Şimdi Ara

Dizileri Nasil izlersiniz ??? [Online - HDD]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, konuya katikida bulunacaklar icin simdiden tesekkur ederim,

Daha once bazi dizilerin tum serilerini (Prison Break, Lost (bir kismini), True Blood, Shameless, Game of Thrones, gibi dizileri izledim, simdi oturup adam akilli tum dizileri (iyi olanlari) izlemek istiyorum, sizler online olarakmi izlememimi tavsiye edersiniz ki bunun icin bir kac site biliyorum, yoksa torrent ten indirmemi tavsiye edersiniz? Bunun icin 2.5 inclik 2 tb lik harici hhd (hatta gecenlerde nerdeyse alacaktim) dusunuyorum! Mumkun oldugu kadar 1080p olanlari indirecegim, online yada hdd, sizce hangisini yapmam daha mantikli ve sizler dizileri nasil izliyorsunuz arkadaslar????

Simdiden tesekkur ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 4 Ocak 2013; 21:48:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirmek çok uzun sürüyor,ben de 1.5 ay öncesine kadar indirirdim hep ama artık Dizimag adlı siteden izliyorum,gayet iyi bence tüm bölümler de var
  • bende online izliyordum fakat site bi kapansa o kadar diziye ulaşamaycağım bende indirmeye başladım yavaş yavaş HDD gerekmeye başlıyor bendede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

İndirmek çok uzun sürüyor,ben de 1.5 ay öncesine kadar indirirdim hep ama artık Dizimag adlı siteden izliyorum,gayet iyi bence tüm bölümler de var

Evet yavas iniyor ancak bir seri indirdikten sonra digerlei yetisir eskisini izleyene kadar? Online dan cekindigim nokta hepsinin cok iyi cozunurlukte olmamasi, hatta bazilari camur gibi, hdd yorucu biliyorum, altyazilari cabasi, daha once cok indirdigim icin el aliskanligi kazandim bende :D

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

bende online izliyordum fakat site bi kapansa o kadar diziye ulaşamaycağım bende indirmeye başladım yavaş yavaş HDD gerekmeye başlıyor bendede

Valla insan indirmeye baslayinca isin icine el emegi, goz nuru (?) biniyor :D, tekrar izlermiyim bir diziyi? True blood`u defalarca izledim ne yalan soyleyeyim!! Ve de 480 den 1080p kadar tum cozunurlukte izledim, ve kesinlikle yuksek cozunurluk bambaska bisey!! Online en azindan benim bildigim oyle abarti bir goruntu kalitesi sunan bir site yok en azindan 720 p de indirdigim bir dizinin yanina bile yaklasmiyor! Kafam karisti napsam!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

bende online izliyordum fakat site bi kapansa o kadar diziye ulaşamaycağım bende indirmeye başladım yavaş yavaş HDD gerekmeye başlıyor bendede

Valla insan indirmeye baslayinca isin icine el emegi, goz nuru (?) biniyor :D, tekrar izlermiyim bir diziyi? True blood`u defalarca izledim ne yalan soyleyeyim!! Ve de 480 den 1080p kadar tum cozunurlukte izledim, ve kesinlikle yuksek cozunurluk bambaska bisey!! Online en azindan benim bildigim oyle abarti bir goruntu kalitesi sunan bir site yok en azindan 720 p de indirdigim bir dizinin yanina bile yaklasmiyor! Kafam karisti napsam!!!

yer sorunun yoksa indir hocam,benim yer sorunum da vardı yani tüm sezonları yoktu bi dizinin o yüzden sildim ben de. sorun yoksa indir arşiv yap

• Suan hazirda 500 gb Transcend 2.5" var ama yetmez, pc de yer tutmasini istemiyorum, o yuzden 2 tb lik bir hdd almayi dusunuyorum!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Peki nereden indirmeyi düşünüyorsun HD olarak?

• quote:

quote:

quote:

Cogunlukla torrent`ten, altyazilar turk sitelerinden, tabiki once altyazi kontrolu sonra uyum oldugu dizi dosyasini indiriyorum!

Bu arada aklima bisey takildi, diyelimki 1080p lik bir bir dosya var ve altyazisi da var, diyelimki 4 gb! Ben simdi orjinal blu rayini indirip 1080p 12 gb yaptim, daha once buldugum 4gb 1080 ligin altyazisi bunu uyumlu olurmu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cogunlukla torrent`ten, altyazilar turk sitelerinden, tabiki once altyazi kontrolu sonra uyum oldugu dizi dosyasini indiriyorum!

Bu arada aklima bisey takildi, diyelimki 1080p lik bir bir dosya var ve altyazisi da var, diyelimki 4 gb! Ben simdi orjinal blu rayini indirip 1080p 12 gb yaptim, daha once buldugum 4gb 1080 ligin altyazisi bunu uyumlu olurmu?

genelde çözünürlük değiştirmiyor bende denedim onu peki altyazıyı nasıl gömüyorsunuz filme?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

genelde çözünürlük değiştirmiyor bende denedim onu peki altyazıyı nasıl gömüyorsunuz filme?

Altyaziyi neden gomuyorsunuz? Bilgisayrda izleyince sorun olmaz, portable lar icin illa istiyosaniz dvdfab (ben bunu herseyde kulllaniyorum) kesinlikle oneririm! Bulabiliyorsaniz craklisni bulun akliniza gelecek herseyi ceviyor, yeniden olceklendirip istedingiz gozunurlukte yapabilirsniz bir videoyu, bit ratinden tutun stero yu 5.1 e kadar, bir video yu belirttiginiz gb ta kadar ve ayni zamanda altyaziyi ekle seceneginden yaziyi gomersiniz!! Yanliz bilgisayriniz cok eski ise yavas converter ediyor onuda hatirlatirim!! :D

Bu arada umarim dedginiz gibidir, altyazi sorun olmazssa orjinal dvd yada bue ray lerini indirip daha kaliteli arsiv yapmak istiyorum, en azindan bulamadiklarim icin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 29 Aralık 2012; 22:30:19 >

• Kesinlikle indirmeni tavsiye ediyorum. 1080p olmadı 720p Benim bilgisayarıma bağlı 42" tv var online izlediğim hiç bir zevk almıyorum.
  • izlemek istediğin dizileri belirle netten hardisk dolduranlardan uygun fiyata temin et (paran varsa) indirmeyle uğraşma elektrik ,internet ,zaman ve para kaybı olmasın
  • Öncelikle söylemem gereken şey şu: Normal şartlarda almayacağın ve sırf dizi arşivlemek için alacağın bir diske para verme. Çünkü arşivin sonu yok. Zaten internet hızın yeterliyse ve konuya yeterli derecede hakimsen var olan herhangi bir sunumu arşivinde sayabilirsin.

1080p 12 GB'lık sürümden falan bahsetmişsin. En büyük boyutlusunu izleyeyim, en iyisini izleyeyim gibisinden düşünüyorsun büyük ihtimalle. Bilgisayarda izliyorsan 720p HDTV sunumlar yeterlidir. DIMENSION gibi gruplar alabileceğin en iyisini veriyor zaten. LCD, LED vs. televizyonun varsa 1080p ne kadar fark eder bilemem. O konuya hakim değilim.

Nasıl izleyeceğine gelince, orası sana kalmış. Ben hayatımda siteden izlemedim. Hep indirip izledim. Zamanında arşive heveslensem de uzun süredir izlediğimi haftasında sildim. Tabii ben indirirken 5 dakika bekliyorum, sen 2 saat bekleyeceksen bunu da hesaba katarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissedCall -- 30 Aralık 2012; 4:36:55 >
  • @mak74
    Kesinlikle tercihim 1080p>HDTV>DVD RIP olacak

@go_can
    Aslinda iyi fikir bunu ciddi olarak dusenecegim! Benim icinde bayagi zamndan tasarruf etmis olacagim, tesekkurler!

@MissedCall
    Elimde 500 gb lik bir HDD var hazirda ama yetmeyeceginden kucuk bir takviye sorun olmaz sanirim ama oyle buyuk arsivcilige girmek istemiyorum, dvd arsivi yapan birini taniyorum sirf arsiv yapmak icin biriktiryordu ve cogunuda izlemiyor, bu sekilde dill elbette,

Evet gordugum kadariyla DIMENSION bu konuda iyi, bununla birlikte SiNNERS, MySiLU iyi ripler var, simdi merak ettigim her dizinin blu ray ripi varmi? Online olarak tek sorunum goruntu kalitesinin cok olmamasi vede bazen partlar eksik olabiliyor, o yuzden site site dolasip o bolumu ariyorsunuz (ozellikle eski dizilerde! belki de kaldiriyorlardir)

Vede sizce her bir part kac gb olmali 1080p de ?

(NOT: Torrent sabri ogrettigi icin sorun yok beklerim :D)

• Kesinlikle indir bence zaten dizilerin HD boyutları çok büyük değil 0.8 ile 1.2 arasında gidip geliyor bir bölüm boyutu 720p ve gayette tatmin edici görüntüler ve AKK dolmuşsa bile bir bölümü izlerken diğeri zaten iniyor bence 720p HDTV sürümlerini indirerek izle
  • Valla önceden bende indirirdim de gerek yok bence artık.İzle geç o kadar dizi takip ediyorum hangisini indireyim zaten bağlantı berbat.

Bu arada tabiki dizimag diziportta iyiydi kapandı falan bayadır bakmıyorum
  • quote:

Merhaba arkadaslar, konuya katikida bulunacaklar icin simdiden tesekkur ederim,

Daha once bazi dizilerin tum serilerini (Prison Break, Lost (bir kismini), True Blood, Shameless, Game of Thrones, gibi dizileri izledim, simdi oturup adam akilli tum dizileri (iyi olanlari) izlemek istiyorum, sizler online olarakmi izlememimi tavsiye edersiniz ki bunun icin bir kac site biliyorum, yoksa torrent ten indirmemi tavsiye edersiniz? Bunun icin 2.5 inclik 2 tb lik harici hhd (hatta gecenlerde nerdeyse alacaktim) dusunuyorum! Mumkun oldugu kadar 1080p olanlari indirecegim, online yada hdd, sizce hangisini yapmam daha mantikli ve sizler dizileri nasil izliyorsunuz arkadaslar????

Simdiden tesekkur ederim!

O.Z adlı diziyi izle dostum prison break filan hikaye
  • quote:

@MissedCall
    Elimde 500 gb lik bir HDD var hazirda ama yetmeyeceginden kucuk bir takviye sorun olmaz sanirim ama oyle buyuk arsivcilige girmek istemiyorum, dvd arsivi yapan birini taniyorum sirf arsiv yapmak icin biriktiryordu ve cogunuda izlemiyor, bu sekilde dill elbette,

Evet gordugum kadariyla DIMENSION bu konuda iyi, bununla birlikte SiNNERS, MySiLU iyi ripler var, simdi merak ettigim her dizinin blu ray ripi varmi? Online olarak tek sorunum goruntu kalitesinin cok olmamasi vede bazen partlar eksik olabiliyor, o yuzden site site dolasip o bolumu ariyorsunuz (ozellikle eski dizilerde! belki de kaldiriyorlardir)

Vede sizce her bir part kac gb olmali 1080p de ?

(NOT: Torrent sabri ogrettigi icin sorun yok beklerim :D)

Benim de 500 GB'lık harici diskim var, bir de bilgisayarın sabit diski var. İzledikten sonra sildiğim için bunlar bana yetiyor. Sadece izlediğim dizi ve filmleri 1080p bile değil, 720p arşivlemek istesem kaç diske para vermem gerekirdi bilmiyorum. Arşivin sonu yok dediğim buydu. Bir yere geleceksin, silmeye başlayacaksın. Hele hele sen 1080p diyorsun. Tabii yeterince zenginsen devam ettirirsin.

Her dizinin Blu-ray sunumu yoktur. Mesela Friends'in yıllardır yoktu, son aylarda çıktı. Oz'un, The Wire'ın ve daha birçok dizinin Blu-ray'i yok. Olmayan dizilerin bazılarının 720p HDTV sunumu olabilir.

Bana göre 1080p'ye gerek olmadığını söylemiştim ama ben indirseydim boyutuna bakmazdım. Sunumu hazırlayan gruba, sunumun bitrate'ine, görüntü kalitesine, ses kalitesine... bakardım.

• eskiden indirir arşivlerdim ama sonu gelmiyor yetmeyince insan sıkıntıya düşüyor. sonra tüm dizilerimi sildim, hatta filmlerimi bile sadece çok sevdiğim bir kaç seri arşiv olarak duruyor. 2-3 aydır online izliyorum valla hdd sıkıntısı çekmemek çok rahatmış onu anladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.