Bildirim
Dizi önerin beyler!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bulmuşsun işte, başla ona. -
person of interest / suits / dexter -
Lost,Breaking Bad,Fringe,The Big Bang Theory -
Fringe,The Walking Dead -
Breaking Bad
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başla Breaking Bad dizisine bence. -
Once upon a time -
lost izlememişsin önce onu izle... -
OZ, Dexter -
Dexter bence zaman kaybetmeden başla.Diğer önerilerim Breaking Bad , The Big Bang Theory , The Walking Dead -
Aksiyon istiyorsan 24'ten başka bir şey aramana gerek yok. -
The Walking Dead'e baslayabilirsin, tavsiye ederim. Ayrica bende yeni bi diziye baslamak istiyorum senin gibi, ama kararsizim. Prison Break, Fringe, Dexter. bu 3luden birine baslayacagim muhtemelen. :) -
İnsan başlarken üşeniyor ama sonrasından kaptırıyorsun kendini. Önerilen diziler izleyipte pişman olmayacağın diziler, fazla düşünmene gerek yok. Bende "The Vampire Diaries" önerebilirim. -
kesinlikle 24. -
Şu sıralar legend of seeker'ı izliyorum, önerebilirim. Fantastik konulu 2 sezonluk bir dizi. Bunun dışında bilimkurgu olarak stargate sg-1'ını da önerebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Şu sıralar legend of seeker'ı izliyorum, önerebilirim. Fantastik konulu 2 sezonluk bir dizi. Bunun dışında bilimkurgu olarak stargate sg-1'ını da önerebilirim.
Diziyi bitirdim. Tavsiye ederim. Sırf o iki kız için izlenir o dizi. -
Sherlock
Tavsiye ederim. -
Breaking Bad ve Dexter
Bu ikisini kesinlikle izlemelisin. -
Breaking Bad hemen başla
Benzer içerikler
- breaking bad izleme sırası
- dexter izlenir mi
- lost konusu
- doctor who
- lost final yorumları
- squid game 3 sezon
- rings of power 3. sezon
- mini dizi önerileri
- black mirror yeni sezon bölümleri
- the sandman 2. sezon ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X