Şimdi Ara

Dizimag'in Sahiplerinden mi bu site?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://dizimag.co/ adlı bir site buldum, diziler güncelliğiyle veriliyor.
    Tasarım aynı, 31 aralık 2014 tarihinde açılmış site, acaba hayranlardan birinin yaptığı bir site mi yoksa dizimagin sahiplerinin bir sitesi mi bilginiz var mı?

• Sitenin sahibi siteyi tekrar açmıyacağını söylemişti.

Daha önce kullanıcı çekmek için dizimagg,dizi-mag,dizimagyeni gibi siteler açılmıştı.buda onlardan gibi dizimag çakmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 6 Şubat 2015; 13:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Sitenin sahibi siteyi tekrar açmıyacağını söylemişti.

Daha önce kullanıcı çekmek için dizimagg,dizi-mag,dizimagyeni gibi siteler açılmıştı.buda onlardan gibi dizimag çakmasıdır.

Başarılı olmuşa benziyor hocam bu site. Hoşuma gitti.
    O tasarımı özlemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Sitenin sahibi siteyi tekrar açmıyacağını söylemişti.

Başarılı olmuşa benziyor hocam bu site. Hoşuma gitti.
    O tasarımı özlemişim.

Tasarım alıntıdır.

• Benzeri çok site kuruldu kapandıktan sonra.Ben şu anda dizilabı kullanıyorum memnunum.
  • dizipub u kullanıyorum bende gotham gibi dizilerin yer almaması cok ilginc. Dizipub da bulamadıklarımı dizist den izliyorum ikiside sağlam reklamı az :)
  • dizimag sahipleri bir daha öyle bir site açarlarsa hapse girecekler bu yüzden yemez açması asla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    reddit forum değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

dizipub u kullanıyorum bende gotham gibi dizilerin yer almaması cok ilginc. Dizipub da bulamadıklarımı dizist den izliyorum ikiside sağlam reklamı az :)

Dizist'e çok geç geliyor hocam diziboxu deneyin.
  • O değilde Dizimag ne güzel siteydi
  • Şuan beta aşamasında bitince kesinlikle süper olacak.Diğer taklitler gibi değil bütün diziler güncel ekleniyor ve altyazı boyutu ve rengini ayarlayabiliyorsunuz.Dizimagı dirilttiler aynı kalite olduktan sonra sahipleri farklı olsa ne olur.Lider olacaklar böyle giderlerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSezginer

Şuan beta aşamasında bitince kesinlikle süper olacak.Diğer taklitler gibi değil bütün diziler güncel ekleniyor ve altyazı boyutu ve rengini ayarlayabiliyorsunuz.Dizimagı dirilttiler aynı kalite olduktan sonra sahipleri farklı olsa ne olur.Lider olacaklar böyle giderlerse

Şu dizilerin yayın tarihini de koysalar bölümlerin üstüne çok güzel olacak bence.
  • yabancıdizi izlenin sahibi dizibox adında site kurdu hatta sanırım o sitenin sahibiyle elif avcı çevirmen sevgili hem dizimag ın sahibi tutuklanmadımı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.