Şimdi Ara

Dizi izlemeyi bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar yaklaşık olarak tahminen 1000 bölüm kadar izledim. Çok fazla vakit harcadığımı düşünüyorum dizilere. O yüzden bırakma kararı aldım.

Onun yerine film izlicem bir süre, ve derslerime ağırlık vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

Şimdiye kadar yaklaşık olarak tahminen 1000 bölüm kadar izledim. Çok fazla vakit harcadığımı düşünüyorum dizilere. O yüzden bırakma kararı aldım.

Onun yerine film izlicem bir süre, ve derslerime ağırlık vericem.

Gerçekten bağımlılık dizi izlemek. Çok vakit yiyor. Hele bir de sizin çok sevdiğiniz bir dizi ve teoriler üretebildiğiniz bir dizi ise insanı yoruyor( benim için Fringe ) . Çok bölüm izlediğimde rüyama bile girebiliyor, doğrusu rüya demek de olmaz çok farklı bir şey her neyse... Senin kararın, derslerine çalışman gerekiyorsa azaltman tabii faydalı.

• insanın psikolojik hallerini iyi yansıtan drama dizileri ve doctor who dışında ben de izlemiyorum, mantıklı olan da bu zaten. güzel karar.
  • İzlenecek dizileri ve vakti iyi ayarlamak gerek,yoksa insanı işinden,okulundan edebiliyor.Ben mesela günde 3-4 bölüm izliyorum.Günlük 8 saat mesai.Öğle arası 20 dakikalık dizilerden iki bölüm.Akşam takip ettiğim dizlerden 2 bölüm.Şu anda 5 dizi birden izliyorum.Arada arayada da sinema filmi sıkıştırıyorum.Bu şekilde bir ilişkimiz var dizilerle
  • Vizelere bir gram çalışmadım habire flashforward ve Vikings izliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

Vizelere bir gram çalışmadım habire flashforward ve Vikings izliyorum :)

Benim bu hafta 4 vizem var. Daha hiçbirisine başlamadım. Birisi de integral.
  • tavsiye ederim.ben de 3-4 dizi belirledim onları izliyorum sadece yetiyor.yazın farklı tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    4 ay önce açıldı
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru bir karar vermişsin. Sınır koyabilsek sorun olmuyorda bi başladıkmı bırakamıyoruz. Cumartesi vizelerim başlıyor notlarımı arayacağıma yeni dizi arıyorum.
  • aynen doğru karar mümkünse pc başında izlemeyin abi indirin tele atın yolda falan değerlendirin harbi hayat e*kiyor
  • 650 bölüm anime var, ben ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

650 bölüm anime var, ben ne yapayım?

link alayim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Means

quote:

link alayim hocam

One Piece izliyorum, nereye yazsan çıkar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın.Cidden aşırı vakit harcıyorum bende dizilere.Takip ettiğim diziler beş veya altı.Aralarında güncel olan ve olmayanda var.Güncel olmayanları bitiriyim biraz rahatlarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Means

quote:

link alayim hocam

One Piece izliyorum, nereye yazsan çıkar zaten.

Eyvallah hacit

• haklısın. azaltabilirsin günde üç bölüm falan gibi ama ben dayanamam izlemeden heralde
  • Bırakmaya ne gerek var? Her gün 1-2 bölüm izleyin hem kafa dağıtmış olursunuz hem de sonuçta bir hobi bu.

Benim şu an ki dizi programım şöyle

Çarşamba - Arrow
    Perşembe - Vikings
    Cuma - Hannibal
    Cumartesi - Da Vinci's Demons
    Pazar - Game of Thrones

Shameless, The Walking Dead, How I Met Your Mother bitti ve bu gece Game of Thrones başladı. Normalde Pazar gecesi The Walking Dead, Pazartesi akşamı Shameless ve How I Met Your Mother izlerdim. Haftaya da Californication başlayacak. O başlayınca onu da Pazartesi akşamı izlerim.

Böyle her gün 1-2 bölüm izleyin. Günde 1-1.5 saat dizi izlemekten hiç bir şey olmaz.
  • Akşamları 1 saat kondisyon bisikleti çeviriyorum hem de dizi izliyorum. 3 bölüm 20 dakikalık 2 bölümde 40 dakikalık dizi yapıyor. Hem spor hem dizi.
  • en iyisi , zaman kaybından başka bir şey değil. takip ettiğim bir sürü dizi var. bir de bu diziler insanı asosyalleştiriyor.

vampire diaries, supernatural, person of interest, game of thrones,vikings, hannibal, arrow, once upon a time.

bitenleri saymıyorum bile, american horror story, hell on wheels,homeland, walking dead.

zaman kaybı, harcadığımız zamana yazık.
  • İşin suyunu çıkarmadıktan sonra sıkıntı yok. Günde 3-4 bölüm izlenebilir.
  • Günde 2 bölüm dizi izlemek yeterli. Daha fazlası aşırıya kaçmak bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.