Şimdi Ara

Dizi Arşivinde Son Nokta... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
1
Favori
21.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

anime olarak araştırırsan arşivin için kaliteli seriler bulabilirsin slam dunk baya iyi animedir bende severim avatar gibi animasyonlara değilde japon animelerini incelemeni öneririm

mesela şu imzandaki anime hakkında biraz bilgi verebilirmisin..karizma birşeye benziyor...

kendisi samurai 7 dan kyuzo karakteri oluyor en sevidğim seridir kendisi ve en iyi kısa serilerden biridir toplam 26 bölüm 1 köyün pirinçleri alan haydutlardan kurtulmak için 7 samurai kiralamasını anlatır önce arayış vardır şehirde sonra köye dönüp köyü kurtarma mücadelesi vardır samurai lık ile bilimkurguyu birleştirmiş bir yorumdur kendisi orjinali klasik bir japon filmi buda onun yeniden anime olarak yorumlanışı

• oh maşallah
  • quote:

quote:

quote:

anime olarak araştırırsan arşivin için kaliteli seriler bulabilirsin slam dunk baya iyi animedir bende severim avatar gibi animasyonlara değilde japon animelerini incelemeni öneririm

mesela şu imzandaki anime hakkında biraz bilgi verebilirmisin..karizma birşeye benziyor...

kendisi samurai 7 dan kyuzo karakteri oluyor en sevidğim seridir kendisi ve en iyi kısa serilerden biridir toplam 26 bölüm 1 köyün pirinçleri alan haydutlardan kurtulmak için 7 samurai kiralamasını anlatır önce arayış vardır şehirde sonra köye dönüp köyü kurtarma mücadelesi vardır samurai lık ile bilimkurguyu birleştirmiş bir yorumdur kendisi orjinali klasik bir japon filmi buda onun yeniden anime olarak yorumlanışı

Buldum torrentini 7 küsür gb..indireyim bi bakayım ilgimi çekti..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buldum torrentini 7 küsür gb..indireyim bi bakayım ilgimi çekti..

animeler ama japonca dublaj ingilizce altyazı olur genelde yabancı gruplar var çeviren eğer anime izlersen özellikle japonca dublaj olmasına dikkat etmeni öneririm indirdiğin 7gb ise kaliteli bir versiyondur ve mkv dir büyük ihtimal onlar genelde çift dublaj oluyor ordanda japonca dublaj seçerek izleyebilirsin samurai 7 türkçe altyazı sıda olan bir anime eğer türkçe izlemek istersen altyazı sınıda bulabilirsin

• evet mkv 264 formatında..5.1 destekliyor...
  • Bana Lostun En başından geldiğimiz yere kadar olan kısmı lazım. Sizi yakalamak için günde 5-6 bölüm izlicem ama nerden bulcam ya off
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

Bana Lostun En başından geldiğimiz yere kadar olan kısmı lazım. Sizi yakalamak için günde 5-6 bölüm izlicem ama nerden bulcam ya off

torrent kullanman yararına olur...
  • Güzel Arşiv tbr. ederim

Bende de 100 yakın divx film var bizde arşiv diye (DVD) tutuyoruz işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09

Güzel Arşiv tbr. ederim

Bende de 100 yakın divx film var bizde arşiv diye (DVD) tutuyoruz işte

teşekkürler..

artık divx film sayısını takip edemiyorum en son 1400 dü iş güçten vakit bulupta güncelleyemiyorum divx listesini...
  • dombilibili

samurai 7 yi indirdim ve ilk izlenimlerim çok iyi..görüntü cam ve orjinal dilinde 5.1 ses ile..

aha bir ss koyayım..yanlız sadece VLC playerla açabildim..

Dizi Arşivinde Son Nokta...
  • bir zamanlar cnbc-e'de "who's the boss" vardı.. fena dizi değildi, severdim, izlerdim arada
  • cine 5 in 2000 li yıllarda yayınladığı OZ u göremedim mi acaba bence oda çok güzel bir diziydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

cine 5 in 2000 li yıllarda yayınladığı OZ u göremedim mi acaba bence oda çok güzel bir diziydi..

Oz var olmazmı..

48 "Oz" 1997 Sezon 1-2-3-4-5-6
  • @Lord bi yerden sonra artık izlemeye başla. Bak vakit yetmeyecek gelecek elinde orakla ver dicek...
  • mkv formatını normalde vlc player açar cccp cedec pack ini yükleyip açabilirsin istediğin bir player la
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@Lord bi yerden sonra artık izlemeye başla. Bak vakit yetmeyecek gelecek elinde orakla ver dicek...

doğru diyorsun artık izliycek zamanda bulamıyorum ama devamlı indirmeye devam ediyorum...hastalık oldu download yapmak...hatta makina boş durmasın diye olur olmadık şeyleri bile indirmeye başladım...filmi diziyi mp3 ü geçtim artık formula dan tut, nba maçlarını bile indirir oldum..hatta amerikan güreşi ve K1 maçlarınıda...belgeselleri ve oyunları saymıyorum bile...oyun indiriyorum kurup oynamıyorum birkere bile..biri beni kurtarsın nolur...tedavimi görsem acaba..

• Friends-
    1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
    Smallville-
    1-2-3-4-5-6-7
    Oz-
    1-2
    Dexter-
    1-2
    Supernatural-
    1-2-3
    Family Guy-
    1-2
    Seinfeld-
    1-2-3-4-5-6
    Scrubs-
    1-2-3-4-5-6-7
    The X-Files-
    1-2-3
    My Name Is Earl-
    1-2-3
    Joey-
    1-2
    The It Crowd-
    1-2
    Heroes-
    1-2
    Dirt-
    1
    The Riches-
    1
    Nightmares And Dreamscapes
    The O.C-
    1-2-3-4
    South Park-
    1-2-3-4-5-6-7
    How I Met Your Mother-
    1-2-3
    Rome-
    1-2
    Battlestar Galactica-
    1
    Ghost Whisperer-
    1-2
    Prison Break-
    1-2-3
    Lost-
    1-2-3-4
    Carnivale-
    1-2
    Nip/tuck-
    1-2-3-4
    Taken-
    1
    Desperate Housewives-
    1-2-3-4
    Married With Children-
    1-2-3
    The 4400-
    1-2-3-4
    Two And A Half Men-
    1

alttaki rakamlar sezonlarıdır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@Lord bi yerden sonra artık izlemeye başla. Bak vakit yetmeyecek gelecek elinde orakla ver dicek...

doğru diyorsun artık izliycek zamanda bulamıyorum ama devamlı indirmeye devam ediyorum...hastalık oldu download yapmak...hatta makina boş durmasın diye olur olmadık şeyleri bile indirmeye başladım...filmi diziyi mp3 ü geçtim artık formula dan tut, nba maçlarını bile indirir oldum..hatta amerikan güreşi ve K1 maçlarınıda...belgeselleri ve oyunları saymıyorum bile...oyun indiriyorum kurup oynamıyorum birkere bile..biri beni kurtarsın nolur...tedavimi görsem acaba..

Abicim dikkat et gidişat iyi diil...

• O kadarda abartılacak kadar değil. Sadece idare ederin altında. Ama dahada iyisini yaparsan güzel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Man44

O kadarda abartılacak kadar değil. Sadece idare ederin altında. Ama dahada iyisini yaparsan güzel olur.

saol valla değerli yorumlarında olmasa kendimi intihar edicektim..

yeni bir terim kazandırdın literatüre.."idare ederin altında" nasıl bişey oluyor..

fena değilin üstü
    kötünün iyisinin kalburüstü
    vasatın yandanyemişi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.