Şimdi Ara

Diyetsiz kilo verme açık hava sporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 165 boyum kilomda 61 ideal olan 56 kilo aşırı kompleks yapıyorum diyet listesi uygulayamıyorum çünkü ögrenciyim o kadar imkanım yok ve birde oyle dara gelemiyorum , açık havada spor olarak neler yapılır sizce ve de kilo vermek için neler yapabilirim 😕😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canan karatay kitabını okumanı tavsiye ederim. özet geç dersen ekmeği, makarnayı, dondurmayı, pilavı keseceksin ve günde 40 dk. yürüyüş yapacaksın
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Sabah kahvaltılarındada mı ekmek yok ?

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    kilo vermek istiyorsan ekmek yemeyeceksin. ancak karbonhidratı başka besinlerden alabilirsin glisemik indeksi düşük olanlardan. hiç bulamıyorsan sadece 1 dilim ekmek sabahları kahvaltıyla beraber yiyebilirsin.
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Deniycem tesekkurler

• Bakkaldaki ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyebilirsin 2 dilim günlük karbonhidrat açısından vücut gerekli enerjiyi karbonhidratlardan sağlar
    hiç bir zararı'da olmaz ben diyet yaptım her ay 6 kilo vermiştim sabahları 2 dilim yiyordum hem lif içerdiğinden seni tok tutar.
    Makarnaya çok abanma arkadaşın dediği gibi ufak tabakta yiyebilirsin diyette önerildiği kadar diyetisyene gitmeni öneririm diyet mutlaka yapman gerekiyor
    Aksi halde spor yapmanın bir anlamı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.