Şimdi Ara

diyete başlıyorum hedef 15 kg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda obezim bu gece karar aldım yarın diyete başlıyorum.Diyeti bozmamak ve takibi kolaylaştırmak amacıyla bu konuyu açtım her gün güncelleyeceğim

18.12.2015 gece çok karnım açıktı ama devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atla -- 18 Aralık 2015; 20:29:53 >

• Bir diyetisyene gitmeden aldığın kararla diyet yapmak çok zordur kardeşim. Kilo almandaki asıl sebepleri öğrenmen gerekiyor. İllaki karar vermek bir başlangıç ama baz kalorine göre günlük kalori ihtiyacın ve yaktığın kalori hesaplamalarına göre sağlıklı ve şevkini vazgeçirmeyecek bir diyet için mutlaka bir uzmana danışmalısın. 4 haftadır diyet yapıyorum 9 kilo verdim.
  • Spora yazılacak maddi imkanın varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boy kilo kaç günlük yaşantın nasıl ne yiyeceksin bi mesaj at bakalım
  • 3 günde akşamları hafif yiyerek 55 km yol teptim 3 kg vermişim. Adaletini sevdiğimin dünyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

boy kilo kaç günlük yaşantın nasıl ne yiyeceksin bi mesaj at bakalım

Boy 1.68 kilo 88, iki ay önce doktora gitmistim ama öğrenci evi olduğu için uygulayamamistim şimdi uygulamaya çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım

• Herhangi bir sağlık problemin hormonal bozukluk vs. yoksa kendine hükmederek düzgün beslenerek hedeflediğin kilolara ulaşabilirsin.azim ve direnç önemlidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mutlaka bir yolu olmalı , şuana kadar anladığım nokta 100 gr şekerli birşey yediğinde 45 dk koşman gerekiyor, yesen ayrı bir dert yemesen ayrı bir dert,
  • Hocam ilk olarak bir diyetisyene görünmenizde fayda var. mantık basit her insan hiçin farklı bir durum ortada yok, spora gideceksin protein ağırlıklı besleniceksin. Özellikle kilo vereyim diyorsan doğru yüzmeye :)

• dostum sana bi tavsiye veriyim yararlı olacak
    1-ekmegi kesinlikle kesiyoruz
    2-sabah aç karnına 1 bardak suyun içine 1 kaşık elma sirkesi koyup içiyoruz(büyük kaşık)
    3-diyet yapan birisine yeşil çayın yardımı baya fazladır biriken yağları yakıyor(2 3 kupa bardak yeşil çay gün boyu)
    4-şekeri zaten kesiyoruz bu konuda herkes hemfikir
    5-yemeklerden önce ne kadar içebilirsen su içki çabuk doyma hissi versin (yemekten 10 dk önce daha iyi)
    6- diyet tek başına kilo verimi az oldugundan hareket etmeyi unutmuyoruz evde ne yapabiliyosan spor salonuna gerek yok imkan yoksa
    şınav mekik koşu bazıları bişey yapmaz felan diyor ama fayda var kesinikle yapmaya çalış

sana 6 madde yazdım dostum bunları yapıp kilo verebilirsin belki ama veremezsende ümitsizliğe kapılmamalısın çünkü bu maddelerin hiçbiri kilo aldırmaz sana unutma kilo vermek istiyosan yaptıgın çabaları aman bu boş diye geçme asıl felsefen şu olmalı ben kilo vermeye çalışıyorum veremezsemde aynı kiloda kalmak için çaba harcayacağım.

• boyum 1.92 kilom 118 hedefim hazirana kadar 90. benim de 28-30 kilo falan vermem lazım. 1 hafta önce 120 kiloydum 2 kilo vermişim. yani pek bir şey yapmadım sadece az yedim. ama iradem yok. bugün bozdum mesela köfte ekmek yedim :(
  • Kilo vermeyi aç kalmak sandığın ve araştırmayı bilmediğin için hep obez kalacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Kilo vermeyi aç kalmak sandığın ve araştırmayı bilmediğin için hep obez kalacaksın.

Doktor ne dediyse onu yapıyorum

• Hocam benim de boy 1.80 kilo 90 bi ara 93 ten 87 ye inmiştim şimdi 90 oldum. Tekrar başlayacağım ilk hedef 85.

• Kalori hesabıyla falan yğraşma. Onunla uğraşmaktan diyet yapamıyorsun bir süre sonra. Yediğini azalt ve bol hareket et, bir süre sonra vücut az yemeye alışınca olay bitiyor zaten.

Tüm mesele iredede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.