kriterler: 1) dizel olsun 2)motor hacminin önemi yok 1.3 sınır altı hiç gitmez 3)2.el olacak 4)bide 2.eli iyi olsun
bunlar resmi kriterler bide işin samimi kısmı var bilenler bilir bundan once seat exeo kullanıyordum kalitede onun gibi olsa iyi olur son olarak ufak bir araba olsun şimididen teşekkürler aklımızdaki araçlar makyajlı auris yeni astra ama çok pahalı bu olamayabilir başka ne olabilir bu aracların yerine
opel corsa çok çevik az yakıt tüketimi bu ufak araçı pert ettim kamyona çarptım sağ çıktım tavsiye ederim
Astra classic o km .Donanımı da full kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,far/yağmur sensörü,park sensörü,otomatik klima.... 2. el istiyorsanız focus dizel veya 2. el astra derim.
astra classic veya auris
auris veya i30
i 30un yeni kasasi gelmis olsa idi o çok güzel olurdu ama eski kasasını pek begenmiyorum astra clasic guzel araç olabilir doluda olabilir ama on farları ile on konsolu doğana degisirim o derece birde 0 bakmıyorum malum bu araçta yakında degisecek satılıp yenisi alınacak o yuzden zarar etmek istemiyorum yeni astrayi zaten seviyorum ama pahalı o kadar parayı corsa gibi ufak bir araca vermek pek aklıma yatmadi bir zamanlar auris vardı ama mmt den dolayı sattık sevmiştik keratayı galiba yine ondan alacağız