Bildirim
dizel araba 6 ay yatacak neler yapılmalı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Günlük yemeğini suyunu verecek biri var mı..bi de yalnızlıktan dolayı psikolojisi bozulabilir..yatacak işte hoca dursun durduğu yerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dtcfli
Günlük yemeğini suyunu verecek biri var mı..bi de yalnızlıktan dolayı psikolojisi bozulabilir..yatacak işte hoca dursun durduğu yerde
Ara sıra baska forumları da trolluyorsun galiba hafta hafta değişiyor adres .
lastiklerin altına tahta koyun direk beton ile teması kesin sonra 2 haftada bir çalıssa yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 24 Haziran 2015; 2:56:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aku kutp başlarını veya kmple sokun yeter. Topra ile temasi varsa diye soyledim. Lastikler inecektir ama dert değil.
Lastiklerini kastik etiketindeki max değerde şişirin daha sonra aracın aküsünü söküp eve koyun, araç lastiklerinin altına tahta koyun yüksekte kalsın , ayrıca 6 ay sonra geldiğinizde aracı çalıştırırdıktan sonra hiç gaz vermeden en az 5 dk bekleyin be aracın en kısa zamanda yağını değiştirtin.
Hocam araç yeni bir araçsa gidip bayiye durumu anlatın onlar size bir yol önerirler.
Kendi depolarında da uzun süre bekleyen araçlar oluyor.Danışırsanız size mutlaka yardımcı olacaklardır. -
Çok zarar edilmeyecekse (birkaç ay önce sıfır alınma, 5 sene satılamayacak özürlü aracı vs durumu) satmak daha karlı. Durduk yere vergi, sigorta gibi masraflar olmayacak.
Kesinlikle satılmayacaksa güvenilir birine emanet edin. Ayda bir 3-4 km dolansın yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: xxl567
Çok zarar edilmeyecekse (birkaç ay önce sıfır alınma, 5 sene satılamayacak özürlü aracı vs durumu) satmak daha karlı. Durduk yere vergi, sigorta gibi masraflar olmayacak.
Kesinlikle satılmayacaksa güvenilir birine emanet edin. Ayda bir 3-4 km dolansın yeter.
Bu devirde araba satilip elde nakit tutulmaz. 6 ay sonra bakarsiniz dolar firlamaya devam etmis elinizdeki para hic olmus olabilir.
He satmak gibi bir seceneginiz varsa satip dolara yatirim yapilabilir yada baska bir yatirim yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
quote:
Orijinalden alıntı: xxl567
Bu devirde araba satilip elde nakit tutulmaz. 6 ay sonra bakarsiniz dolar firlamaya devam etmis elinizdeki para hic olmus olabilir.
He satmak gibi bir seceneginiz varsa satip dolara yatirim yapilabilir yada baska bir yatirim yapabilirsiniz.
Biz de arabayı satıp parasını cebinde gezdirsin 6 ay demedik hocam. Döviz, altın, banka vs değerlendirir zaten parası olan adam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben geçen ksımda 357. Kısa dönem olarak askerliğimi yaptım. Aynı senin gibi arabamı bekletmek zorundaydım. İşyerimin açık otoparkına bıraktım aracı. Güvendiğim iki kişiye anahtarı verdim haftada bir aracı yıkayıp bir tur binanın etrafında gezdirdiler. Sadece çeyrek depo benzinim bitti.
Lastiklere,akü kutup başlarına dikkat edin ve varsa branda ile koruyun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan
Lastiklere,akü kutup başlarına dikkat edin ve varsa branda ile koruyun
aküyü sökünce teyp kodu ister diye korkuyorum öneriler için teşekkürler. Mazotun beklemesi sorun oluşturur mu enjektörlere yada yakıt boru hatlarında çürüme vs olur mu en korktuğum bunlar. -
Yapacağın tek şey aküyü sökmek olsun yeter.Arkadaşta 525d bmw vardı 2006 model.Fransaya babasının yanına gitti 1-1.5 sene kaldı,arabayı da köye ninesinin evin bahçeye çekti üstüne branda attı.Gelince taktık yeni aküyü tek marşta kibrit. -
Akuyu sokup eve koyun.
Aracın yerle temasını kesin. Tahtanın üzerine koyabilirsiniz.
Motor kaputunun yerine kalın bir battaniye örtün.
Tekrar çalıştırdığınızda yağ değişimi yapın ve ilk çalışmada 5 dakika gaz vermeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X