Şimdi Ara

Diyete Başladım [GÜNCELLEME GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Boy 1.86
    Kilo 105

Evet hikaye başlayayım ben geçen sene aşırı salmıştım 127 kilo olmuştum sonra annem beni kısıtlamaya başladı(üniyi ailemin yanında okuyorum)işte o kısıtladı ben de spor yaptım 100 kiloya düşmüştüm okul açıldı ben yine dışarda yemeye başladım 107.6 kilo olduğumu farkettim kendimi kilo almıyorum diye kandıyordum ama 6 gün önce bir arkadaş olum ver şu kiloyu seni çok bozuyor yaşlı adamlar gibi göbekli oluyorsun dedi lan bu bana bi koydu yemek konusunda iradesizlikte zirve yapmış ben ekmeği kestim komple o 27 kiloyu verirken annemin zoruyla hatta arada kaçamaklar yaparak vermiştim şimdi koy önüme bir tepsi börek dokunmam bile tekrar başladım 95 olup bırakıyorum diyeti.

Her gün güncellenecek.Ss eklenecek

Edit 1: Bu sabah tartıldım 104.2 geldim detoks suyu bayağı işe yarıyor ölçülerimde başladığımdan beri beklediğimden büyük incelme var başlamadan önce düğmesini takamadığım pantolon şimdi dar olsa da içine girebiliyorum.Detoks suyunun tarifi merak edilirse yazarım. 02.04.2018

Edit 2 : Tam gaz devam dün geç geldim eve evde yemek yenmişti bir bardak şu proteinli sütren içtim yanında da bir salatalık o şekilde yatabildim şurda 7-8 gün önceki durumuma bakarsak bu imkansızdı.Bugün sabah da bir bardak süt ile yumurta yedim kilo 103.6 asıl fark ölçülerde oldu bu kadar kısa sürede fark etmesi bana da sürpriz oldu.
    04.04.2018

Özel Not:3 gün zor dayandın sonrası ciddi kolay oldu midem küçülüyor galiba.Yalnız vücutda savunuyor o yüzden sütü eksik etmemek savaş halinde olmadığımızı vücuda anlatmak lazım.

Edit 3:Dün öğle yemekhanede ortalama 250-300 kalorilik bir tabldot yemek yedim sabah proteinli süt içmiştim akşam ise az bir et varmış döner gibi dolapta üstüne yumurta kırdım onu yedim bugün sabah 103 e düşmüşüm.Bu sabah 1 salatalık ve proteinli sütlerden içtim yine eskiden olsa inanmazdım bunla durabileceğime ama zorlanmıyorum bile.

Özel not 2:Çok fazla mesaj geldi ekmek tüketmiyorum hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İknatör -- 5 Nisan 2018; 11:19:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme geldi

Birde bu göğüs yağlarını nasıl gidereceğiz ya yağ yakımı ile onlar da gider mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yaş ve boy dusunuldugunde bende çok yakınım 22 yasinda 1.85 boy 117 kilo idim cok yakin gecmisde suan 109 kiloyum ve 80 kiloya kadar dusup 5 kiloluk bir geri alma payı dusunuyorum kendi adıma yaklasik 1 yillik bir süreç daha var gibi onumde en az (1 ay oldu olmadı henuz beslenmeme dikkat etmeye başlayalı) bundan 4 yil once 83-85 kilo arasindaydim ve çok memnundum durumumdan velhasıl 95 kilo fazla kalır biraz sana tavsiyem hedefini bir kaç tık daha ilerlet çünkü perhizi bıraktığında bir miktar hızlı geri alım oluyor vücut kitle indeksini max 23 civarında iken beslenmeni kilo vermek durumundan kiloyu korumak konumuna getirmeni tavsiye ederim ayrıca kilo verirken çok fazla kas kütlesi kaybetmemeyede dikkat et birde mi band 2 tarzı bir cihaz ile kendinizi teşvik edebilirsiniz günlük uyku yürüyüş ve kalori yakımı olarak minimum hedefler koyarak onu tamamlamak için motivasyon bulabilirsiniz ayrıca "yazıo" adında app store ve google play store da bir uygulama mevcut bilgilerini ve hedeflerini sisteme girdiginde sana bir kalori limiti belirliyor tükettiğin Öğün ürün su v.b tuketimleri kaydedebilir ne kdr eksidrsin artidasin takip edebilirsin esleştirebilir akıllı saat bileklik ayakkabi v.b bir yardımcı sağlık ürünün varsada onu eslestirip ne kadar tukkettin harici olarak ne kadar kalori harcadın bunları takip edebilir ve bir düzene koyarak daha istikrarlı bir program yapabilirsin siddetle tavsiye ederim obezite malesef çağımızın ciddi sorunları arasında toplum olarak genel bir yeniden yapilanma ve bilinçlenme-bilinlendirme topuna girmemiz lazim umarım en sağlıklı sekilde istedigin saglik düzeyi ve kilona kavusursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr1818 -- 4 Nisan 2018; 9:58:22 >

• Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Hocam bir buçukluk tercihen cam şişe buluyorsun içine suyu doldur içine yarım limonu 4 e böl at yarım salatalık doğra dilim dilim azdan nane yaprakları at taze nane olacak 3 küçük dilim de zencefil buzdolabına at 6 saat sonra hazır ama tadı berbat hızlıca iç 😂

Yarı-Amatör bir basket takımında oynuyorum fazlasıyla spor yapıyorum ama çok yiyordum şimdi kesince hızlıca gidiyor

Orijinalden alıntı: İknatör

Hocam bir buçukluk tercihen cam şişe buluyorsun içine suyu doldur içine yarım limonu 4 e böl at yarım salatalık doğra dilim dilim azdan nane yaprakları at taze nane olacak 3 küçük dilim de zencefil buzdolabına at 6 saat sonra hazır ama tadı berbat hızlıca iç &#128514;

Çok teşekkür ederim hocam. Kilo verme serüveninizde başarılar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilo vermek aslında kolay bir iş. Sadece adaptasyon aşaması zorlu oluyor. 10,15 günde bozmazsan tam adaptasyon sağlanıyor gerisi kolay. Çok açlık bastırdığında kriz seviyesinde olduğu zaman kendini suya göm zaten o kriz kısa sürüyor geçiyor krizi atlatamayip yersen büyük pişmanlık yaşanıyor. Bol bol limonlu Yeşilçay , filtre kahve icebilirsin , metabolizma yi güzel çalıştiriyor ve iştah kesiyor. Beslenme konusunda yanlış yapiyorsun, kesinlikle yeterli proteini almalısın kilo verirken yağın yanında kazanması çok zor olan değerli kaslarıda kaybetmen pek hoş olmaz. Gunde 200,300 Gr tavuk 2,3 yumurta yesen çokta güzel olur.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.