Şimdi Ara

Dizi Arşivinde Son Nokta... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
21.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır girmişken şurayada birşey yazayım

Şimdi bu arkadaşı reeldende tanırım iyidir hoştur. hafiften kırıktır Olm ist a gittin kafayı yedin orda arşiv kasıcam diye.bu liste ne abartmışsın . senin yüzünden arşivi bırakıcam.hala 1 mbitlerle sürünüyorum.neyse msnde beynini yiyorum zaten burada rahat bırakayım

• Six Feet Under ı tavsiye edenlerden Allah razı olsun...izliycek dizi bulamaz olmuştum son zamanlarda hınzır gibi yetişti...

Bu arada meraklısına haber vereyim Gossip Girl yeni bölümleriyle başladı tekrardan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Six Feet Under ı tavsiye edenlerden Allah razı olsun...izliycek dizi bulamaz olmuştum son zamanlarda hınzır gibi yetişti...

Bu arada meraklısına haber vereyim Gossip Girl yeni bölümleriyle başladı tekrardan...

Hızır'dır o Hızır.
  • O arşive arşiv demem nerde "KÖPRÜ"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

O arşive arşiv demem nerde "KÖPRÜ"

orjinal adı ne o dizinin?? ilk kez duyuyorum çünkü.
  • Lord Westside hocam selam.
    sende sopranos un sezon 5 bolum 12&13 ve sezon 6 paket . altyazilari var mi :S ben bulamadim biryerde dizi oyle yarim kaldi yatiyor. rica etsem bana yolliyabilirmisin
  • Helal Olsun Sıkı Arşiv.Bunları Nerede Saklıyorsun Hocam
    Eger Satmayı Düşünürsün Görüşelim.Birde Bende 100 dvd dizi(tabi hepsi vardır sende),100 dvd filim,Baya yeni eski dvd oyun, egitim setleri,40 tane 1080p ve 720p filan film va.Takası düşünürsen burdayım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

O arşive arşiv demem nerde "KÖPRÜ"

orjinal adı ne o dizinin?? ilk kez duyuyorum çünkü.
    orjinal adı o zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Helal Olsun Sıkı Arşiv.Bunları Nerede Saklıyorsun Hocam
    Eger Satmayı Düşünürsün Görüşelim.Birde Bende 100 dvd dizi(tabi hepsi vardır sende),100 dvd filim,Baya yeni eski dvd oyun, egitim setleri,40 tane 1080p ve 720p filan film va.Takası düşünürsen burdayım

şehir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SouL InvictuS

Sağlam arşiv, ama içinde The Simpsons olmayan arşive arşiv demem. 19 sezon mübarek izle izle bitmez aylarca.

Animeler ilgimi çekmiyor desem..

Yoksa South park ve Simpsons ı çoktan indirirdim..Simpsons ın ilk 2 sezonunu indirdim çeşni olsun diye sadece.. var listede görmemişsin..

Anime Değil! Animasyon doğrusu!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Helal Olsun Sıkı Arşiv.Bunları Nerede Saklıyorsun Hocam

şehir?

Şehir Konya Hocam . Şehir Fark Etmez Olmazsa Kargolaşırız
  • Boyle bir arsivde Law & Order CI da olması lazım :)
  • sana tek bir tavsiye veriyorum. kesinlikle anime izleme izlersen bağımlısı olur dizi mizi dinlemez anime doldurursun bilgisayarını. bizim arkadaş 1,7 terabyte sınırına geldi yeni hdd alacak kısmetse eskiden bende arşiv yapardım baktım olmayacak sürekli hdd al bıraktım

edit:

izlemediysen dizi olarak kesinlikle stargate sg1, stargate atlantis izlemeni öneririm. tek başına bi efsanedir bu diziler bilim kurgu alanında yerini tutacak hiçbir dizi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 13 Mayıs 2008; 0:14:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

sana tek bir tavsiye veriyorum. kesinlikle anime izleme izlersen bağımlısı olur dizi mizi dinlemez anime doldurursun bilgisayarını. bizim arkadaş 1,7 terabyte sınırına geldi yeni hdd alacak kısmetse eskiden bende arşiv yapardım baktım olmayacak sürekli hdd al bıraktım

edit:

izlemediysen dizi olarak kesinlikle stargate sg1, stargate atlantis izlemeni öneririm. tek başına bi efsanedir bu diziler bilim kurgu alanında yerini tutacak hiçbir dizi yok

stargate ler var arşivimde ama birtürlü gözüm yemiyor başlamaya..stargate i izlemeden sg1 e başlamak istemiyorum..stargate de maşallah 10 sezon izle izle bitmez..vaktim yok hiç..

ben animeden hoşlanmıyorum..belki yaş yüzünden olabilir..zevk vermiyor artık..

• quote:

quote:

sana tek bir tavsiye veriyorum. kesinlikle anime izleme izlersen bağımlısı olur dizi mizi dinlemez anime doldurursun bilgisayarını. bizim arkadaş 1,7 terabyte sınırına geldi yeni hdd alacak kısmetse eskiden bende arşiv yapardım baktım olmayacak sürekli hdd al bıraktım

edit:

stargate ler var arşivimde ama birtürlü gözüm yemiyor başlamaya..stargate i izlemeden sg1 e başlamak istemiyorum..stargate de maşallah 10 sezon izle izle bitmez..vaktim yok hiç..

daha önce hangi animeler i izledin

• Kimse yazmamış sanırım, bunlar da oldukça kalite dizilerdir :

Black Books 1-2-3 (süper komedi)
    Spooks 1-2-3 (MI-5 aksiyonları)
    Fawlty Towers (70'lerin dizisi)
    Breaking Bad 1 (2007)
  • Tüm arşivin toplam boyutu ne akdar acaba? Birde tüm arşivini kaça satarsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

edit:

yaş 30 olucak seneye..şimdi sana saysam izlediklerimi gülersin bana...voltron, thundercats v.s. ha bide slam dunk vardı onu çok severdim...

yenilerdende avatarı indirdim ama daha hiç izlemedim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

edit:

yaş 30 olucak seneye..şimdi sana saysam izlediklerimi gülersin bana...voltron, thundercats v.s. ha bide slam dunk vardı onu çok severdim...

yenilerdende avatarı indirdim ama daha hiç izlemedim..

anime olarak araştırırsan arşivin için kaliteli seriler bulabilirsin slam dunk baya iyi animedir bende severim avatar gibi animasyonlara değilde japon animelerini incelemeni öneririm

• quote:

anime olarak araştırırsan arşivin için kaliteli seriler bulabilirsin slam dunk baya iyi animedir bende severim avatar gibi animasyonlara değilde japon animelerini incelemeni öneririm

mesela şu imzandaki anime hakkında biraz bilgi verebilirmisin..karizma birşeye benziyor...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.