Şimdi Ara

Dizel + Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.2 TSI düz vites golf sahibiyim. 4 ayda 6 bin km yol yaptım. Bu kadar yol yapacağımı önceden tahmin edemedim. Istanbul trafiğinde düz vites yormaya başladı.

1. Sorunsuz otomatik vitese sahip
    2. Dizel motorlu
    3. Led ve sunroof opsiyonları olan

100 bin TL ye kadar araç bakıyorum.

SUV, spor, C veya D sınıfı, Sedan-Hatchback farketmez.
    Ki 100 bin e kadar D sınıfı olacağını düşünmüyorum. Aracı genelde şehirler arası kullanıyorum.

Değerli tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 101 102 civarı ikinci el az kmli makyajlı 1.16 d alın arkanıza bakmadan. Sıfır takıntınız yoksa tabi. Hem koklar hem kaçar hem sorunsuz zf arkadan itiş vergiye uygun dizel motor. 100k varsa gerisi yalan bence

• Aklımda yeni 1 serisi var dediğiniz gibi en iyi seçimlerden biri olur.
    Şöyle bir durum hakkında bilginiz var mı Mercedes A, CLA da Renault motoru kullanıyor; bmw de PSA motoru kullanıyor diye biliyorum. 1.16d de ki PSA motoru mudur?

• BMW PSA motoru değil. 1,5 litre 3 silindir dizel motor olması lazım kendi motoru.
  • PSA motordu degil ancak; suphe ettiginiz Renault ve PSA motorlari,sinifinin referans motorlaridir.

• 1.sorunsuz otomatik dediğiniz için vw skoda v.b gitti
    Gördüğüm en iyi oto vites cvt ve EDC sanzumandir.

2. Ben olsam ya vw dizel otomatik alır garanti süresinden öncede satardim ya da honda HB dizel otomatik, renault captur olabilir.

Captur'u her ne kadar begenmesemde piyasa da ne yazık ki oto vites düzgün araç yok.

• 1 ve 2. Maddeler çelişiyor

düzeltme: imlÂ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBot -- 9 Ağustos 2015; 22:50:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites ford focus....
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alt donanım kadjar mevcut. Full scenic mevcut İnceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Ağustos 2015; 10:54:55 >
  • 2015 focus titanium dizel powershift 96 bin. al keyfine bak
  • 116d + ZF ve Kadjar 1.5 DCI+EDC arasında kalırdım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi a4'lere bakabilirsiniz.
    Link
  • Makyajlı 116d. Hem çok az yakıyor hemde sorunsuz mükemmel bir otomatik vitesi var. Yol tutuşu ve arkadan itişin nimetleri de kreması olur.

• ix35 lerin yeni kasası çıktı çıkacak.Bir bakın derim güzel olmuş araç.
  • Hocam DS4-DS5 lere bakabilirsin. Ikinci el piyasasi cok iyi degil ama ozellikle DS5 premium sinif kalitesine yakin bir araba. Ve akliniza gelebilecek her ozelligi sunuyor. Biz biraz daha dusuk bir butceyle dizel otomatik bakiyoruz. DS4 te anlastik gibi babamla.

• quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Hocam DS4-DS5 lere bakabilirsin. Ikinci el piyasasi cok iyi degil ama ozellikle DS5 premium sinif kalitesine yakin bir araba. Ve akliniza gelebilecek her ozelligi sunuyor. Biz biraz daha dusuk bir butceyle dizel otomatik bakiyoruz. DS4 te anlastik gibi babamla.

+1 ds5 e hastayım.

• İkinci el düşünürseniz BMW 3.20d 184 bglik alabilirsiniz.Fiyat aralığınızda en uygun aracı da bulursunuz.
  • Nereden buluyorsunuz abi bu kadar para
  • A3
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm.karahan

Makyajlı 116d. Hem çok az yakıyor hemde sorunsuz mükemmel bir otomatik vitesi var. Yol tutuşu ve arkadan itişin nimetleri de kreması olur.

Bilmediğimden soruyorum. Şu arkadan itişin nimeti nedir bir aile arabasında. Kış lastikli 3 serisi araçlar 10 cm kar yağınca ankarada kayıp duruyor rampa çıkamıyor doğru dürüst de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el E90 320d veya S60 1.6 D2 Powershift.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.