Şimdi Ara

Dizi Arşivinde Son Nokta... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
1
Favori
21.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The A Team dizisinin alt yazıları tam yok galiba
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

The A Team dizisinin alt yazıları tam yok galiba

1-2-5 var 3-4 yok maalesef. Yıllardır böyle ama. Çevirmenler el atmadılar henüz. Miami Vice çevrilince belki A-Team'de çevrilir diye beklemiştim oysa.
  • Barbar kullanıcısına yanıt
    airwolf var mı? türkçe mi? alt yazılı mı?

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• Arkadaşlar madem bu kadar dizi arşivi yaptınız size bişey danışmam gerek :) 1TB!lık hdd var ve içine dvdrip olarak her bölümü 350mb dizi arşivi yapıyodum ama kalitesinin pek yeterli olmadığını fark ettim. İzleyeceğim diziler Breaking Bad Fringe The Wire Lost Dexter Prison Break. Sizce arşivde ne gibi değişiklik yapmalıyım? 72op kalitesinde bölümler indirmek istersem torrent bulabilir miyim? Bide atıyorum YIFY'nin dizi versiyonu gibi olan bi grup var mı yüksek kalitede dizi bulabileceğimiz?

Orijinalden alıntı: stf11

Bu arşivcilik bağımlılık, delilik.
    Ama bi yandanda insanı teşvik ediyor. Hele o arşiv resimleri.
    Msjlara göz gezdirdim hdd arşivciliği yapan arkadaşlar var. HDD gümlediğinde hayattan soğuma, arşivcilikten nefret ve bir süre sonra dvd ye arşivleme hastalığıyla
    devam eden süreç...

hocam gerçekten hastalık olarak literature girebilir, 2 yil bu bağımlılığa saplandim kurtuldum cok sukur diyorum simdi halime
    izleyecegim izleyemeyecegim her seyi indiriyodum sonra guzelce isimlendirip arsivliyodum hala bazen aklim gidiyor ama allahtan hic vakit yok da ugrasmiyorum

Orijinalden alıntı: pazedak

Arkadaşlar madem bu kadar dizi arşivi yaptınız size bişey danışmam gerek :) 1TB!lık hdd var ve içine dvdrip olarak her bölümü 350mb dizi arşivi yapıyodum ama kalitesinin pek yeterli olmadığını fark ettim. İzleyeceğim diziler Breaking Bad Fringe The Wire Lost Dexter Prison Break. Sizce arşivde ne gibi değişiklik yapmalıyım? 72op kalitesinde bölümler indirmek istersem torrent bulabilir miyim? Bide atıyorum YIFY'nin dizi versiyonu gibi olan bi grup var mı yüksek kalitede
    dizi bulabileceğimiz?

hocam bende de 1tb harddisk var arşiv uğruna kaliteden ödün vermeyin derim ben dvdrip nerde 720p nerde allah askina.
    fringe'den ornek vereyim siz de yazmissiniz, ilk 3 sezon 720p izlemistim 4.sezonu dvdrip indireyim dedim cok yer kaplamasin diye ilk bolumun 15.dakikasina zor gelebildim kapattim tekrar 720p indirdim.
    zaten 720pye alistiktan sonra dvdrip izleyebilenini gormedim ben.
    bosverin atin harddiske dolarsa da izlediginiz bi seyleri silersiniz sanki hepsini tekrar tekrar izleyecek misiniz, takinti gercekten bu durum.

ayrica, evet dediginiz dizilerin 720p'sini her yerde bulabilirsiniz rahatlikla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 5 Ocak 2014; 8:10:19 >

• Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    fringe bulamadım mesela ben hatta hiç birini düzgün bulamıyorum dvdrip kolay bulunuyor diye tercih ettim. hepsini bulabileceğim YIFY gibi mesela bi site grup falan var mı? Fringe Lost Dexter Breaking Bad ve Prison Break sadece

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.