Şimdi Ara

Dizüstü Pc ye Ekstra Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamıyla Cahilliğimden soruyorum ben yeni dizüstü kullanmaya başladım üzerinde mono mikrofon var mikrofonda ekranın üst kısmında camera ile yan yana geçenlerde teknoloji marketlerin birini gezerken dizüstü pcler için özel üretilmiş mikrofonları gördüm fiyatlarıda 5 tl gibi çok ucuzlardı satıcıya sorduğumda aynı anda iki mikrofonunda çalışacağını ve sesin karşı tarafa iletilmesini yada ses kaydı gibi işlemlerde fısıltı sesleri bile çok iyi kaydedebileceğini seste hiç bozulma olmadan çok net ve temiz karşıya iletilebileceğini söyledi sizce benim o tarz mikrofonlara ihtiyacım var mı yada gerçekten satıcı doğru mu söylüyor internetten araştırdığımda çok eski model dizüstüler için gerekli bir donanımın olduğunu gördüm çok sık bir şekilde facebooktan görüntülü konuşma yapıyorum karşı taraflar hep sesimin iyi geldiğini söyledi ama satıcı kafamı karıştırdı sesim fısıltı bile olsa karşıya gidermiş + ortam gürültüsünden arınarak gidebilirmiş sesim gibi şeyler söyledi

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/laptop-mikrofonu-47892197

incelediğim üründe buydu

Ne mutlu Türk'üm diyene

• Ürünü almanıza gerek yok. İyi günler.

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • o tip yerlerdeki satıcılar 30 günlük eğitim sonu orada çalışmaya başlıyorlar
    amacım kimseyi aşağılama değil ama bazen öyle bilgiler veriyorlarki aklın hayalin duruyor
    bu söylediğide tabiki yanlış sistemde tercih edilen aygıt hangisi ise o çalışacaktır diğeri devreden çıkar kısacası deği yanlış ikisi aynı anda çalışmaz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.