Şimdi Ara

Dizüstü Incelemeler/Görüşler & Notebook Kullanıcı Listesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
122.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve "HP NX 9005" in yanına gururla "ASUS A6VM" i eklemek istiyorum.

birde ram arttırabilseydim fiyatlar çok yükseldi.

• Arkadaşlar Türki Cumhuriyetlerden birinden Dizüstü almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?(Ucuz olduğu için biraz çekiniyorum...)
  • pavilion dv5000
  • Alacağın modeli, özelliklerini ve fiyatını vermeden nasıl bir yorum yapılabilir???

quote:

Orjinalden alıntı: Cricket_man

Arkadaşlar Türki Cumhuriyetlerden birinden Dizüstü almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?(Ucuz olduğu için biraz çekiniyorum...)
  • toshiba m70-159

İşlemci:Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 750 (1.86 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB
    Chipset:915 PM Express
    Sistem belleği:512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB bir 512 de ben taktım uçuyor valla

Ekran Kartı:ATI Mobility Radeon X700 , 256 MB Video RAM, 16x PCI Express (bazı modellerde 128 mb çıkıyor alan arkadaşlar bilir beninki 256 mb denk geldi)

Ses Kartı:Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    Modem / faks:56 K Modem
    Network:Ethernet LAN 10/100
    Pcmcia:1 x PC Card Type II
    Sabit Disk kapasitesi:60 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik sürücü:DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    Batarya:Lithium-ion teknolojisi, max. 2.26 saat
    Ekran:15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800) (high definision)
    İşletim sistemi:Windows XP Home
    Boyutlar: ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.71 kg
    Geliştirilmiş Port'lar:DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme:802.11 b/g , Bluetooth+wireless

işlemcisi ekran kartı ve ses düzey iyi bir laptoptur
    bana göre tek olumsuzluğu ısı çıkışının sol tarafta olması elimi yakıyor

yeni laptop alacak arkadaşlar oyun merakınız varsa ekran kartı ram destekli laptop almayın sonra üzülürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 14 Ekim 2006; 12:31:46 >

• arkadaslar bende bi hp compaq nx9040 war harddisk 40 gb ram 512 ekran 32 ve 14 inc tft war
    celeron mobil 1400 islemcisi war kac para eder yaw bi turlu fiyat bicemedim yardim eder misiniz hic bir sitede de yokk bu modelin fiyati :((((((((((((((

urun 1 ay once amerikadan hediye geldi ama fiyat bicemiyom bu nasil istir yaw tumm siteleri dolastim fiyat konusunda
  • İmzamdaki konuyuda eklerseniz faydalı olur..
  • 3. laptopum olan datron aero kxa M1.73ghz, 1gb ram, 80gb hdd, 15.4" wxga ve birsürü ek özellik. Bu laptopu çok sevmemin sebebi önceki toshiba l20-100 e göre ses kalitesi çok çok iyi. widescreen olayı harika, 1gb ram gerçekten çok farkettiriyor, touchped teki mousun ortasındaki yuvarlak şeyin işlevini gören bölüm çok güzel düşünülmüş, pil inde bi yer var bastığınızda yüzdesel olarak ne kadar şarj kaldığını size söylüyor ve 5-5.5 saat pil ömrü yabana atılır bir süre değil. yine önceki toshibama göre tek eksi olarak gördüğüm yanı ise yaldızla boyanmış gibi biraz basitçe duran kasası. Ama yinede görünümü o kadar kötü sayılmaz.
    ayrıca 224mb a kadar paylaşımlı ekran kartınında hakkını yememek lazım masaüstünde bile pes 5 de arada titreme yaparken bu makinede bir kere bile titretmeden oynıyabiliyorum hemde 1280X800 de.
    bence notebook alacaksanız datronu da listenize ekleyin. kullanmayanların sırf markaya göre değerlendirme yapmalarına anlam vermediğim için ben hp, toshiba ve datron kullandım bunların hepsi hemen hemen aynı özelliklerdeydiler ama kesin aralarında datron 1. sırayı alır.
    bazı arkadaşlar sıcaklığından dolayı üst tarafının kavlandığından falan bahsetmişler başka topiklerde, benim makine yaklaşık 14 aylık diğer kullandığım laptoplara göre aşırı bir ısınma görmedim hatta hp çok daha fazla ısınıyordu (toshiba en az ısınanı idi) ama laptopda şuana kadar sıcakdan dolayı herhangi bir deformasyon olmadı yalnızca bileğimi kenarına koyduğum için sürtünme ve terlemeden dolayı o yaldız gibi olan bölümün kenarında hafif kararma oldu ki açık renkli her laptopda bunun olması kaçınılmaz. o yüzden diğerleri o bölümü siyaha boyuyorlar.

• arkadaşlar benim bir laptopa ihtiyacım var bu akşama kadar zonguldağa kaçıcak olan arkadaşım için bu konuyu açtım. Limit olarak 1.5 milyar ve taksit uygun olur lütfen izmirdeniz saolun varolun.
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu ve bilgisayar piyasasını takip ediyorum yeni bir bilgisayar almak için.Ama o kadar çok farklı görüş ve sorun yaşayan insan var ki ahangi markaya veya bilgisayar şirketiyle ilgili araştırma yapsam hemen vazgeçiyorum:(
    aklımda 3 model var, eğer yardımcı olursanız sevinirim

HP PAVILION dv5287EA-RE292EA
    İşlemci : Intel Core Duo
    İŞLEMCİ HIZI : 1,83 GHz
    BELLEK : 1024 MB DDR2 RAM (2x512)
    SABİT DİSK : 120 GB
    Menşei : İthal
    BLUETOOTH PORTU : Var
    EKRAN BELLEĞİ : 256 MB
    Ekran boyutu : 15,4"
    ETHERNET : 10/100
    GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : 128 MB
    BELLEK TİPİ : DDR2 RAM
    MODEL : PAVILION dv5287EA-RE292EA
    MODEM : 56K Faks Modem
    EKRAN ÖZELLİĞİ : TFT WXGA HD BrightView
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA® GeForce Go7400
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel® Core Duo T2400
    OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD+/-RW Lightscr

ACER 5634WLMI CORE 2 T5600 1.83 1GB 120GB
    CPU Cinsi - HIZI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA Crystal Bright parlak ekran
    Ekran Kartı 128MB NV7300 max512MB Hypermemory
    Bellek(MB) 1024MB 533MHz (1*512)
    Bellek Tipi DDR2 2 slot
    Floppy YOK
    Sabit Disk 120GB 5400rpm
    Optik Sürücü DVD SuperMulti
    Faks-modem 56K
    Ses STEREO
    Network 10/100 Mbps fast ethernet, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Port Pcmcia, 3 adet USB, FireWire, S-Video (TV-Out)
    Pil Ömrü 6 Hücre pil 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.9 kg
    Yazılım Windows XP Home Türkçe
    Ek Özellikler Bluetooth, 1.3MP Orbicam
    BT ve VOIP phone
    Targus çanta & 1 yıllık F secure antivirus hediye

AN-304
    ASUS F3Jc
    15.4" Intel Core 2 Duo Processor 1.83GHz-T5600 1GB DDR2 100G 8xDVD XP HOME KAMERA BLUETOOTH
    İşlemci : Intel Core Duo Processor 1.83 GHz T5600
    Ekran : 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    RAM : 1 GB 667 DDR2
    HDD : 100 GB 5400 RPM SATA
    Ekran Kartı : NVGF GO 7300 128 MB EKRAN KARTI
    Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, Intel Pro/wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
    Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA
    Audio : Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    Card Reader: Var 4+1
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP HOME TR
    Ebatlar : 354mm x 284mm x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 9 cell 4 saat
    Klavye : Q Turkçe 83 Tuş
    Ağırlık : 2.85 Kg.
    HEDİYELER
    Taşıma Çantası
    Asus USB Mouse

asus ve acerın fiyatı 2.400 ytl civarı hp'nin 2600 ytl.
    bu modellerden ve markalardan hangisi tercih edilmelidir sizce?

• EN SONUNDA KAVUSTUM ARADIGIM LAPTOPA SONY VAIO FS415M
    DAHA ONCE DELL 6000 VARDI OYUN KONUSUNDA SIFIRDI.
    3D DESTEGI OLMADIGI ICIN BIR COK OYUNU OYNAYAMIYORDU.
    SONY VAIO EKRAN KARTINI COK IYI SECMIS BLOOD RAYNE GIBI EFECK BIR BIR OYUNU RAHATLIKLA OYNUYOR AYRICA MOS WANTED SUPER UNDER GROUND 2 HIKAYE ZATEN CELERON MAKINADA OYNAR.
    HEM PROGRAM HEMDE OYUN ISTEYENLERE TAVSIYE

http://img99.imageshack.us/img99/1784/1081wi5.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/4184/dsc00007pc6.jpg

# Intel Pentium M 740 Centrino 1.73 GHz SpeedStep,
    # 533 Mhz FSB,
    # 2 MB Cache bellek,
    1 GB DDR2-SDRAM
    # 80 GB HDD,
    # 15,4" X-Black WXGA TFT 1280x800 ekran,
    # NVIDIA GeForce Go 6400 Turbocache 128 MB VRAM ,
    # Double Layer DVD±RW Drive,
    # 56 K modem,
    # 10/100 Ethernet,
    # Wireless LAN B/G ,
    # Touchpad mouse,
    # Intel High Definition ses kartı,
    # i-link S400,
    # 3xUSB2,0,
    # VGA ,
    # 1xType II PC card,
    # mikrophone ve kulaklık çıkışı,
    # Memory Stick Pro/Duo uyumlu Slot,
    # Lithium Ion batarya (max 2,5 saat),
    # 2.9 Kg.,
    # 2 yıl Garanti,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desıgnss -- 20 Ekim 2006; 10:49:57 >

• benide listeye ekliyebilirsiniz arkadaşlar.ASUS F3WF-AN303

İŞLEMCİ: Intel Core Duo Processor 1.66 GHz T2300E
    --------------------------------------------------------------------------------
    HDD: 100 GB 5400 RPM - SATA

--------------------------------------------------------------------------------
    RAM: 512 MB DDR-2 667

EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800), Color Shine

EKRAN KARTI: Intel 945 GM 128 MB EKRAN KARTI

CD-R / DVD / CD-RW: 8x DVD±RW Dual DL

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit + Intel 802.11b/g WLAN

USB Port Çıkışları: 4x USB2.0

İşletim sistemi: Windows XP Home (Türkçe)

Ağırlık: 2.85kg

Pil Ömrü: Li-Ion 9 cell 4 saat

Garanti: 2 yıl

Extra:Dahili 1.3MP Webcam Kamera, Dahili Kart Okuyucu

Hediye:Taşıma Çantası, Optik Mouse

ürünü alalı 1 hafta oldu genel olarak memnunum.1 hafta boyunca ne ısındığını ne de fan'ın çalıştığını duydum
    performans konusunda beklentilerimi çok rahat karşılayabiliyor hiç takılma yapmıyor.wireless çok güzel çekim yapıyor.oyun oynamadığım için ekran kartı hakkında bir yorumum olmuycak.pil konusunda çok başarılı normal kullanımda 4:30-5 saati çok rahat yakalıyabiliyorum...şarj süreside iyi...tasarım güzel ve ince kamerası güzel...
    şimdi diyceksiniz bu notebook'un hiç mi eksi yönleri yok tabikide var mesela tuş takımının bazı noktalarında köşelerinde sallanmalar ve basarken ilginç bi ses yapıyor ama ortalarda yok gayet sağlam duruyor.tabi bu durum hatamı yoksa normal mı onu servise götürünce anlıycağım.
    zamanla yaşadığım şeyleri sizinle paylaşıcağım arkadaşlar...

• Beni de ekleyin lütfen listeye HP Compaq nx7400 - Cduo 1.83 / 100 gb st 5400 rpm / 1 gb ram / 15.4" WXGA
  • Dell İnsprion 6000 128 VGA
  • ibm r51
  • arkadaşlar bana ufak şık ve ucuz bi laptop tavsiyesi lütfen.sadece ofis amaçlı kullanılacak,oyun oynanmayacak,küçük hafif ve şık olması önemli.5 sene gidecek bişey olsun
  • Merhaba arkadaşlar;

Hemen hemen butun marka laptoplar kullandım fan olayının dışında ki oda çok rahatsız etmiyor.ASUS derim şu anda A3500E kullanıyorum.Fujitsu siemens ler çok fazla ısınıyor.Toshiba donanımsal hatalar veriyor ACER ve diğerlerinde teknik servis imkanı çok gelişmiş değil.Benim nacizane önerim yeni laptop alacak arkadaşlar mutlaka ASUS'u tercih etmeli.Sevgiler

İyi Bayramlar
  • fujitsu siemens A1450G
  • Malesef Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045. en azından daha bir süre elimde olacak. Mahkeme sonuçlanana kadar.
  • Acer TravelMate 4002WLMi kullanıyorum. Çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.