Şimdi Ara

Dizel - Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Ben 50.000 - 55.000 TL arasında C sınıfı Dizel yakıt kullanan ve otomatik vites olan bir araba arıyorum. Çok araştırdım 1000 daha vereyim şu olsun 2000 daha vereyim bu olsun diye birtürlü karar veremedim. Verdiğin paraya değer araba bu....................? diyecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihhuysal -- 10 Temmuz 2012; 8:40:46 >

Fluence Extreme Edition 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5....56 400 tl...oto. şanzımanı güzeldir....ancak donanım tatmin etmeyebilir.

Yeni 308 Active - 1.6 e-HDi 112 hp Stop and Start - Auto6R...54 000 tl...ben test etmiştim...geniş,rahat,dolu bir araç.

Corolla 1.4 D-4D Comfort ...53 600 tl...Sessiz motoru ve toyota sorunsuzluğu.
  • lancia delta DELTA 1.6 Multijet Selectronic , motor zaten multijet anlatmaya gerek yok, kullancı görüşlerine bu linkten bakabilirsiniz. 58 bin fiyatı, mutemelen pazarlıkla biraz iner. bence test sürüşü yapacağınız araçlar listesine ekleyin , bir test sürüşünden zarar gelmez. oldukça çekiici bir araç

http://forum.donanimhaber.com/m_26258173/mpage_6/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 10 Temmuz 2012; 10:05:58 >

• golf istiyosan yeni kasayi bekle. su an alma.

simdi alayim dersen c4.

i30 dersen guzel ama yakit tuketimi yuksek ( c4 baz alinarak)

astra dersen oda makyaj yicek galiba bi solenti var onn icinde beklemek lazim.

focusu atla otomatik yok.

308 eskidi artik. ben hic kullanmadim ama yillardir ayni araci gormekten biktim ole dusun yani :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    otomatik araç
    5 ay önce açıldı
    Dizel Clio 4 Edc otomatik
    12 yıl önce açıldı
    Lancer otomatik?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonata 2.0 crdi

Orijinalden alıntı: melihhuysal

Merhaba Arkadaşlar. Ben 50.000 - 55.000 TL arasında C sınıfı Dizel yakıt kullanan ve otomatik vites olan bir araba arıyorum. Çok araştırdım 1000 daha vereyim şu olsun 2000 daha vereyim bu olsun diye birtürlü karar veremedim. Verdiğin paraya değer araba bu....................? diyecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

böyle alalım seni :
    http://forum.donanimhaber.com/m_62788040/tm.htm

Sürücü Hava Yastığı
    Yolcu Hava Yastığı
    Yan/Perde Hava Yastıkları
    ABS (Antiblokaj Fren Sistemi)
    EBD/HBA/BAS (Fren Güç Dağılım Sistemi)
    ASR/TCS (Çekiş Düzenleme Sistemi)
    Klima/İklimlendirme
    Çelik/Alaşım Jantlar

Bir daha düşünün derim. O fiyata çok daha özellikli araçlar alınır.

Otomatik diyince akla hemen Honda geliyor fakat sadece CR-V modelinde dizel seçeneği var. Bende Lancia demek istiyorum fakat vites geçişi hakkında hiçbir bilgim yok.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • C4 Comfort-Plus tam dediğiniz aralıkta, pazarlıkla 52-53bin seviyesinde alınabiliyor ve oldukça dolu bir araç...
    Optisyen
  • i30 veya c4 arasında tercıh yapardım yerınızde olsam

Gecen i30 test ettim. Perdesi bile elektrikli. Cam tavan acılabiliyor. C4 te acılmaz mesela. Ufak tefek birkac fazlalılıgı var i30 un. Ama bana kalırsa ikisini de tavsiye ederim.

• Peugeot 308 pek tavsiye edilmese de bence mutlaka bir inceleyip test sürüşü yapmanızı öneriyorum auto 6r şanzımanın vites geçişleri biraz belirgindir ancak en az sorunlu yarı otomatik diyebilirim.Ayrıca yeteri kadar genişlik ve yumuşak plastikte bulunuyor.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • bmw 520d

Orijinalden alıntı: kestamit

O paraya hyundai sonata 2.0 crdi alınır.

Alınır rahat rahat da binilir masraf çıkarmaz parasının hakkını son kuruşuna kadar verir.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.