Şimdi Ara

Dizel 307 (110 bg.) veya dizel Corolla (90 bg.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

yeni corolla dizel 1.4 d-4d 90beygir otobanda 210 km/h hızlara çıkabiliyor ve focus tdci 109 beygirliği ve peug hdi 110 beygirliği geçiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: akdeveli

Arkadaşlar,

Şu iki araç arasında kararsız kaldık:

- Peugeot 307 dizel 1,6 110 bg. (240 tork), Comfort, 37.000 Lira.

- Toyota Corolla dizel 1,4 90 bg. (190 tork), Comfort, 40.000 Lira.

Aslında, Peugeot'un donanımı daha iyi ama Peugeot'lar kronik sorunlu diye çok şey okudum.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Hocam Focus 1.6 TDCİ 240 km hıza ulaşabiliyor

nerede

• quote:

quote:

yeni corolla dizel 1.4 d-4d 90beygir otobanda 210 km/h hızlara çıkabiliyor ve focus tdci 109 beygirliği ve peug hdi 110 beygirliği geçiyor.

quote:

Arkadaşlar,

Aslında, Peugeot'un donanımı daha iyi ama Peugeot'lar kronik sorunlu diye çok şey okudum.

yok daha neler! Düz yolda 190 km/s hızı bir milim geçmiyor. Defalarca tarafımdan test edilmiştir. 240'a ancak rampa aşağı ulaşılabilir.Sallayıp durmayın kardeşim şurda ya..

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

yok daha neler! Düz yolda 190 km/s hızı bir milim geçmiyor. Defalarca tarafımdan test edilmiştir. 240'a ancak rampa aşağı ulaşılabilir.Sallayıp durmayın kardeşim şurda ya..

bu focus taki motor c4 hdi 110 hp, 307 hdi 110 hp aynı motorlar değilmi ya, yanlışmı biliyorum

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddlion111 -- 21 Eylül 2007; 16:26:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reddlion111

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

bu focus taki motor c4 hdi 110 hp, 307 hdi 110 hp aynı motorlar değilmi ya, yanlışmı biliyorum

Doğru biliyorsunuz hatta volvo S40 daki dizel motorda aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: cengiz112

quote:

Orjinalden alıntı: reddlion111

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Doğru biliyorsunuz hatta volvo S40 daki dizel motorda aynı

e nasıl çıkmış bu arkadaş 240 a.. ben sürekli edirne ist gidip geliyorum, lüleburgaz yokuşunu bilen bilir 1-2 km dümdüz rampa (gerçi edirneye kadar hep düz neredeyse) 207 dedi, daha da tık demedi.. hatta bi ara dönüşte mazotu edirne opetten aldım, 190 a bile zor çıktı.. bu arkadaşlar ne yapıyor uçak yakıtımı koyuyor araçlarına.. 240 falan fake bunlar

• bu arkadaş atmaktan da öteye gitmiş..Sallamanın da bir adabı var halbuki
  • peugeot 307 hdi 110 ps

4000 dd 200 km yapiyor ve 4900 dd devir kesiyor siz hesaplayin

• biri 180 yapsa ne olur biri 240 yapsa nolur. böyle yanlış şeyleri tartışmak çok yanlış bence. performans konusu tartışılıyor. acaba kaçımız günlük kullanımda fabrika verisi gibi hızlanıyoz. arabanın yakıtıda arttıyor ömrüde kısalıyor. herkes arabasını normal kullanıyo trafikte sonuçta.yok o performanslı yok bu. arada 1 saniye fark var tartışılan konulara bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum
    biri 180 yapsa ne olur biri 240 yapsa nolur. böyle yanlış şeyleri tartışmak çok yanlış bence.

çok şey olur uğurcuğum.
    bunun neresi yanlış?
    sana göre neler doğru?
    neyi tartışalım?

kimi performans bekler
    kimi konfor
    kimi güvenlik.

bunun hangisinin önce olacağını sen karar vermeyeceksin umarım.

herkesin bir önceliği var değil mi?
  • sen hayatında 240 km ile kaç km yolculuk yaptın. veya arabanı kaç kere tam gaz atak kullandın. 180 değil 150 km bile çok tehlikeli bi hız. tabi bu kafayla gidersek daha çoook gideriz. boşunamı hız limiti koyuyolar. polisi görünce emniyet kemeri takan bi milletiz. zor bu kafayla.

quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

biri 180 yapsa ne olur biri 240 yapsa nolur. böyle yanlış şeyleri tartışmak çok yanlış bence.

çok şey olur uğurcuğum.
    bunun neresi yanlış?
    sana göre neler doğru?
    neyi tartışalım?

kimi performans bekler
    kimi konfor
    kimi güvenlik.

• iyi de son hıza kım kac kez nerede nasil ulaşabiliyor??
    sorarım dh sakınlerıne ,hayatlarında kaç kere 220 ni ustunu gorduler?ayrıca bunu gorup gormemek bir eksiklik yada bir artı da değildir bana gore.

ben bikere renault megan ile 199 gordum,elim ayaam kesildi,bayır aşagı golf ile 220 gordum megane a gore cok daha rahat olsada tamam gorduk bukadarını hadi inelim aşşagılara dedim
    bende performansli araç severim.bastın mı hantal kalsın istemem ancak son hız bambaska birseydır.
    ara hızlanma,0-100 hızlanmalar ayrı-son hız apayrıdır.
    araci alacak arkadaş surekli 200 un ustunde araç kullanacak ise oole 1.6 dizel falan bakmııcak alcak 2.5 turbo bi opel calibra

• quote:

sen hayatında 240 km ile kaç km yolculuk yaptın. veya arabanı kaç kere tam gaz atak kullandın. 180 değil 150 km bile çok tehlikeli bi hız. tabi bu kafayla gidersek daha çoook gideriz. boşunamı hız limiti koyuyolar. polisi görünce emniyet kemeri takan bi milletiz. zor bu kafayla.

quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

çok şey olur uğurcuğum.
    bunun neresi yanlış?
    sana göre neler doğru?
    neyi tartışalım?

kimi performans bekler
    kimi konfor
    kimi güvenlik.

uslubunla konuş
    zor bu kafayla ne demek?

• sana demedim. genelleme yaptım. bende dahilim buna herkeste. hız sınırıda hepimiz için emniyet kemeride. bunları konuşmuyoruzda 240 yapar şu bu konuşuyoruz.benim değinmek istediğim nokta burası.
  • sonuçta otoyolda hız sınırı 120
    %10 da tölerans var.
    132 yi geçmek yasak değil mi?
    bal gibi yasak.

ayrıca 132 yi geçen kişilere ahlaki olarak kafa yorumu yapılacaksa
    çok duyarlı olan kişiler neden burada sosyal vatandaşlık görüntüsü veriyorda
    132 km/h hızı geçebilen araçları üreten firmaları mahkemeye vermiyor?

sözüm tek kişiye değil.
    genelleme
  • herşeyi neden duyarlı insanlardan bekliyoruz. hızın kötü olduğunu yanlış olduğunu düşünemiyoz mu?. araba kaç yaparsa yapsın. sen yapma. gaz senin ayağının altında. hızıda yapan yapsın ama burada marifetmiş gibi iyi bişeymiş gibi anlatmasınlar. konu çok dağıldı.daha fazla dağılmasın. konu sahibinden özür diliyorum ben getirdim bu noktaya. yorumu olan adresime pm atsın lütfen.buraya yazmasın.
  • 37 veren 47 de verir dimi

civic hybrid öneririm
  • benim yazdıklarımdan
    kafası düzelmez adamlardan olduğumu sanan kişiler
    yazılarımı bir kez daha gözden geçirsin.

hızlı giden araca sahip olurum ya da olmam.
    bu yargılanmamalı.

yargılayacak olan kişinin geçmişine bakarım.
    bu konuda ne yapmış.
  • hocam bence o kadar parayı focusa verme
    307 corolla diyorsan corolla derim cünkü yakında 308 cıkcak ama 308 e de bakmanı tavsiye ederim
  • 307 mi corolla mı sorusna tabii corolla ablama dün 0 km elegant aldık 38.250 liraya 124 hp 1.6benzinli abi arac zaten cok az yakıyo herzmanki corolla performansı var dizel d4d ye gelince 90 hp 190 nm tork o aracı cok rahat götürür ama cok fazla bişey beklemekte hayal olur ama 5000 devir cevirebildini yazmışlardı formda bilmem ne kadar doğru ben 95 yılından bu yana 95 xli 2001 vvt-i 2006 vvt-i en son ablama 2007 dual vvt-i aldık aslında ve hiçbiri bi kere arıca cıkarmdı sorunsuz ve segmentindeki araclardan hep daha hızlı oluyo genelde ama baydı artık hondaya gecmek lazım onunda servis olayı 6 ayda bir diye duydum valla toyota servsis cok kaliteli ve ii birazda o yüzden akıyoz herhalde nyse dizel oarak arac alırken motor cok önemli dersen 110 hp lik focus en iyi secenek ama hp ler o kadar önemliyse benzinli alcaksan ya honda alcan ya toyota pug a gelince insana güven vermiyo sonucta sıfır arac alıyosun insan sorun cıkarmasın istiyo cok kötü bi izlenim bıraktı piyasada

• Aydın otobanında tünel çıkışındaki yokuşu bilenler bilir orda 1300cc araçla 215km hız yaptım. Gözlerime inanamadım ama gerçekti...

* Ama sorun şu arabam 30bin kmye geldi 15defa denedim bir daha arabam 205km hızın üstüne çıkmadı

* Düz yolda 1300cdti astra 190-195km hızlar arasında gelip gidiyor...

* Touaregde normal yolda 220km anca yapıyor tabiki uzun mesafe lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.