Şimdi Ara

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu: Peki bu hafta ne var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu: Peki bu hafta ne var?
    Steam'e oranla uygun fiyat politikası ve ücretsiz oyunlarla ilgi çeken Epic Games Store, şu ana kadar çok sayıda kullanıcıyı platformuna çekmeyi başardı. Günümüzde ise, her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılara ücretsiz olarak sunulduğunu görüyoruz. Son olarak Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. 

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu 

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu, Beacon Pines ve We Were Here Together olacak. Beacon Pines, Chicago merkezli bağımsız stüdyo Hiding Spot Games tarafından geliştirilen tek oyunculu, anlatı odaklı bir macera oyunu. We Were Here Together ise, Hollandalı stüdyo Total Mayhem Games tarafından geliştirilen iki oyunculu bir iş birliği bulmaca macera oyunu. 

Yeni oyunlara ek olarak, 6 Ağustos'a kadar Echo Generation: Midnight Edition ve Luto'yu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Ardından Ücretsiz Oyunlar bölümünden oyunlara ulaşabilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı

Kaynak:https://store.epicgames.com/p/we-were-here-together-6a6d66
    Kaynak:https://store.epicgames.com/p/beacon-pines-629fc3

• Saçma sapan oyunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Rafa kaldırdığım birkaç oyun projesi vardı, birini indirdim — fikir, tasarım, architecture zaten hazırdı, geriye kodlamak kalmıştı.

Kendim için yapacaksam kendi zevkime göre kurgulayayım deyip başladım. Birkaç haftada oyun ortaya çıktı, günde yarım saatten fazla oynar oldum.

Sonra bir arkadaşıma gittiğimde çocuklar telefon istedi, oyunu açtım. Bir saate yakın oynadılar, giderken "bunu bizim telefona da yükleyelim" dediler.

Birkaç gün içinde farklı yaş gruplarından insanlara gösterdim, hepsi yüklemek istedi. O akşam herkese uygun hale getirip yayınlamaya karar verdim.

Oyunda temalar/dersler de var, yaş grubuna göre farklılaştırdım: ileri matematik, borsa, yatırım gibi.

Google Play'e yükledim. Dünyada eşi benzeri var mı yok mu bilmiyorum, herkesin telefonundaki onlarca oyundan biri mi olacak zaman gösterecek. Deneyip fikir verecek olursa sevinirim:

"Prisma Echo" ya da "bulmaca" diye aratabilirsiniz.

??
    play.google.com
    Prisma Echo: Light Puzzle - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kryonitgamesprisma.prisma_echo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.