Şimdi Ara

dizel focus 2 ve dizel corolla tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Makyajlı kasa dizel focus 2 veya 2008-2010 model dizel corolla almak istiyorum. Kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Her iki aracın avantajları dezavantajları nelerdir. Birde fiyatlar ne civarda özellikle boyasız istiyorum.. İnternette çok fiyat var biliyorum ama önemli bir kısmı gerçekçi olmayabiliyor. 40 bin Tlye kadar alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2010'da corolla makyaj gordu. 6ileri sanzumana gecti. Bu gecis bazi araclarda yag eksiltme problemlerine sebep oldu. Alacaginiz araci mutlaka servisten sorgulayin. 2007-2010 arasi 5ileri sanzumanda bu problem yok.
    Paket olarak comfort extra ya da elegant paketlere yonelin derim.
    Toyota'da tek dezavantaji otomatik tercihindedir, Mmt sanzuman yari otomatik vites rampalarda kaydirir ve vites gecislerini hissettirir.
    Focus2 hakkinda detayli bilgim yok o konuda yardimci olamam.
    Buldugunuz toyota bir arac olursa ozelden plakayi yazin yardimci olurum.

Fiyatlar donanim kaza durumu ve km ye gore degisir. Hatasiz varsayarsak;
    Max 2010 elegant paket baz alalim (-80.000km) vereceginiz para 39-40bin tl
    2009 38 bin tl
    2008 36 bin tl.

Iyi forumlar

• bu karşılaştırmada ben focus 2 forever diyorum
  • Performans istiyorsan focus al 109 luk olan gayet seri,yol tutusunu tüm forum zaten övüyor,direksiyon tepkileri muthis,eksi olarak yol sesi aliyor plastik kalitesi biraz kötü,corrolla yi bilmiyorum

• focusun yol sesi aracı almamak için en büyük etkendir. 80 90 dan sonra arka taraf uğulduyor. rüzgar sesi cabası.

corollada 1.4 90 bg vergi avantajı yok beygir düşük hacim düşük. lastik sesi focusu aratmaz.

ben bu iki arabayı sırf adı var diye, listeme dahi almazdım.
  • Focusu alırım bir türlü ısınamadım toyotaya.
  • 2 Yıl focus 2.5 titanium dizel kullanmış biri olarak, aracın artıları atak motor + yol tutuş, bunun dışında önereceğim pek bir şey yok yukarıda arkadaşların dediği gibi motor sesi ile beraber lastik sesi ve uğultusu direk içeride uzun yolda kafanız davul olur söyliyim ve çok sert bir araç, kolay kolay yıpranmaz dayanıklı bir araç, kısaca konfor ağırlıklı kullanım seviyorsanız focus almanızı tavsiye etmem, corolla kesinlikle focus dan daha rahat bir araçtır, ama yağ mı yakar yoksa kronik arızları varmıdır bilmiyorum ama lastik sesi aldığını biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren tüm arkadaslara Teşekkürler. Focus 2 nin yalıtım konusunda iyi olmadığını yıllardır okuyorum. Bu da beni şimdiden soğuttu diyebilirim. Büyük ihtimal corolla olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

2 Yıl focus 2.5 titanium dizel kullanmış biri olarak, aracın artıları atak motor + yol tutuş, bunun dışında önereceğim pek bir şey yok yukarıda arkadaşların dediği gibi motor sesi ile beraber lastik sesi ve uğultusu direk içeride uzun yolda kafanız davul olur söyliyim ve çok sert bir araç, kolay kolay yıpranmaz dayanıklı bir araç, kısaca konfor ağırlıklı kullanım seviyorsanız focus almanızı tavsiye etmem, corolla kesinlikle focus dan daha rahat bir araçtır, ama yağ mı yakar yoksa kronik arızları varmıdır bilmiyorum ama lastik sesi aldığını biliyorum.

Beni de en çok korkutan yol sesi. Corolla daha sessiz ve konforlu gibi geliyor. Yol tutuşu da yeterli olur benim için. Diğer yandan focus 2 daha performanslı olur diyorum. Kafa karışık ama zamanım bol acelem yok.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Ben size kendimden örnek vereyim, şu anda 2013 dizel fluence kullanıyorum konforu ve sessizliği gayet tatminkar; ama yumuşak, yerden yüksek süspansiyon yapısı ve hissiz elektrikli direksiyon sebebiyle bir Focus yol tutuşu asla yok, forumda bu yüzden pek sevilmez ama genişlik, ekonomik motor ve konforu benim için yol tutuşdan önce geliyor. Gönlünüze göre bir araç bulursunuz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

Cevap veren tüm arkadaslara Teşekkürler. Focus 2 nin yalıtım konusunda iyi olmadığını yıllardır okuyorum. Bu da beni şimdiden soğuttu diyebilirim. Büyük ihtimal corolla olacak gibi.

Corolla'nın yalıtımı da Focus'tan çok farklı değil. Bolca lastik sesi var.

Corolla alarak hata edersin. Kasayı çekmeyen motor, Elegant'ta bile CC olmayışı gibi saçmalık, vs. vs.

Ayrıca piyasadaki 1.4 D4-D'lerin neredeyse yarısı yağ yakıyor. Alacağın Corolla'nın yağ yakıp yakmadığını almadan önce bilmen de mümkün değil.
  • Iyce kafam karıştı. Bu gidişle hangisinden temiz bulursam onu alacağım. Focusun fiyatları daha uygun gibi corollaya göre. Bu da tercihimi belirleyebilir.

• motor sesini sıkıntı ediyorsan benzinlisine yonel . yada honda civic tavsiye ederim. lpg uyumu harika

• quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

motor sesini sıkıntı ediyorsan benzinlisine yonel . yada honda civic tavsiye ederim. lpg uyumu harika

Civic de olabilir. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    İKİSİNİ DE KULLANDIM.
    2010 dan sonraki 15 tork fazla olan 6 vitesli corolla elegant öneririm.
    5 vitesdeki sıkıntılar giderildi diye biliyorum.
    kesinlikle bahsedildiği gibi bir ses alma olayı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

motor sesini sıkıntı ediyorsan benzinlisine yonel . yada honda civic tavsiye ederim. lpg uyumu harika

Civic de olabilir. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

LPG olabilirse boşver C sınıfını D sınıfına bak.
    2009-2010 yeni kasa Toyota Avensis elegant 132 bg valvematic bulabilirsin.
    100 litre LPG ile 1200 km
    http://www.sahibinden.com/toyota-avensis-1.6-elegant?pagingSize=50&a5_min=2009&price_min=38000&price_max=45000

dizel focus 2 ve dizel corolla tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 4 Eylül 2014; 16:01:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.