Bildirim
Dizel otomatik hatchback araba tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam kriterlerinizi belirtirseniz daha net cevap alırsınız.
Sıfır mı ikinci el mi?
Hangi sınıf?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
o paraya 0 olarak sadece i30, c4 ve leon alabilirsiniz, aslında onları bile alamazsınız 50.000 tl'nin üzerinde hepsi.
üçüde olur deneyin kafanıza yatanı en uygun fiyat vereni alın 3 aşağı 5 yukarı aynı araçlar._____________________________ -
0 almak istiyorum. Sınıf konusu hakkında bir bilgim yok malesef. _____________________________ BE WATER MY FRİEND... -
_____________________________ Tacize Artık Yeter!, Facebook sayfasını beğenmek için tıklayın bir omuzda siz verin;https://www.facebook.com/pages/Tacize-YETER/249330295265916
-
O paraya 0, otomatik, dizel c sınıfı araç yok. i30 uda otomatik önermiyorum. Okadar fazla yakıyorki benzinli araç alsanız ekonomi yapmış olursunuz. Ya bütçeyi biraz arttırıcaksınız yada b sınıfı polo vs bakıcaksınız. Poloyada okadar para vermek yazık olur gerçi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 26 Mayıs 2013; 19:49:22 >_____________________________ 745i -
quote:
Orijinalden alıntı: console-master
Arkadaşlar selam. Dizel otomatik hatchback araba almak istiyoruz. Bütçemiz 40.000 - 50.000 tl arası. Bi fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir? Çok teşekkür ederim.
quote:
0 almak istiyorum
istiyoruz,İSTİYORUM.
Hangisi?
Arabayı velin alacaksa bi velinin kriterleri görelim önce._____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
citroen c4 _____________________________ -
quote:
0 almak istiyorum. Sınıf konusu hakkında bir bilgim yok malesef.
0 ise en uygun fiyat halen c4'de, ama mcp alışkanlık ister, gidin bir test edin. i30 ne yazık ki şehiriçi kullanılacaksa dizel ekonomisi vermiyor.
b sınıf araç almayın, hele polo hiç almayın o paraya şaka gibi bir tavsiye olur.
çok km yapmayacaksanız seat leon 1.2 tsi dsg'de işinizi görür. c4 comfort e hdi mcp sizin tam 50.000 sınırında alınabilinir. daha çok uzun yolda kullanırım diyorsanız i30'da seçeneklerin içinde ama kampanya bekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Mayıs 2013; 20:13:10 >_____________________________ -
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Bütçeyi 55 e zorlayabiliriz sanırım. Ailecek alıcaz arabayı. Açıkcası ben yeni golfü çok beğendim. 3 model var aklımı kurcalayan;
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 50.000 TL
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 57.200 TL
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Highline 55.800 TL
Bu modeller nasıl sizce ? Bir de DSG dizel mi anlamına geliyor? Bir de otomatik vites istediğimden burdaki TİPTR. otomatik olan model mi mesela?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 26 Mayıs 2013; 23:31:09 >_____________________________ BE WATER MY FRİEND... -
DSG dizel, TSI otomatik anlamına geliyor. _____________________________ -
quote:
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Bütçeyi 55 e zorlayabiliriz sanırım. Ailecek alıcaz arabayı. Açıkcası ben yeni golfü çok beğendim. 3 model var aklımı kurcalayan;
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 50.000 TL
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 57.200 TL
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Highline 55.800 TL
Bu modeller nasıl sizce ? Bir de DSG dizel mi anlamına geliyor? Bir de otomatik vites istediğimden burdaki TİPTR. otomatik olan model mi mesela?
bunlar benzinli oluyor.
Bu paralara dizel ve otomatik c4 comfort plus var.Hemen elden çıkarılmayıp 2-3 sene kullanılacaksa tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
"Yan çizme" yazın.
Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş. -
Dizel otomatik araba diyorsun sonrada aklını kurcalayan benzinli arabaları sıralıyorsun.üstelik 2 si manuel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kullanicisi olarak i30 tavsiye ederim. Sehiricinde yakiti fazla ama gerek donanim gerek uzun yol olarak memnunum. C4 ve leon kullanmadim hic birsey soyleyemeyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ beenn -
Yeni golflerde otomatik hiç yok o zaman ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 27 Mayıs 2013; 0:13:15 >_____________________________ BE WATER MY FRİEND...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X