Şimdi Ara

Dizi Önerisi Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dexter ve Breaking Bad dışındaki hemen hemen hiç bir dizi o etkiyi yaratamadı bende. Seviyeyi daha öteye taşıyabilen bi' dizi daha izlemedim bu ikisinden öte.
    The Newsroom, Prison Break, Oz, The Wire, Boardwalk Empire, Mad Men ise yukardaki 2 dizi kadar beğenmesem de izlediğim diğer dizilerden.

Game of Thrones, Chuck, Heroes, The Walking Dead, Doctor Who tarzı fantastik, bilim-kurgu, uçmalı kaçmalı dizilerin istisnasız tamamı istek dışıdır.

Öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 18 Haziran 2014; 21:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banshee izle çok fazla bilinmiyor fakat muazzam bir dizi kesinlikle tavsiye ederim
  • Ne izliyorsan bırak Game of Thrones'u bitir, fantastik yapısı var diye diziyi silmek saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

Banshee izle çok fazla bilinmiyor fakat muazzam bir dizi kesinlikle tavsiye ederim

Bakıyorum hocam diziye sağ ol.

@ferrotello Fantastik olması izlememek için başlı başına bir neden.

• Lost - The sopranos
  • Ilk defa bu kadar fantastik dizilerden nefret eden birini gordum.

Homeland deneyebilirsin.

• game of thrones taki fantastikliği bi göremedik zaten arada bir ejderha yada white walker gösteriyorlar tüm dizide toplasan 10 dk görmemişimdir yani fantastik falan hikaye söylediğin 2 diziyide izledim breaking badle god benim için eşittir izle teşekkür edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Dizi Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • game of thrones izle beğenmessen gel beni bul
  • Fargo, az önce final bölümünü izledim 10 bölüm olmasına rağmen bitmesi koydu. Beğendiğin dizilere dayanarak öneriyorum izlemelisin
  • sen the walking deadı beğenmemişin
  • lost
    battlestar galactica
    fringe
    supernatural
  • da vinci's demons dene
  • Arkadaşlar The Newsroom diyorum,Boardwalk Empire diyorum, Breaking Bad, Dexter diyorum, Got ile Twd ile geliyorsunuz.

Tamam yanlış anlamayın, sağ olun öneri verdiğiniz için ama öyle dizilerle gelmeyin lütfen.

• Shameless diyen olmamış şaşırdım. Direk shameless izle hocam. istediğiniz tarzda dizi bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.