Şimdi Ara

Dizi Arşivinde Son Nokta... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
21.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilimkurgu severseniz birde tavsiyem var babylon 5

dizi ve anime sayısı bende 45 i gecince farkettimki izlemedigim diziler, sevmedigim ve ikinci kez izlemeyeceğim diziler bayagı yer kaplıyor sonra silmistim onları suan bir listem yok ama 30 kusur falan dizi de bende var sanırım.

sizde de oluyormu bilmiyorum fakat bir alıştınız mı devamlı izleyecek dizi arıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

Arşivin iyi güzelde 300 dizilik arşivi olan bi arkadasım var

300 dizimi..

300 sezon olmasın o..yada 300 dvd..belkide 300 cd..

atış serbest..

@@@isyanlari_oynuyorum

valla sen bendeki metal-rock arşivini bir görsen şaşırırsın...aklına gelen bütün grupların discography ler mevcut elimde..varsa dvd filmin onlarla takasa girebilirim..hatta çok sevinirim...Blueray de olabilir...

@@@ekin

rosalinda, marimar, eduardo (başka ne kaldı:):) onlarıda başlarım indiricek bişey bulamazsam..hatta hiç olmadı yalan rüzgarını inidiririm..30 sezon.

@@@Ekreizze

dvix sayısı 1450
    dvd 230
    vcd 400 civarı (artık yüzlerine bakmıyorum)

film mevcut şimdi liste koyarsam görgüsüzlük olucak o yüzden boşver..

gel istersen listeyi yollıyım

• Gelmeme gerek yok PM denen birşey var..At bakalım listeyi merak ettim neymiş o 300 tane dizi..Belkide 300 spartalıyla karıştırıyorsun sen..Arkadaşın sana "Bende 300 Spartalı" var demiş sen "300 Dizi" anlamış olabilirsin..
  • Bende Şuan 1000 MP3 ,75 Fİlm 15 20 Tanede Oyun Var Sadece :D Hdd Ye Bişi olurda Kahrolurum Diye Arşiv Yapmıyorum
  • Su anda upload ediyorum rapide 5 dk snra soka hazır ol
  • güzel arşiv tebrikler,son bir senedir ben de dizi ve film arşivi yapmaya başladım,aslında dizi-film arşivinde sorun internetten indirmekte değil indirdiğin veriyi saklamakta,bende de 4mbit sınırsız bağlantı var ama son zamanlarda dvd yazmaktan çok usandığım için(ayrıca maddi anlamda çok para gitmeye de başladı dvdlere)arşiv olayını biraz yavaşlattım,ama senin de dediğin gibi arşivcilik zamanla bağımlılık yapmaya başlıyor ve oldukça keyifli bir uğraş.
  • bende bundan önce 250 gb external hdd vardı..olduğu yerde çöktü bi gün..neyseki ne indirirsem ben arkadaşıma veriyodum arkadaşımda indirdiklerini bana veriyodu...yeni 500 gb aldım rahatım artık ...
  • Deathman,olayı neden sidik yarışına döndürüyorsun?
  • Bir arkadaş daha önermiş ama hatırlatayım..
    Benim çok hoşuma giden bir diziydi.
    The Practice
    http://www.imdb.com/title/tt0118437/
  • @Lord Westside, Pushing Daises'i indirme bence. Tamamen saçmalık. Bildiğin çocuk çizgi filmlerini canlı oyuncularla deneyelim demişler. 2.bölümü izlerken oehh! dedim kapattım. Bi trailer falan izle bulursan hoşuna giderse indirirsin...

Drawn Together'ı olan yok mu yaw???
  • Fuat bi araştırayım söylediğini..sen öyle diyorsan bir bildiğin vardır..

bu arada Drawn Together anime değilmi...İstersen indireyim..Benden olsun.

@@@@mhalici

The Pratice 8 sezonmuş yaw..yaktın beni şimdi..onuda ekliyim bari indirilecekler listeme..
  • quote:

Fuat bi araştırayım söylediğini..sen öyle diyorsan bir bildiğin vardır..

bu arada Drawn Together anime değilmi...İstersen indireyim..Benden olsun.

Evet anime. Ama sorun o değil tam olarak. Türkçe altyazısı yok. Benim ingilizcemde yetersiz kalıyor. Yoksa ilk sezon 5 bölümünü ikinci sezonda 1 bölümünü indirdim. Toplamda 36 bölüm zaten ama dediğim gibi kimse altyazı vermemiş nete...
  • bendede

p.b
    lost
    daxter
    terminatör
    new amsterdam
    jericho

ben bunların hpsini takip etmey calışıyorum cidden hepsi cok güzel dizilerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Deathman,olayı neden sidik yarışına döndürüyorsun?

Arkadasım msj larımı okumadın heralde yarısa falan dönüstürmedim hatta arkadasa dedim listen cok güzel diye sadece 300 dizilik arsive inanmadı bende onu kanıtlıycam yani kasıtlı bişeyim yok yanlıs anlamayın öle anladıysanız özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman92 -- 3 Nisan 2008; 12:39:24 >
  • @@@::Deathman::

Yolladığın listeyi inceledim vee;

Belliki o listedeki film ve dizilere sahip arkadaşın yada arkadaşların DVD-VCD dükkanları var..ve öyle bir arşiv olması gayet doğal..Çünkü bunların tedarikçileri var ve oralardan satın alıp satıyorlar..yani parayla satın alıyorlar..Ben parayla sağdan soldan satın alıp arşiv yapmadım..Ben hepsini kendim indirdim kendim arşivledim, dvd lere tek tek kendim yazdım..burada mutabık olduk umarım..ilk sayfada gördüğün arşiv listesinin her megabaytında benim emeğim var..(korsan olsada) Birde ben biraz seçiciyim her gördüğümü koymam arşivime..O listede maşallah imdb notu 4 olan diziler bile var..İstesem 6 ayda dizi arşivimi 250 diziye çıkartırım hiç sorun değil..sınırsız bağlantım var ne bulursam inidirirm ama mevzu o değil..hayatımın sonuna kadar birkere bile izlemiyceğim diziyi neden indireyimki...Ayrıca arkadaşına benden bir tavsiye divx ve dvd arşivi çok zayıf..iletirsin..

Ha bu arada bir parantez açıyorum burda..Eğer o arkadaşın yada arkadaşların dükanı v.s. si yoksa ben yanlış tahmin ettiysemki sanmıyorum, bu arşivi ev ortamında tamamen kendileri yaptılarsa o zaman helal olsun diyorum..

neyse sana iyi forumlar..

Not: excel dosyasının arka fon rengini çok beğendim onuda iletirsin...

• quote:

@@@::Deathman::

Yolladığın listeyi inceledim vee;

Belliki o listedeki film ve dizilere sahip arkadaşın yada arkadaşların DVD-VCD dükkanları var..ve öyle bir arşiv olması gayet doğal..Çünkü bunların tedarikçileri var ve oralardan satın alıp satıyorlar..yani parayla satın alıyorlar..Ben parayla sağdan soldan satın alıp arşiv yapmadım..Ben hepsini kendim indirdim kendim arşivledim, dvd lere tek tek kendim yazdım..burada mutabık olduk umarım..ilk sayfada gördüğün arşiv listesinin her megabaytında benim emeğim var..(korsan olsada) Birde ben biraz seçiciyim her gördüğümü koymam arşivime..O listede maşallah imdb notu 4 olan diziler bile var..İstesem 6 ayda dizi arşivimi 250 diziye çıkartırım hiç sorun değil..sınırsız bağlantım var ne bulursam inidirirm ama mevzu o değil..hayatımın sonuna kadar birkere bile izlemiyceğim diziyi neden indireyimki...Ayrıca arkadaşına benden bir tavsiye divx ve dvd arşivi çok zayıf..iletirsin..

Ha bu arada bir parantez açıyorum burda..Eğer o arkadaşın yada arkadaşların dükanı v.s. si yoksa ben yanlış tahmin ettiysemki sanmıyorum, bu arşivi ev ortamında tamamen kendileri yaptılarsa o zaman helal olsun diyorum..

neyse sana iyi forumlar..

Not: excel dosyasının arka fon rengini çok beğendim onuda iletirsin...

Kesinlikle arkadasım bunları parayla almadı hepsini kendi topladı kac yıldır bu işler ugrasıyo dükkanları falan da yok excel dosyasının arka fonunu ulastırabilirim sana istiyosan

• Neyse tamam herkesin arşivi kendine..bu konuyu kapatıyorum artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 3 Nisan 2008; 14:25:32 >
  • @Lord Westside, eklemeyi unuttum Carpoolers diye bi dizi var. 4 arkadaşın hergün aynı araba ile işe gidip gelirken yaşadıklarını anlatmaları falan. Beni sardı. Şu an tek sezonu var sanırım. Pilot'u indirirsen bi fikir sahibi olabilirsin...

http://us.imdb.com/title/tt0928410/
  • Üstat ne arşiv yapmışsın ya. Helal olsun...
  • Bana numb3rs'in 2. sezon lagzim. Elimde bir cok dizi var. Listede gordugum eksiklerden biri The Simpsons. Elimde suan icin olan 19 sezonun hepsi var. Bu sezonlardan birini verebilirim de senle nasil takas yapariz onu dusunuyorum. Turkiyeye bir kargo yollamak bana 50-55 $ a patliyor zaten. O fiyata orjinal dvd alinir :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.