop kısa ama tekrar ettiğinde bir beat oluşturabilen sampledır. Çok işinize yarar.

Bir başka değinmek istediğim konu ise şarkının beat inin ( altyapısının ) değiştirilmesi . Yani şarkının tam Dj mix ini yapmak istyorsanız 2 seçeneğiniz var :
    1- ) herhangi bir prodüksiyon programıyla beate ufak tefek değişiklikler yapıcaksınız.
    2 - ) veya en çok kullanılan yöntemlerden biri , akapella & instrümental . Yani serbest vocal i alıp kendi yaptığınız beat Le mixliceksiniz . Kolay ve kullanışlı bir yöntem.

İndirmek için:http://download.virtualdj.com/virtualdj_trial.exe

Cenaze alayına..

• bir arkadaşımın çok iişine yarıyacak teşekkürler

Teşekkürler

Orjinalden alıntı: snairs

Demomu?

Trial versiyonu SERiAL VE CRACK vermek yasak olduğu için vermedim
    Cenaze alayına..

• o zamn biz bulalım
  • SAĞOL

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Orjinalden alıntı: snairs

Demomu?

Trial versiyonu SERiAL VE CRACK vermek yasak olduğu için vermedim

ya dostum zaten fazla ayrıntı vermemişsin...iLacı varsa pm atarmısın..
    bu programın kini bi bulamadım gitti
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D
  • _____________________________
  • dostum linki bir daha kontrol edermisin ?

quote:

Dosya Bulunamadı!

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Full İndirmek için Tıkla (4.0)

• oxyshare.com olcak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.